Igrači Rajo Valjekana (©Reuters)
Igrači Rajo Valjekana (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Rajo Valjekano 2,10, Antverpen 1,63!

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.09.23. | 10:32

Nigde nećete naći veće

Petak je standardno zagrevanje za bogat kladioničarski vikend. Bukmejkeri Mozzarta spremili su za danas dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su jedinica na Rajo Valjekano protiv Alavesa u sklopu španske Primere, kao i dvojka na Antverpen protiv Vesterla u belgijskoj Pro ligi (sve mečeve prvenstava Španije i Belgije možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju).

Izabrane vesti

Posle dve pobede došla su dva poraza. Rajo Valjekano se brzo osvestio, jer je posle blamaže sa Atletiko Madridom (0:7) poražen i od Betisa u protekloj rundi 0:1. Rajo će se nadati da će se vratiti na pobednički put protiv jednog od novajlija u Primeri, jer je već bio uspešan protiv Granade, i potom Almerije sa po 2:0. Rajo je stacioniran na 12. poziciji. S druge strane, u sva četiri Alavesova meča ove sezone domaći tim je pobedio igrao tesne susrete. Dva puta je tim iz Vitorije slavio kod kuće, i doživeo je dva poraza na strani. U prošlom kolu Alaves je kod kuće savladao Valensiju sa 1:0.

VESTERLO - ANTVERPEN (PETAK, 20.45), DVOJKA 1,63

Vesterlo zauzima pretposlednje mesto na tabeli belgijskog prvenstva. Tim je uspeo da osvoji samo jedan bod, i ne izgleda najbolje posle pet uzastopnih poraza. Pored toga, ima jednu od najslabijih defanzivnih linija pošto je primio 13 golova u šest mečeva. Stoga Vesterlo čeka veoma težak zadatak protiv branioca titule prvaka Belgije Antverpena, koji takođe nije blistao i ima imperativ rezultata. Veliki stari je na osmom mestu na tabeli, a nije izgubio na tri ligaška meča zaredom. Istina, u prethodna dva duela je remizirao, a sveukupno posmatrano Antverpen je bez neusepha u pet vezanih duela.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara