Emil Fosberg slavi pogodak (©Reuters)
Emil Fosberg slavi pogodak (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: RB Lajpcig, Hofenhajm, Totenhem i Klub Briž

Vreme čitanja: 3min | sub. 18.03.23. | 11:33

Nigde nećete naći veće

Subota je, obično, dan idealan da ga provedete odmarajući, u krugu porodice i prijatelja. A zašto da ne, i uz malo kvalitetnog fudbala.

Kladionica Mozzart vam je omogućila idealnu priliku da malo i zaradite. Bukmejkeri su pripremili posebno iznenađenje za četiri kvote, koje će u svakom momentu da budu najveće na svetu.

Izabrane vesti

Zato, za vaše tikete najisplativije opcije su dvojka u bundesligaškom okršaju Bohuma i RB Lajpciga, potom u istom takmičenju i kec na Hofenhajm u sudaru sa Hertom, a tu su i dvojka na Totenhem protiv Sautemptona u sklopu Premijer lige i još jedno slavlje gostiju u sukobu Kortrajka i Klub Briža u prvenstvu Belgije.

BOHUM - RB LAJPCIG (SUBOTA, 15.30), DVOJKA 1,60

Bohum je u prošlom kolu gostovao u Kelnu i uspeo da prekine niz od pet poraza, ostvarivši sigurnu pobedu (2:0). Sada se Bohum vraća na domaći teren, gde je vezaop dva neuspeha, a autsajder je i u predstojećem okršaju sa RB Lajpcigom. Ekipa je stacionirana na 14. mestu u Bundesligi, sa dva boda više od prvog ugroženog. RB Lajpcig je imao veoma nesrećnu epizodu u revanš meču osmine finala u Ligi šampiona protiv Mančester Sitija, kada je poražen 7:0 u Engleskoj. Ovako ponižavajući poraz mogao bi da uzdrma Bikove, koji su trenutno treći sa sedam bodova zaostatka za vrhom u Nemačkoj. Potencijalni poraz u Bohumu mogao bi da izbaci tim iz prva četiri i to Lajpcog ne sme sebi da dozvoli.

HOFENHAJM - HERTA (SUBOTA, 15.30), KEC 2,25

Hofenhajm igra užasno posle pauze, jer je drugim rečima nemoguće opisati fudbal tima koji je ne tako davno učestvovao u evropskom takmičenju. Devet poraza i remi ove godine oterali su tim iz Zinshajma na dno tabele, a imenovanje Pelegrina Mataraca za startega nije dovelo do pozitivnog efekta. Hof je samo dva boda daleko od zone bezbednosti, ali sedam uzastopnih poraza ne slute na dobro. Ipak, posle niza kvalitetnih rivala Hofenhajm danas ima posla sa Hertom, koja je prva iznad crte i takođe ne blista. Herta je počela da se izvlači iz teške pozicije, u poslednje vreme aktivnije uzima bodove, ali je do sada to radila isključivo u domaćim susretima, dok se ne takmičeći previše ozbiljno na gostovanjima. Proteklog vikenda Berlinci nisu izgubili u svojoj areni od Majnca (1:1).

SAUTEMPTON - TOTENHEM (SUBOTA, 16.00), DVOJKA 1,95

Sautempton se izborio sa sedam bodova u pet poslednjih utakmica Premijer lige pod vođstvom privremenog kormilara Rubena Seljesa, iako je postigao samo dva gola. Sveci su sve očajniji u pokušaju da se mrdnu sa dna tabele i suočiće se sa velikim testom kada dočekaju Totenhem. Sautempton je u prethodnoj rundi poražen od Brentforda kod kuće 2:0. S druge strane, Totenhem zauzima željeno četvrto mesto koje garantuje prolaz u Ligu šampiona. Prošlog vikenda Pevci su savladali Notingem Forest sa 3:1, i bilo je to 15 slavlje ekipe, koja je još tri puta remizirala i sakupila je 48 bodova.

KORTRAJK - KLUB BRIŽ (SUBOTA, 16.00), DVOJKA 1,78

Kortrajk je 15. na tabeli šampionata Belgije sa 27 bodova, odnosno tri koraka više od zone ispadanja. Čudno je da na gostovanju tim češće pobeđuje i izgleda primetno bolje nego kada je domaćin. U prethodnom kolu Kortrajk nije uspeo da pobedi Vesterlo (1:3), što mu je bio drugi vezani poraz, odnosno četvrti uzastopni duel bez pobede. Klub Briž je na četvrtom mestu na tabeli belgijske Pro lige sa 49 bodova. Obilje nerešenih rezultata udaljilo je ekipu od vodeće trojke, ali najbliži konkurenti zaostaju samo bod. U prošlom kolu plavo-crni su savladali Standard (2:0).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara