Foto: Reuters
Foto: Reuters

Mozzart daje najveće kvote: Napoli 1,92, Lacio 2,45, Sosijedad 1,95!

Vreme čitanja: 3min | pon. 26.04.21. | 10:47

Nigde na planeti nećete pronaći veće

Poklon koeficijenti u punom sjaju.

Kladionica Mozzart iz ponude je ovog ponedeljka izvadila tri zanimljiva meča koja se igraju u okviru prvenstva Italije i Španije, a bukmejkeri garantuju da će baš ta tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.

Izabrane vesti

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

TORINO – NAPOLI (PONEDELJAK, 18.30), DVOJKA 1,92

Juventus je juče protiv Fiorentine ponovo ispustio bodove i Napoli će imati priliku da se još jednom bodovno izjednači sa Starom damom na četvrtoj poziciji. Nakon poraza upravo od torinskog tima, Napolitanci su lako savladali Sampdoriju (2:0), odigrali vrlo dobar meč sa Interom (1:1) i u prošlom kolu deklasirali Lacio na svom terenu (5:2). Međutim, i Torino je u poslednje vreme podigao formu. Neporažen je na prethodne četiri utakmice, među kojima su i remi sa Juventusom, te pobeda nad Romom. Ekipa se raspucala, na ta četiri meča postigla je sedam golova, a posebno raspoložen je Antonio Sanabrija, koji je otkako je zimus stigao, već dobacio do brojke od pet pogodaka na osam odigranih mečeva. Nošeni dobrim rezultatima Torinezi će pokušati da prekinu seriju od 11 mečeva bez pobede protiv Napolija.

LACIO – MILAN (PONEDELJAK 20.45), KEC 2,45

Malo, malo, pa kiks i Milan se našao u poziciji da u poslednjih nekoliko rundi mora da strepi za mesto u Ligi šampiona. Poraz Rosonera od Sasuola iz prošlog kola u ovom je naplatila Atalanta i preuzela mu drugu poziciju, Juventus se remijem sa Fiorentinom bodovno izjednačio, a isto bi mogao da učini i Napoli ukoliko savlada Torino, a Milan protiv Lacija upiše još jedan poraz. Bjankoćelesti su do prošlog kola bili u seriji od pet pobeda, ali su niz prekinuli na bolan način, debaklom protiv Napolija na jugu Italije i propustili šansu da se ozbiljno uključe u trku za mesto u Ligi šampiona. I dalje imaju šansu za tako nešto, ali će morati da prekinu lošu tradiciju protiv Milana na svom terenu, gde su dobili samo jedan od prethodnih sedam međusobnih okršaja u svim takmičenjima.

EIBAR – SOSIJEDAD (PONEDELJAK, 21.00), DVOJKA 1,95

Baskijski derbi na zatvaranju 32. runde. Za Eibar bi pobeda nad velikim rivalom bila utoliko veća što bi njome pokazao poslednje znake živote. Domaćin je u seriji od četiri poraza, a pobedu nije upisao još od 3. januara, te je očekivano shodno rezultatima zakucan za dno sa 23 boda, sedam manje od prvog tima izvan opasne zone, Elčea. Pride je i najneefikasniji tim prvenstva sa 23 postignuta gola na 32 odigrane utakmice. Sosijedad na Ipuruu stiže u drugačijem, lepšem raspoloženju. Sredinom protekle nedelje je protiv Selte prekinuo mini-seriju od tri meča bez pobede i vratio se na petu poziciju, koju bi dodatno mogao da učvrsti nakon neuspeha najvećih konkurenata u ovom kolu, Betisa i Viljareala. Svaki od prethodnih pet međusobnih okršaja doneo je makar po gol na obe strane, uz dve pobede Sosijedada i jednu Eibara.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara