Reprezentativci Izraela (©Reuters)
Reprezentativci Izraela (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote svetu na Izrael i Iran

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.06.24. | 11:14

Nigde nećete naći veće

Početak juna je siromašan sa ponudom u fudbalskim takmičenjima, barem dok ne počnu Evropsko prvenstvo i Kopa Amerika, ali i pored toga su bukmejkeri Mozzarta ponovo spremili velika iznenađenja.

Izdvojili su dve kvote kakve nećete naći nigde na svetu. U pitanju su po jedna prijateljska utakmica i u azijskim kvalifikacije za Mundijal 2026. godine. Konkretno, dvojka na Izrael protiv Belorusije i kec na Iran protiv Uzbekistana, koji nigde neće biti kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Izrael nije uspeo da se kvalifikuje na Evropsko prvenstvo ni preko baraža, izgubio je od Islanda, koji je kasnije poražen od Ukrajine. Zato je sada Izraelcima preostalo samo da se pripremaju za jesen i početak Lige nacija, odnosno kvalifikacije za Mundijal koje će startovati sledeće godine. Uostalom, isto kao i Belorusiji, koja je završila iza Izraela kvalifikacije za EP u Nemačkoj. Bili su u istoj grupi, a Izraelci su sakupili tri poena više. I to kroz direktne okršaje, u junu prošle godine su savladali Beloruse u Budimpešti sa 2:1, a potom u septembru u Tel Avivu sa 1:0.

IRAN - UZBEKISTAN (UTORAK, 19.00), KEC 1,75

Derbi E grupe za kraj takmičenja u drugoj rundi kvalifikacija. Iran i Uzbekistan su odavno obezbedili prva dva mesta u plasman u narednu fazu, sada igraju samo za to ko će da bude prvi. Imaju po 13 bodova, ali je Iran bolje rangiran zbog gol-razlike (16:4 naspram 13:4), tako da Uzbekistance na vrh vodi samo pobeda u Teherenu. Njihov duel u Taškentu je bio sjajan i uzbudljiv, a završen je bez pobednika – 2:2. Pritom, Iranci su imali dva gola prednosti na poluvremenu, ali u nastavku je domaćin imao totalnu inicijativu koja mu se vratila golovima Urunova i Sergejeva. Tim remijem je Uzbekistan prekinuo Iranov niz od sedam uzastopnih pobeda u direktnim okršajima.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

------------------------------

EUROFORIJA JE POČELA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------



tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara