Felipe Anderson i Čiro Imobile (©Reuters)
Felipe Anderson i Čiro Imobile (©Reuters)

Mozzart daje najveće na svetu na Lacio i Mančester Siti

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.12.23. | 10:50

Nigde nećete da nađete veće

Petak je tradicionalno uvod u buran i fudbalom bogat vikend širom Evrope. Za danas su bukmejkeri Mozzarta spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju je dvojka na Lacio protiv Empolija u Seriji A (sve mečeve italijanskog šampionata možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju) i kec na Mančester Siti u protiv Fluminensea u sklopu FIFA Svetskog klupskog prvenstva.

Izabrane vesti

Empoli je podbacio u jesenjem delu šampionata Italije i dugo je u zoni ispadanja. Sa 12 bodova izabranici Aurelija Andreacolija zauzimaju 18. mesto na tabeli i zaostaju bod za spasonosnim 17. mestom. Empoli je u prošlom kolu izgubio 0:1 na gostovanju od Torina, produživši niz na četiri duela bez slavlja. Empoli je najslabiji domaćin u ligi, sa svega pet sakupljenih poena. S druge strane, Lacio je očekivao da će se takmičiti za plasman u Ligu šampiona, ali trenutno zauzima tek 11. poziciju na tabeli. Tim Mauricija Sarija već sada zaostaje sedam koraka za četvrtoplasiranom Bolonjom, a u uslovima žestoke konkurencije biće veoma teško da povrati takav hendikep. Lacio je u poslednjem kolu poražen kod kuće od Milana 1:2, odnosno trijumfovao je jednom na šest proteklih ligaških okršaja.

MANČESTER SITI - FLUMINENSE (PETAK, 19.00), KEC 1,35

Mančester Siti je od početka postavljen za favorita na FIFA Svetskom klupskom prvenstvu za klubove, pa niko nije iznenađen plasmanom Građana u finale. Tim Pepa Gvardiole se potpuno mirno obračunao sa Uravom u polufinalu i slavio je sa 3:0, ne ostavljajući japanskom sastavu nikakve šanse. U isto vreme, Siti se nije mnogo trudio, i činilo se da deluje sa ogromnom rezervom. Građani su imali paklen raspored poslednjih sedmica, a samo u decembru su već odigrali šest susreta u 17 dana. U međuvremenu, Fluminense je posle dva poraza u brazilskom šampionatu uspeo da preokrene situaciju na Svetskom klupskom prvenstvu. Flu je startovao pobedom nad egipatskim Al Ahlijem sa 2:0, a sa protivnikom se nosio veoma samouvereno.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Lacio
Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara