MOZZART donira preko 2.000.000 dinara u humanitarne svrhe!

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.06.18. | 15:24

Dejan Stanković i Saša Ilić opredelili novac prikupljen u akciji MILION RAZLOGA ZA GOL

Orlovi su se do poslednjeg sudijskog zvižduka hrabro borili za plasman dalje, ali nije bilo dovoljno fudbalske sreće, pa su takmičenje završili u grupnoj fazi. Nema im se šta zameriti, a možemo reći i da je akcija „Milion razloga za gol“ uspela. PRIKUPLJENO JE 2.150.000 DINARA.

Da podsetimo, za svaki pogodak reprezentacije Srbije na Mundijalu u Rusiji, MOZZART je izdvajao sumu od million dinara u humanitarne svrhe.

Izabrane vesti

Akciju „Milion razloga za gol“ podržali su legendarni srpski igrači Dejan Stanković Saša Ilić, i upravo oni su odlučili kome će otići MOZZARTOVA donacija. Dejan je odlučio da iznos od 1.075.000 dinara ide Fondaciji „Zajedno za život“, dok je Saša iznos od 1.075.000 dinara opredelio udruženju NURDOR (Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka).

Do ukupne sume od 2.150.000 dinara došlo se na sledeći način: gol Kolarova protiv Kostarike doneo je milion, pogodak Mitrovića protiv Švajcarske još jedan milion, a Dejan i Saša su za svaki meč Orlova sastavljali i „Humanitarni tiket u podne“ i obojica su imali zagarantovani dobitak od 25.000 dinara po tiketu. Ukupno tri meča, dakle šest tiketa i još 150.000 dinara u humanitarnoj kasi.

Ovo je samo nastavak MOZZARTOVOG društveno odgovornog rada jer, podsećamo, samo kroz „Humanitarni tiket u podne“ već je donirano preko sedam miliona dinara. Takođe u toku su akcije „Sto terena za jednu igru“ i „Novi dresovi za nove šampione“, a naša kompanija je u bliskoj prošlosti podržala mnoge humanitarne akcije, poput „Bitke za bebe“, „Srce za decu“… i ne nameravamo da stanemo.

 


tagovi

Milion razloga za golDejan StankovićSaša Ilićhumanitarni tiketRusija2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara