Romelu Lukaku (©Reuters)
Romelu Lukaku (©Reuters)

Mozzart nudi najveće kvote na svetu: Inter 1,33, Everton 2,10, Fenerbahče 1,75

Vreme čitanja: 3min | čet. 04.03.21. | 10:45

Nigde na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Ovog četvrtka je pauza u Ligi Evrope, ali to ne znači da nas danas ne očekuju uzbuđenja na terenima širom Starog kontinenta. Bukmejkeri Mozzarta spremili su nova iznenađenja, najveće kvote na svetu za tri meča.

Proverite, stvarno je tako!

Izabrane vesti

Na Ulker arenu danas stiže neugodna Antalija koja ima neverovatnih pet remija u nizu, odnosno čak sedam nerešenih ishoda u poslednjih osam utakmica. Ekipa sa Mediterana ima šest poraza, koliko i Fener, ali zbog 13 remija (najviše u ligi) tek je na 11. mestu. Antalija već 11 mečeva ne zna za poraz u šampionatu Turske. Nije izgubila nijedan meč u 2021. godini.

Trener Fenerbahčea i dalje ne može da računa na letošnje pojačanje iz Rome, Argentinca Dijega Perotija. Iskusni napadač se nije oporavio od povrede, a van tima je i Brazilac Luis Gustavo. Zbog kartona suspendovani su Serdar Aziz i Mert Hakan Jandas, dok je Džaner Erkin van tima zbog nediscipline. Dobra vest za Fener je da se od povrede oporavilo zimsko pojačanje iz šampiona Bašakšehira Irfan Džan Kaveči. Mesut Ozil više ne ulazi s klupe, nego je standardan u prvih 11. U špicu će igrati Mame Dijam i Dimitris Pelkas. Opširniju najavu meča pročitajte OVDE.

VBA – EVERTON (ČETVRTAK, 19.00), DVOJKA 2,10

Everton je opet u igri za mesto u Ligi šampiona ili makar Ligu Evrope. Karamele igraju u serijama. Sada su u naletu, dve pobede u nizu. Prvo je srušen Liverpul na Enfildu, a u ponedeljak na Gudisonu pao je Sautempton sa 1:0, a gol odluke delo je Brazilca Rišarlisona. U prvom delu sezone bilo je 5:2 za Everton u Liverpulu, a briljirao je Dominik Kalvert Luin koji je postigao tri gola za Karamele.

Kolumbijac Hames Rodrigez je rovit. Propustio je meč u ponedeljak protiv Svetaca, ali bi mogao na teren danas kao i Kolmen i Tom Dejvis, koji su takođe propustili duel pre tri dana. Jeri Mina, Fabijan Delf i Jan Filip Gabin nisu u konkurenciji za meč. U domaćem timu mogao bi da se vrati Robert Snodgras, zimsko pojačanje iz Vest Hema. Opšriniju najavu mečeva Premijer lige pročitajte OVDE.

PARMA – INTER (ČETVRTAK, 20.45), DVOJKA 1,33

Milan je kiksirao u sredu protiv Udinezea. Juve zaostaje dosta, Inter hita ka skudetu posle decenijskog posta. Ukoliko pobedi u Parmi, prednost Nerazura u odnosu na gradskog rivala bila bi velikih šest bodova. Parma ima dve vezana iksa, u opasnoj zoni je i teško će do opstanka u Seriji A.

Lider Serije A je u seriji od pet pobeda, a na poslednjih sedam mečeva mreža Samira Handanovića se zatresla samo jednom. Tandem napadača Romelu Lukaku – Lautaro Martinez je raspucan. U prvom delu sezone na Đuzepe Meaci Parma je odolela, bilo je 2:2. U finišu je Hrvat Ivan Perišić spasao bod domaćinu. Na poslednje tri utakmice ova dva tima dolazila je kombinacija GG3+. Opširniju najavu meča u Parmi pročitajte OVDE.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svetu.


tagovi

InterFenerbahčeEvertonPromo kvote

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara