Fudbaleri Porta (©Reuters)
Fudbaleri Porta (©Reuters)

MOZZART nudi najveće kvote na svetu: Junajted 1,55, Porto 1,48, Leverkuzen 2,15

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.01.21. | 10:10

Nigde na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Nova iznenađenja iz Mozzartove kuhinje!

Ovog utorka bukmejkeri garantuju da će tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.

Izabrane vesti

Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je Mozzartov sajt najbolja opcija, a osim standarne uplate putem platnih kartica, Mozzart je omogućio i uplatu pozivom asistenta, kao dodatnu pogodnost za sve igrače.

NASIONAL - PORTO (UTORAK, 19.00), DVOJKA 1,48

Sporting je juče ispao iz Kupa Portugalije, a danas u osmini finala Porto gostuje Nasionalu. Kako su Lavovi zaseli na čelo Primeire, a Zmajevi kaskaju, može da se ispostavi da je ovo takmičenje možda i jedino u kojem Porto ove sezone može do pehara. Nasional i Porto sastali su se pre nepunih mesec dana na Dragau i Zmajevi su tada slavili sa 2:0, drugačiji epilog se ne očekuje ni večeras, jer je Porto u seriji od 15 utakmica bez poraza u svim takmičenjima, na kojima je samo jednom remizirao.

LEVERKUZEN - AJNTRAHT (UTORAK, 20.45), KEC 2,15

Najzanimljiviji par šesnaestine finala DFB kupa je dvoboj Leverkuzena i Ajntrahta. Farmaceuti su u prvom kolu pometlali amatere Norderštet sa 7:0, dok je tim iz Frankfurta bio bolji od Minhena 1860 sa 2:1. U međusobnim susretima ove dve ekipe u poslednje vreme pobeđuje domaćin, a sva je prilika da će i večeras tako biti. Bajer je ostavio daleko bolji utisak od Orlova u dosadašnjem toku sezone i nema dileme da je veliki favorit.

BARNLI - MANČESTER JUNAJTED (UTORAK, 21.15), DVOJKA 1,55

Tarf Mur je jedan od onih terena na kojem ni da se skupi najboljih 11 igrača na svetu ne bi lako upisali pobedu protiv Barnlija. Jednostavno, u kući Šona Dajša i njegovih Klaretsa ima nešto što je teško objasniti. Ipak, Mančester Junajted je ponovo moćan, ponovo jak, i ponovo pri vrhu prvenstvene tabele. Sve zahvaljujući blsitavim izdanjima na strani, gde su skoro sve porazili do sada sa prosečno tri postignuta gola. Ujedno, Đavoli se bore da večeras preteknu Liverpul na čelu tabele i sve će učiniti da se to ostvari.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Mozzartu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u Mozzartu u svakom trenutku biti najveće na svetu


tagovi

najveća kvotaPromo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara