Fudbaleri Benfike (©Reuters)
Fudbaleri Benfike (©Reuters)

MOZZART nudi najveće kvote na svetu: Klub Briž 1,47, Bazel 2,05, Benfika 1,50

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.01.21. | 10:37

Nigde na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Nova iznenađenja iz Mozzartove kuhinje!

Ovog četvrtka bukmejkeri garantuju da će tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu. Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je Mozzartov sajt najbolja opcija, a osim standarne uplate putem platnih kartica, Mozzart je omogućio i uplatu pozivom asistenta kao dodatnu pogodnost za sve igrače.

Izabrane vesti

Zna se ko je gazda Briža, ali…Ima i Serkl nove adute, a to je nekadašnji fudbaler Partizana Strahinja Pavlović. Mladi defanzivac je prošle nedelje stigao na pozajmicu iz Monaka i na debiju postigao gol iz kornera. Šampion igra fanatstično u poslednje vreme, gazi sve u Belgiji. Klub Briž je nanizao pet pobeda, a proteklog vikenda je pobedio Genk u derbiju kola sa 3:2, pa sada ima čak devet bodova više od najbližeg pratioca, uz meč manje. Na poslednjih 10 gradskih derbija, Klub Briž nije poražen, ima osam pobeda, uz dva remija. Serkl je poslednji put pobedio šampiona pre nešto manje od osam godina.

SION – BAZEL (ČETVRTAK, 20.30), DVOJKA 2,05

Bazel je daleko od vrha. I ove sezone će teško da stigne Jang Bojs koji je poslednjih godina preuzeo primat u Švajcarskoj. Nekadašnjeg šampiona je letos preuzeo legendarni Ćirijako Sforca, ali već devet bodova manje u odnosu na tim iz Berna. Prošle nedelje Bazel je ubedljivo poražen na svom terenu od Ciriha (1:4), a prilika za popravni je meč u Sionu. Domaćin je imao seriju od četiri poraza, ali je podigao formu, nije poražen na prethodnih pet mečeva u Superligi Švajcarske. U prvom delu sezone na stadionu Sankt Jakobs park, Bazel je slavio protiv današnjeg rivala sa 4:2.

BENFIKA – BELENENSES (ČETVRTAK, 22.15), KEC 1,50

Lisabonski Orlovi napravili su veliki kiks pre tri dana kada su igrali na svom stadionu samo 1:1 sa Nasionalom. Sporting i Porto beže Benfiki u Primeiri, a večeras četa Žorža Žezusa igra četvrtfinale Kupa Portugalije protiv Belenensesa. Domaćin ne zna za pobedu već tri utakmice, pa je pravo vreme za trijumf i izlazak iz krize velikana koji je prethodnog leta uložio skoro 100.000.000 evra u pojačanja. Benfika je dobila Belenenses na tri prethodna meča.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Mozzartu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u Mozzartu u svakom trenutku biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvoteKlub BrižBazel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara