Mozzart nudi najveće kvote na svetu: PSŽ 2,70, GG u Budimpešti 1,62, Midtjiland 1,80!

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.03.21. | 10:29

Nigde na planeti nećete pronaći veće

Elitne utakmice i redovna čast u Mozzartu.

Mesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ove srede tri poklon kvote, kakve nećete naći nigde na svetu. Odsteri su bili široke ruke na susretima Lige šampiona i Kupa Danske.

Izabrane vesti

Midtjiland i Odenze igraju revanš meč četvrtfinala Kupa Danske, a domaćin ima prednost iz prve utakmice 2:1. Vukovi su aktuelni šampioni, ali su upali u malu krizu i nanizali dva poraza u prvenstvu, pa je vrh sada u posedu Brondbija. Sa druge strane, Odenze takođe ne briljira u poslednje vreme. Imaju tek jednu pobedu u pet prethodnih susreta i definitivno mora da se trgne ukoliko želi da igra plej-of za prvaka. U međusobnim susretima današnji domaćin je mnogo uspešniji, a i sada je veliki favorit da potvrdi rezultat iz prve utakmice i prođe u polufinale Kupa.

PSŽ - BARSELONA (SREDA, 21.00), KEC 2,70

Okršaj Svetaca i Katalonaca je trebalo da bude pravi Klasik nokaut faze takmičenja u Ligi šampiona, ali ispalo je sasvim suprotno. Pobednik je, sasvim izvesno, odlučen već u Barseloni, kada se Kilijan Mbape poigravao s domaćom odbranom i postigao het-trik. PSŽ ima veliku prednost od 4:1 iz prvog susreta i ova utakmica bi mogla da bude samo formalnost, bez obzira na snagu i dobru formu Blaugrane. Katalonci su se u međuvremenu vratili u borbu titulu prvaka Španije, ušli su u finale Kupa kralja, ali za Francuze nisu imali lek u prvom dvoboju. Sigurno će svim silama večeras jurnuti prema golu Parižana, međutim nije baš realno očekivati senzaciju kao pre nekoliko godina. Sveci ne mogu da računaju na Nejmara, ali to ne bi trebalo da bude preveliki hendikep za Poketina, koji mora samo da odradi ovaj meč. Ima dovoljno dobre igrače da ne uprska veliku prednost.

LIVERPUL - RB LAJPCIG (SREDA, 21.00), GG 1,62

S obzirom na formu jednih i drugih, Englezi su u prvoj utakmici, pomalo neočekivano, ostvarili veliku prednost pred revanš (2:0). Međutim, taj rezultat ne mora ništa da znači ako će Liverpul da igra onako kako kako to čini poslednjih sedmica u nacionalnom prvenstvu. Šest poraza na proteklih osam mečeva je skandalozan učinak i nešto što se Jirgenu Klopu nije dogodilo u karijeri. Takođe, nemački strateg ima velikih problema s povredama igrača, tako da će i večeras na teren da pošalje "šareni" sastav. S druge strane, RB Lajpcig stiže na neutralni teren u Budimpešti u sjajnoj formi. Ređa pobede u Nemačkoj, jedini je pravi rival Bajernu i Julijan Nagelsman je ubeđen da može da "zaprži čorbu" i Liverpulu. Uostalom, zna se da Nemci nikada ne odustaju i Redsi su toga svesni.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svetu.


tagovi

najveća kvotaPromo kvote

Obaveštavaj me

Liverpul
PSŽ
Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara