Olivije Žiru slavi gol (©Reuters)
Olivije Žiru slavi gol (©Reuters)

Mozzart nudi najveće kvote na svetu na Milan i Crvenu zvezdu

Vreme čitanja: 3min | uto. 28.11.23. | 10:09

Nigde nećete naći veće koeficijente

Bogat dan na fudbalskim terenima. Kako drugačije kad je na meniju Liga šampiona, krem evropskog klupskog fudbala.

Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja. Odsteri su bili prilično raspoloženi, pa su pred vama danas dve kvote kakve nećete naći nigde na svetu, i tiču se kontinentalne elite. U pitanju su jedinica na Milan protiv Borusije Dortmund, i dvojka na Crvenu zvezdu protiv u sukobu sa Jang Bojsom.

Izabrane vesti

Milan je već bio u momentu „biti ili ne biti” na San Siru ove sezone u Ligi šampiona i preživeo je. Odigrao je najbolji meč u sezoni, savladao PSŽ i zadržao nadu o plasmanu u nokaut fazu elitnog takmičenja. Sada ga čeka ista situacija. I još veći pritisak. Na San Siro stiže lider grupe Borusija Dortmund, koja pobedom može da overi prolaz. Čak i sa bodom Nemci mogu suštinski da izbore prolaz. Ali pobeda Rosonera menja celu situaciju i stavlja ih u dobru poziciju pred gostovanje Njukaslu u poslednjem kolu gde bi im bio dovoljan remi. Prvi meč u Dortmundu je završen bez pobednika, a Milan je bio za nijansu bolji. Sada Piolijevom timu treba izdanje kao protiv Pari Sen Žermena. A momenat nije baš najbolji. Trener Milana je pod pritiskom, sve glasnije se šuška o njegovoj smeni, a biće lišen usluga najboljeg igrača. Rafael Leao je povređen, i Milan sa njim i bez njega nije isti tim. Ipak, u tim se vraća Olivije Žiru koji nije igrao za vikend u prvenstvu zbog kartona. Sve oči će biti uprte u njega. Borusiju za vikend očekuje i duel protiv bundesligaškog lidera Bajer Leverkuzena tako da je i za njih ovo na neki način raskrsnica sezone.

-------------------

Igraj novog Prognozzera - osvoji do 100.000 dnevno sa NULA dinara uloga.

-------------------

JANG BOJS - CRVENA ZVEZDA (UTORAK, 21.00), DVOJKA 3,70

Odluku o evropskom proleću donose Jang Bojs i Crvena zvezda. Ako pobedi, ekipa Baraka Bahara će i zvanično obezbediti učešće u nokaut fazi Lige Evrope, dok bi u slučaju poraza bila eliminisana. Potencijalni remi na Vankdorf stadionu doneo bi veliku neizvesnost u poslednjem kolu Grupe G Lige šampiona, jer bi onda o trećoj poziciji izvesno odlučivala gol-razlika. A upravo gol-razlika u ovom trenutku daje prednost srpskom šampionu, koji je na "minus pet" (5:10), dok je švajcarski prvak na "minus sedam" (4:11), pa crveno-beli okršaj u Bernu dočekuju na trećem mestu i tu će ostati u slučaju nerešenog rezultata. Beogradski okršaj dva tima, u kojem nije bilo pobednika (2:2), nagoveštava još jednu izuzetno uzbudljivu utakmicu. Na stadionu Rajko Mitić je viđeno dosta oscilacija u igri dva tima, koji su se smenjivali u dominantnim ulogama na terenu, pa se može reći da je konačan rezultat predstavljao pravedan ishod. Sastav Rafaela Vikija je pokvario raspoloženje proteklih dana. Prvo zbog povrede napadača Sedrika Itena, a potom i zbog poraza u derbiju od Ciriha, zbog kojeg je ostao bez prvog mesta na tabeli švajcarskog prvenstva. Itenov zamenik Žan Pjer Ensame je napadač nešto drugačijeg profila, a u Ligi šampiona do sada je odigrao svega 22 minuta. Ipak, treba imati na umu da je Kamerunac u švajcarskom prvenstvu ove sezone šest puta tresao protivničke mreže, odnosno da je u dresu švajcarskog kluba u prethodnih šest sezona postigao skoro 140 golova. Srpski šampion ove sezone igra na krilima Osmana Bukarija, koji u Ligi šampiona ima dva gola i jednu asistenciju, a prošlog vikenda je rešio i derbi u Novom Sadu protiv Vojvodine.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Milan
Dortmund
FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara