Mozzart ostaje sponzor Akademije Pandev
Mozzart ostaje sponzor Akademije Pandev

Mozzart ostaje partner kluba Gorana Pandeva

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.08.22. | 11:42

Ugovor na dve godine

Najbolja bukmejkerska kompanija Mozzart i ove sezone nastavlja uspešnu saradnju sa fudbalskim prvoligašem FK Akademija Pandev čiji je vlasnik jedan od najboljih makedonskih i balkanskih fudbalera u novoj istoriji Goran Pandev.

Prošlogodišnji vicešampion sa ambicijama za najviše domete na domaćoj sceni, novim pojačanjima i pobedničkom strategijom krenuo je u novu sezonu 2022/2023. Logo kompanije Mozzart će i ove godine biti na dresovima FK Akademije Pandev. U proteklom periodu, naša kompanija aktivno i nesebično podržava sport u regionu kroz sponzorstvo raznih sportskih timova i saveza.

Izabrane vesti

Hvala kompaniji Mozzart koja nastavlja da podržava Akademiju Pandev u razvoju i ambicijama kluba. Odlučili smo da uspešnu saradnju prošle sezone produžimo za još dve godine i u našem ekskluzivnom betting partneru vidimo iskrenog pristalica sportu u našoj zemlji“, rekao je Saško Pandev, član Upravnog odbora i igrač tima.

FK Akademija Pandev je tokom svog postojanjaje, prvo kao fudbalska akademija, a kasnije i sa sopstvenim seniorskim timom, uspela da ostvari prilično značajne rezultate i da mnogim mladim talentima pruži priliku da se bave sportom, druže i od ranog doba uče navikama za zdrav život. Mnoge titule i Kup trofeji u mlađim kategorijama, bezbroj osvojenih omladinskih turnira u zemlji i van nje, seniorski i drugi reprezentativci u svim kategorijama, domaći i međunarodni transferi iz sopstvene akademije, samo su deo dosadašnjih uspeha FK Akademije Pandev. 

Iz Mozzart su rekli da su ponosni što će nastaviti da podržavaju ovog fudbalskog prvoligaša i u novoj sezoni i da se nadaju novim uspesima kluba. Inače, kompanija MOZZART je već dugi niz godina veliki pobornik sporta u zemljama regiona, a među ekipama kojima pomaže su brojni fudbalski, košarkaški, rukometni i odbojkaški klubovi, kao i reprezentacije iz više sportova.

Od ovog leta Mozzart je i naslovni sponzor srpske Mozzart Bet Superlige.



tagovi

Akademija PandevMakedonijaMakedonija 1Mozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara