Fudbaleri Rome (©Reuters)
Fudbaleri Rome (©Reuters)

Mozzart promo kvote: Kec na Romu – 1,50, probajte da nađete negde veći

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.12.20. | 11:17

Osim na trijumf rimske Vučice protiv Torina, poklon kvote na pobede Krasnodara (1,43) protiv Ufe i Briža u gostima u Mehelenu (1,75)

Bliži se kraj 2020. godine, ali lopta nastavlja da se kotrlja pre predstojećih praznika. Navikli ste četvrtkom da se igra Liga Evrope, ali gotova je grupna faza drugorangiranog takmičenja na Starom kontinentu, ali su aktivna domaća prvenstva. I danas Mozzart je spremio promo kvote. Probajte da nađete negde veće!

ROMA – TORINO, kec 1,50

Izabrane vesti

Rimska Vučica solidno je počela Seriju A. Cilj je borba za Ligu šampiona. U prošlom kolu Roma je razbila u Bolonji četu Siniše Mihajlovića sa čak 5:1. Taj rezultat je bio posle prvih 45 minuta. Na Olimpiku domaćin nije poražen na pet utakmica ove sezone u šampionatu (tri pobede i dva remija), a stiže Torino koji je loš ove sezone. Trenutno je na pretposlednjem mestu, bez pobede šest kola u Seriji A. Fudbaleri Rome biće naoštreni da se revanširaju Bikovima za poraz u proteklom prvenstvu na Olimpiku. Tada je Torino slavio sa 2:0 u Rimu, ali se Vučica revanširala u gostima, pobedila je sa 3:2. Kvota u Mozzartu na keca je 1,50. Nigde nećete moći da nađete veću kvotu.

KRASNODAR - UFA, kec 1,45

Ruski klubovi ove jeseni su razočarali u Evropi, a jedini tim koji je uspeo da prezimi je Krasnodar. Ekipa sa juga Rusije je bila treća u grupnoj fazi Lige šampiona i uspela da izbori šesnaestinu finala Lige Evrope. U Premijer ligi Rusije se osetilo igranje na dva fronta, zaostaje se čak 14 bodova za liderom Zenitom. Najava boljih rezultata bio je ubedljiv trijumf proteklog vikenda protiv vicešampiona Lokomotive sa čak 5:0. U Krasnodar stiže Ufa koja je redovna mušterija izabranicima trenera Murada Musajeva. Na poslednjih pet mečeva prošle sezone trećeplasirani tim ruskog šampionata je slavio četiri puta, dok je jednom bilo bez pobednika. Prošle sezone Ufa nije postigla nijedan gol protiv Krasnodara u prvenstvu (0:3 i 0:2). Kvota na pobedu domaćina je odlična – 1,45. Poklon kvota, proverite da li negde ima veća.

MEHELEN – KLUB BRIŽ, dvojka 1,62

Klub Briž je "kašljucao" na startu sezone, ali kako Župiler liga odmiče šampion je sve bolji i zauzeo je očekivano prvo mesto. Poslednjih šest utakica u prvenstvu ekipa iz Briža nije poražena, a osnovni cilj u Evropi, da se prezimi, ispunjen je osvajanjem trećeg mesta u grupnoj fazi Lige šampiona u konkurenciji Borusije Dortmund, Lacija i Zenita. Mehelen je u lošoj seriji. Bez pobede je već četiri kola, pa je trenutno prvi iznad crte. Crveno-žute očekuje grčevita borba za opstanak. Gosti su favoriti, a Mozzart vam je spremio poklon kvotu na dvojku – čak 1,62.

*NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svetu u Mozzartu.


tagovi

KrasnodarKlub BrižRomanajveća kvotaPromo kvote

Obaveštavaj me

Roma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara