Markus Rašford (©Reuters)
Markus Rašford (©Reuters)

Mozzart promo kvote: Mančester Junajted 1,57, Leverkuzen 1,28, Seltik 1,42

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.02.21. | 11:32

Nigde na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Čeka nas još jedan buran dan na fudbalskim terenima širom planete, a Mozzart je i za utorak spremio velika iznenađenja u vidu kvota, kakve ne možete naći nigde na svetu!

Proverite, stvarno je tako!

Izabrane vesti

Evo i na kojim utakmicama kladionica Mozzart nudi najveće kvote na svetu.

ESEN – LEVERKUZEN (UTORAK, 18.30), DVOJKA 1,28

Posle ispadanja Bajerna iz Kupa Nemačke ovo je šansa za ostale klubove da se domognu pehara. Leverkuzen je sigurno jedan od kandidata, a danas igra u Esenu protiv člana četvrtog ranga takmičenja. Farmaceuti gostuju drugoplasiranoj ekipi Regionalne lige, grupa Zapad posle dva minimalna poraza u Bundesligi od Volfzburga i RB Lajpciga. Leverkuzen ima dosta povređenih igrača. Nedostaju Nadim Amiri, braća Bender, Lars i Sven, Vajzer, Paulinjo, Santijago Arijas i Julijan Baumgartlinger. Opširnije o mečevima Kupa Nemačke pročitajte OVDE.

KILMARNOK – SELTIK (UTORAK, 20.45), DVOJKA 1,42

Seltik zaostaje čak 23 boda u odnosu na gradskog rivala Rendžers i jasno je da je kraj devetogodišnje vladavine zeleno-belih iz Glazgova. Policajci sa Stivenom Džerardom su nezaustavljivi, a šampionu ostaje da zadrži drugo mesto koje ugrožavaju Aberdin i Hibernijan. Branilac titule u Škotskoj danas ide na noge Kilmarnoku koji je u seriji od tri poraza. Na prethodnih osam utakmica ova dva kluba, Seltik je pobedio na sedam, dok je jedan meč završen bez pobednika.

MANČESTER JUNAJTED – SAUTEMPTON (UTORAK, 21,15), KEC 1,57

Taman kad smo pomislili da je Mančester Junajted kandidat za titulu, usledio je pad čete Ole Gunara Solskjera. Neuspešne dve premijerligaške nedelje su Crvenih đavola. Sa dva remija i porazom iz poslednje četiri utakmice, tim sa Old Traforda je dozvolio nezaustavljivom gradskom rivalu Mančester Sitiju da im otme lidersku poziciju. Sautempton je takođe u silaznoj putanji, poražen je na poslednje dve utakmice Premijer lige. Domaćin nema problema sa timom, dok Sveci dolaze na Tetar snova bez Kajla Vokera-Pitersa, Janika Vestergarda, Mohameda Salisua i Nejtana Telja. Teo Volkot, Ibrahima Dijalo i Oriol Romeu su roviti i neizvesni za duel u Mančesteru. Opširnije pročitajte OVDE.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Mozzartu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u Mozzartu u svakom trenutku biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvoteFenerbahčeSeltikBajer Leverkuzen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara