Fudbaleri Sanderlenda (©Reuters)
Fudbaleri Sanderlenda (©Reuters)

Mozzart vam za Novu godinu poklanja najveće kvote na pobede Sanderlenda, Lidsa i KPR

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.01.24. | 10:59

Nigde nećete uspeti da nađete veće

Gde smo stali u 2023, nastavljamo u 2024. godini. Bukmejkeri Mozzarta su vam kao novogodišnji poklon pripremili tri kvote, koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

Reč je o kečevima na tri utakmice u okviru 26. kola Čempionšipa, konkretno na pobede Sanderlenda, Lidsa i Kvins Park Rendžersa. Njima u goste dolaze Preston, Birmingem i Kardif.

Izabrane vesti

Fudbaleri Prestona su morali da "pregaze" više od 200 kilometara, odnosno da 1. januara putuju duže od dva i po sata autobusom da bi stigli na sever Engleske na meč sa Sanderlendom, koji će da otvori kolo. Preston je poražen na tri od poslednje četiri prvenstvene utakmice, pa je sada potonuo na 11. poziciju. Ima 35 poena, samo dva manje od sedmoplasiranog Sanderlenda, kojem za isto toliko izmiče mesto koje vodi u plej-of. Sanderlend ove sezone kod kuće isključivo ili pobeđuje (sedam puta) ili gubi (u pet navrata). Nijednom nije remizirao. U prvom duelu u sezoni Preston je na svom terenu bio bolji od Crnih mačaka sa 2:1.

LIDS - BIRMINGEM (PONEDELJAK, 16.00), KEC 1,27

Posle dva uzastopna poraza, na gostovanjima Prestonu (1:2) i VBA (0:1), Lids se malo udaljio od željenog drugog mesta. Četvrti je na tabeli sa devet poena manje od drugoplasiranog Ipsviča. Od 16 časova će na teren, probaće da se vrati na pobednički kolosek protiv Birmingema pred svojim navijačima. Gosti su 20. na tabeli, nedaleko od zone ispadanja. Vezali su četiri utakmice bez pobede, imaju po dva poraza i remija na kraju minule godine. U prvoj polusezoni Birmingem je savladao Lids sa 1:0, golom Lukasa Jutkjevica u 91. minutu iz penala.

KPR - KARDIF (PONEDELJAK, 16.00), KEC 2,35

Teško da je mogao Kvins Park Rendžers gore da zatvori 2023. godinu, pošto je vezao pet utakmica bez pobede (dva remija i tri poraza). Doduše, barem malo povoda za optimizam je dao u prošlom kolu, kada je osvojio bod na gostovanju jednom od najboljih timova u ligi Ipsviču (0:0). KPR je 22. na tabeli, u zoni ispadanja, sa četiri boda manje od 21-plasiranog Hadersfilda. U goste mu danas dolazi Kardif. Velšani imaju 13 poena više, 14. su na tabeli, ali su u lošoj formi. Imaju samo jednu pobedu u poslednjih pet kola i čak tri poraza. KPR je uspeo u avgustu da trijumfuje u Velsu, bilo je 2:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.



tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara