Komentari na vest

Mreže na Apeninima konačno pucaju: Boginja pravde uzela srpske golgetere pod svoju zaštitu

P

Pozdrav svima

pre 4 meseca

Nemamo mi problem sa napadacima, tu smo cak jedni od jacih u Evropi na poziciji devetke mogu reci. Ali sta je sa stoperima, malo se pise o Jan Karlu Simicu, momak je zver sa svojih 18 godina igra startnog stopera Milana... Decko jednostavno mora da igra prvu postavu u reprezentaciji, najbolji nas stoper trenutno to je sigurno.
D

DP

pre 4 meseca

Ne volim Luku, ali ipak je naš i drago mi je što je konačno počeo da igra fudbal, umesto da se zajebava. Ne treba ga porediti sa Vlahovićem ili sa Mitrom jer nisu isti tip igrača. Sam ne može da igra, za razliku od Vlahovića, ali ako bi se tražio drugi špic uz Mitra, onda je on taj. Sve u svemu, lepo je videti da obojica igraju i doprinose svojim timovima, valjda će i tamo gde je najvažnije-u reprezentaciji
C

Championshipovic

pre 4 meseca

To je tebi najvaznije, njima bas i nije...
П

ПГ

pre 4 meseca

Најбитније је да имају што више утакмица.

Pjanić sa tri žutaa

pre 4 meseca

Jovic se skroz preporodio, i treba o njemi da pisete. Ne znam samo zasto šlepate Vlahovica u istu recenicu, sta je on pokazao? U cetiri meseca da gol i odmah je na naslovnici.
A

Asad

pre 4 meseca

Jović > Vlahović
S

Sf

pre 4 meseca

Ne šlepajte ovo drvo Vlahovića uz Jovića. Nije lepo. Upiredite njihovu minutažu i broj golova ove sezone i sve će vam biti jasno.
J

Jovannnn

pre 4 meseca

Ako si gledao Juve znas da nije toliko do Vlahovića, dobije jednu sansu za tri tekme
@

@Jovannn

pre 4 meseca

Ronaldo je sa jos gorim veznim redom davao preko 20 golova u sezoni... I nije im valjao... Valjda kosta kad umes nesto da radis...
o

ojojjojjoj

pre 4 meseca

Manje kafe gospodine novinaru, previše se tresu prsti pa pršti od slovnih grešaka.
J

JovanCZV

pre 4 meseca

Tako i treba igrati u rep, Vlahović i Jović u napadu, iza njih Samardžić i iza Pavlović i Maksimovic jer su dobri defanzivno. Dosta je vise ovih iz Saudijske Arabije bre i Tadić deda samo hoda i masi penale sad u Turskoj, pazi ovo Vlahovic Juventus, Jovic Milan i Samardzic Napoli, kako to mocno izgleda a ne Al Hilal i Fenerbahče.
C

Cirkus

pre 4 meseca

Igrali su dosta puta u reprezentaciji i nisu pokazali ništa. Čuj Maksimović hahahahahahaha pa taj deda Tadić je od njega bolji 10 puta. Koji bre Maksimović
B

Babaroga

pre 4 meseca

3-4-3 ili 4-3-3 treba da igramo na EP, da pršti na sve strane
N

Nemoj da pričaš

pre 4 meseca

Čim protivnici vide da igraju za Juventus, Milan i Napoli protivnici će da skinu gaće
C

Crvena.vrana

pre 4 meseca

Slažem se sa tobom.
G

Gostgost

pre 4 meseca

Sto je najgore, bice Al Hilal i Fenerbahce.
J

JovanCzv

pre 4 meseca

Maksimovic igra svaku tekmu u Hetafeu 90min, Lukic i Grujic greju klupe. Jedini nas nizi igrac koji dosta trci, uz njega ovaj iz Bajerna bas je dobar gledao sam ga i ispred Samardzic, taman da se uigraju pred Euro u ovim prijateljskim. Mitrovic i Tadic mogu protiv CG ali ne protiv Danske i Engleske.