Nemanja Milunović (©Starsport)
Nemanja Milunović (©Starsport)

Mrkela najavio veliki transfer: Nadam se da ćemo brzo da završimo Milunovića

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.07.22. | 14:14

“Ima novosti”, dodaje sportski direktor Crvene zvezde

Italijanski mediji lansirali su bombastičnu priču oko povratka Nikole Maksimovića u Crvenu zvezdu, ali prema rečima sportskog direktora srpskog šampiona Mitra Mrkele čini se da je mnogo realnije da u Ljutice Bogdana po drugi put sleti Nemanja Milunović.

Naime, kada je Mrkela na promociji Aleksandra Pešića kao novog špica crveno-belih upitan ima li kakvih novosti oko potencijalnog transfera Maksimovića, on je priču okrenuo u drugom pravcu.

Izabrane vesti

Ima novosti oko Milunovića. Nadam se da će brzo da se završi Milunović”, rekao je Mrkela i nastavio.

Želimo Milunovića, ostavio je dobar utisak ovde u prvom mandatu. Ostale su još male prepreke i verujem da će to da se reši”.

Ovakva Mrkelina izjava naravno ne znači da Maksimović i neće doći, posebno zato što sada već bivši reprezentativac može da pokrije i mesto desnog beka što će reći da Nikolin povratak iz Serije A ne zavisi od eventualnog dolaska Milunovića.

Obojica bi svakako obradovali šefa struke Dejana Stankovića, koji sada na štoperskim pozicijama ima Aleksandra Dragovića, Strahinju Erakovića - pitanje je da li i posle evropskih kvalifikacija - Radovana Pankova i mladog Stefana Lekovića. Povremeno je tu krpio i Seku Sanogo.

Na desnom beku znatno uži izbor, jer je posle rastanka sa Kristijanom Pičinijem i ranijim transferom Milana Gajića u CSKA od iskusnijih igrača tu ostao samo Marko Gobeljić, dok je protiv Kolubare u Mozzart Bet Superligi na toj poziciji debitovao još jedan omladinac Nikola Stanković. Za Evropu je ipak potrebno i iskustvo.




tagovi

Nemanja MilunovićMitar MrkelaNikola MaksimovićLetnji prelazni rok 2022FK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara