Mitar Mrkela (©MN Press)
Mitar Mrkela (©MN Press)

Mrkela: Preterano je suditi Endijajeu posle dva meča, bili smo bliži pobedi

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.10.23. | 00:00

“To da li sam zadovoljan ili nisam znaćemo na kraju takmičenja. Odnosno, da li ćemo da ostvarimo zacrtane ciljeve“, kaže direktor Crvene zvezde

Nedostajalo je malo koncentracije, sreće i boljih reakcija da Crvena zvezda duel protiv Jang Bojsa (2:2) završi sa pobedom u rukama. Pohvalno je to što se tim Baraka Bahara digao u završnih pola sata, pa i to što je Osman Bukari postigao gol za 2:2, ali je trebalo da bude drugačije...

To smatra i direktor Mitar Mrkela, mada diplomatski kaže da je ovo ipak realnost...

Izabrane vesti

“Rezultat je realan, bilo je perioda dobre igre oba tima, prvo smo mi vodili, pa su oni. Bilo je trenutaka kada sam mislio da je Jang Bojs dosta bolji, a onda posle drugog gola njihovog zaigrali smo stvarno dobro, izjednačili, mogli smo i da pobedimo“.

Da li ste zadovoljni bodom?

“To da li sam zadovoljan ili nisam znaćemo na kraju takmičenja. Odnosno, da li ćemo da ostvarimo zacrtane ciljeve. I dalje smo u igri, u ravni sa Jang Bojsom, čekaju nas još četiri utakmice, mislim da kako takmičenje bude odmicalo da ćemo biti sve bolji“.

Zvezda je u oba meča Lige šampiona primala golove “iz svlačionice“.

“Moraćemo da analiziramo te situacije, na stručnom štabu je da vidi zašto je to tako. Činjenica je da se to desilo na obe utakmice i to treba primiti k znanju“.

Šerif Endijaje je postigao lep gol, čime je zapušio usta navijačima koji su prethodnih dana u pitanje dovodili njegove kvalitete.

“Znate kako, preterano je ako nekog ocenjujete posle dve utakmice. Ne bih da koristim grube reči... Endijaje je i protiv Mančester Sitija i Radničkog iz Niša odigrao dobre utakmice, večeras je takođe bio dobar. Videlo se da je kvalitetan napadač, bio je stalna opasnost po gol Jang Bojsa“.

Naser Điga je odigrao rukom i tako dao penal gostima za drugi gol, ali Mrkela spušta loptu.

“Prezadovoljan sam“.

Da li nešto možete da zamerite igračima?

“Ne mogu ništa da im zamerim, dali su sve od sebe, kada se podvuče crta bili smo bliži pobedi. To govori i neka statistika, koja pokazuje da smo imali i poneki šut više, da je njihov golman imao odbranu više. To potvrđuje ovo što pričam“.

Osman Bukari je upisao gol i asistenciju, zbog čega je izabran za igrača utakmice.

“Bukari je odigrao dobru utakmicu, učinak odličan. Bilo je još dosta dobrih igrača, svima čestitam“.



tagovi

Mitar MrkelaFK Crvena zvezdaLiga šampiona

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara