Foto: Starsport
Foto: Starsport

Mrkela: Rendžers stari dužnik, možemo dalje

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.02.22. | 12:55

Sportski direktor Crvene zvezde veruje u kvalitet šampiona Srbije

Neposredno po završetku žreba u Nionu na kojem su se ukrstili putevi Crvene zvezde i Rendžersa u osmini finala Lige Evrope, Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde, izneo je prve utiske.

"U ovoj fazi nema lakih protivnika. Rendžers je jak rival koji je na prethodnom koraku eliminisao Borusiju Dortmund. Čeka nas težak posao, bio bih zadovoljan i da je neki drugi rival jer su ciljevi Zvezde uvek isti - idemo na pobedu. Rendžers nam je stari dužnik iz 2006. godine. Verujem da možemo da prođemo dalje", kazao je Mrkela za Arenu sport.

Izabrane vesti

Funkcioner crveno-belih nije želeo da projektuje rasplet borbe za četvrtfinale.

"Teško je govoriti sada kako će izgledati naredni dvomeč. Rendžers je tim koji je u usponu, vraća se na staze stare slave, iz četvrtog ranga se popeo nazad na vrh Škotske. Nemam dilemu da će naš stručni štab detaljno analizirati rivala. Gledao sam ih malo protiv Dortmunda i smatram da imamo čemu da se nadamo u tom dvomeču".

Crveno-beli će protiv Škota pokušati da naprave novi iskorak u Evropi, a Mrkela se osvrnuo i na prethodno proleće i činjenicu da je većina nosilaca igre iz tog perioda i danas na raspolaganju Dejanu Stankoviću.

"Igrački kadar nam se nje mnogo promenio. Imamo uglavnom igrače koji su igrali uspešno protiv Milana. Na marakani očekujem veliku energiju i da je igrači iskoriste u potpunosti. Fudbal je napredovao i domaći teren nema mnogo uticaja jer su tereni isti, ali marakana ima poseban uticaj", kazao je sportski direktor Zvezde.


tagovi

Mitar MrkelaFK Crvena zvezdaGlasgov Rendžers

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara