undefined
undefined

Mrkela: Sa Gajićem priča završena, Falko u Italiji traži klub, Gobeljić potpisao

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.06.22. | 18:52

”Blizu smo promocije novog pojačanja”

Crvena zvezda u novu sezonu ulazi sa idejom da tim bude podmlađen u odnosu na onaj koji je osvojio novu duplu krunu, ali i primarnim ciljem da se overi još jedna titula koja bi za sezonu 2023/24 garantovala direktan plasman u Ligu šampiona!

Dejan Stanković je izneo svoja očekivanja pošto je objavljen spisak putnika za Zlatibor, a sportski direktor Mitar Mrkela govorio je pred novinarima o mogućnosti dolaska novih igrača, ali i šta će biti sa onima koji se nisu našli u autobusu za prvi deo priprema – Milanom Gajićem i Filipom Falkom.

Izabrane vesti

Utorak, 20.45: (1,75) Nemačka (3,70) Italija (5,40)

Pre svega – o očekivanja za predstojeću sezonu.

”Sezona je nova, ali su zahtevi stari. Uvek idemo na oba trofeja u domaćem takmičenju, a nadam se i plasmanu u Ligu šampiona”, rekao je Mrkela i dodao:

”Cilj je da podmladimo ekipu i već smo doveli Kangvu koji je 1999. godište, a blizu smo da promovišemo novo pojačanje”.

Jedan od najodgovornijih ljudi u Ljutice Bogdana 1a potvrdio je da Milan Gajić odlazi posle tri i po godine, ali i da Crvena zvezda neće tražiti novog desnog beka.

”Sa Gajićem mislim da je priča završena. Ponudili smo mu igovor, ali je pronašao novi klub. Žao mi je da jedno moje dete iz OFK Beograda ide, ali je tako. Gobeljić ostaje, ponuđen mu je u isto vreme ugovor i danas je potpisao na dve godine. Nećemo tražiti novog desnog beka, kada kazem nećemo tražiti to znači nećemo na silu, teško je naći desnog beka. Radio sam i u FSS u poslednjih sedam-osam godina i ne postoji mladi desni ili levi bek i zadovoljni smo ovim što imamo”.

Filipo Falko traži novi klub, zbog čega je ostao u domovini.

”Falko će ostati u italiji jos neko vreme. Želja mu je da pronađe klub u Italiji i smatra da će to uraditi bolje ako je tamo”.



tagovi

Letnji prelazni rok 2022FK Crvena zvezdaMitar MrkelaMilan GajićMarko GobeljićFilipo Falko

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara