Komentari na vest

Mrkić posle Vojvodine: Šesnaesterac je minsko polje!

V

Voša NS

pre preko 1 godinu

Lalatovicev je vec postavljen samo to Mrkic ne zna, Toncev ili ti preposteni je sve dogovorio sacekace moeda par nedelja a ako ne pobedi u sledećem kolu onda je to to! Mrkic je verovatno sjajan lik koji voli Radnicki ali je tu samo za nekoliko kola i svaki put je tako, sramota za klub pa i grad sto ga tako tretiraju!
T

Trpke

pre preko 1 godinu

Da oce ispasti i dugo,dugo se ne vracati . Ali naravno sacuvace ih drzava Kao I uvek,Mozda im poklone i neku Evropu( ocekujem Lalata tamo,jako brzo)
G

GostMeraklija

pre preko 1 godinu

Vidim da te jos boli ponizavanje od Lalata i trece mesto na tabeli. Ako neko treba u nize lige to je tvoj Partizan zbog unapred dobijenih 30 utakmica prosle sezone.
C

Chiske

pre preko 1 godinu

Tesko Radnickom sa ovakvim trenerom. Pa covece jesmo gledali istu utakmicu? Pa trebalo ste jos dva komada da primite. Realan rezultat je 5-1 za Vosu. Vosine izmene na kraju niste mogli da propratite pa mali Miletic vas je za pola sata 4 puta izvozo i izbacio saigrace u priliku. Kako ste nerealni. I opet je bilo par odluka na stetu Vose kod sudija ali bar ovaj sudija nije pravio neshvatljive greske vec je pustio da se igra. Pa samim tim i nije bilo potrebe da se nesto analizira ali Var je bez po problema mogao da odreaguje i 2 puta pokaze na penal zbog igranja rukom igraca Radnickog. E sada ja licno ne bi svirao penale zbog takve igre rukom ali kako je koriscen Var protiv vose i koji su bili neshvatljivi kriterijumi za sviranje i ponavljanje onog penala protiv Lazarevca onda su ovo cisti penali! Kada se igraci vose nahajcaju ni sudije im ne mogu nista a Nemanja Nikolic je majstor fudbalske igre a pljuvali ga grobari na sav glas. Kakvi potezi ju ju ju, kakva lucidnost covek ima oci na potiljku. 2 asistencije kakav samo paker koliko mozga ima pa to je za neverovati. A Uros Nikolic za 3 min golcina i to kakva bice ozbiljno pojacanje cak ni ja nisam mogao da nadjem neke snimke da ga gledam ali ako se po jutru dan poznaje onda smo na konju. Mozda ce biti ta toliko zeljena veza izmedju napada i odbrane.
G

Gost99998

pre preko 1 godinu

Samo polako ima da se igra....
P

Poslao

pre preko 1 godinu

ga gospodin general na fabrici podesavanje.