Ognjen Mudrinski
Ognjen Mudrinski

Mudrinski ide u Poljsku

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.07.19. | 10:36

U Jagjeloniji ga očekuju samo da se pojavi, u Čuki uveravaju da nije gotovo

Sezona u kojoj je Ognjen Mudrinski pokazao da nije zaboravio da igra fudbal. Štaviše, da je uprkos brzinskom hendikepu ipak jedan od fudbalski najpismenijih špiceva Superlige, pride fizički jak kao bik. I stoga nova prilika da se još jednom okuša u inostranstvu, sada zreliji, osokoljen  sa 18 golova na 34 ligaške utakmice u dresu Čukaričkog.

Dovoljno da se ozbiljno zainteresuje Jagjelonije, kojoj je očajnički potreban napadač, a u Mudrinskom vide odgovarajuć profil igrača. Uostalom, posle neuspelih pregovora sa Martinom Doležalom (Jablonec), Ajramom Kabrerom (Krakovijom) i Kristijanom Opsetom (Erzurum) prostor za manevar se smanjio.

Izabrane vesti

Izvori iz Poljske sada uveravaju da je potpis maltene dogovoren, dok su na Banovom brdu oprezniji, iako ne kriju da je Jagjelonija jedan od ozbiljnih interesenata. Ima ipak i drugih ponuda, a ništa još nije potpisano.

Uostalom, pitanje je koliko Čuka možda da izvuče novca na ime obeštećenja za igrača kojeg je 2017. platila 200.000 evra. Jagjelonija nije poznata kao klub koji sa lako hvata za džep. Bilo je tu dva ili tri izuzetka, ali retko oni idu preko 300.000 evra. Baš za toliko su ovog leta Legiji prodali svog najboljeg igrača Arvidasa Novikovasa.

U Čuki uporno ponavljaju: budite strpljivi, sve će biti gotovo za dan ili dva. Ostaje da se vidi da li sa Jagjelonijom – u kojoj bi ga sačekali Mile Savković i Marko Poletanović - ili nekim drugim klubom.

Podsetimo, očekuje se da beogradski klub ovog leta napuste i Miroslav Bogosavac i Samjuel Ovusu čime bi bila zatvorena finansijska konstrukcija za narednu sezonu na Brdu.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara