""
""

Mudrinski u Grojter Firtu za 800.000 evra!

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.07.13. | 16:11

Napadač Crvene zvezde se seli u redove nemačkog drugoligaša sa kojim će potpisati trogodišnji ugovor

Posle nepunih godinu dana završena je saradnja Ognjena Mudrinskog i Crvene zvezde! Mladi srpski napadač se seli u tabor nemačkog drugoligaša Grojter Firta, saznaje MOZZART Sport. Nemci su danas pregovarali sa čelnicima Crvene zvezde i postigli konačan sporazum. Mudrinski će sa popularnim Detelinarima potpisati trogodišnji ugovor, a visina transfera iznosi 800.000 evra.

Izabrane vesti

Mudrinski je na početku prošle sezone stigao u Crvenu zvezdu kao veliko pojačanje i odmah je počeo da se opravdava očekivanja. U debiju na Marakani je postigao het-trik i postao prvi igrač u istoriji slavnog kluba kojem je to pošlo za rukom. Do kraja polusezone je postigao još šest golova i bio najbolji strelac ekipe. Dostigao je cenu od oko dva miliona evra koliko je u januaru Borusija iz Menhengladbaha trebalo da plati.

Ipak, od promene trenera i dolaska Abiole Daude, Mudrinski je izgubio mesto u timu i skrajnut je na klupu. Cena mu je pala, ali je postojalo interesovanje Tuluza. Na kraju su Nemci bili najkonkretniji i od sledeće sezone ćemo u Cvajti gledati srpski napadački tandem Mudrinski - Đurđić u redovima Grojter Firta. Mudrinski sutra putuje u Nemačku gde će obaviti lekarske preglede i parafirati vernost sa nemačkim drugoligašem. 

Spekulisalo se da će Mudrinski zbog neisplaćenih dugovanja tužiti klub sa Marakane, ali on to na kraju nije učinio, pa je Zvezda uspela i da zaradi nešto od njegove prodaje. Prilikom dolaska mladog napadača postojao je dogovor sa Jagodinom da dva kluba dele novac od sledećeg transfera po sistemu 50:50, ali je kasnije potpredsednik Slaviša Kokeza uspeo da te procente preokrene u 65:35 u korist Crvene zvezde.  

(FOTO: MN Press)


tagovi

Bundesliga 2FK Crvena zvezdagrojter firtNemackaOgnjen MudrinskiSrbijaSuperligaTransferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara