Fabijan Ruiz (©Reuters)
Fabijan Ruiz (©Reuters)

Muke u Napoliju: Povredio se i Ruiz

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.05.20. | 15:29

Španac se pridružio Kostasu Manolasu na spisku za oporavak...

Italijanski klubovi vratili su se treninzima posle više od dva meseca provedena u karantinu i samoizolaciji, iako još vlada sumnja oko toga da li će se Serija A nastaviti i kada. U slučaju da se takmičenje odigra do kraja – navodno bi trebalo da startuje posle 14. juna – Napoli bi potencijalno mogao da se nađe u velikom problemu.

Naime, na listu povređenih igrača ubacio se i Fabijan Ruiz. Španski kreativac je povredio butni mišić i njegovo stanje biće praćeno u narednim danima. Sličan problem doživeo je i Kostas Manolas pre nekoliko dana i navodno bi mogao da pauzira bar tri sedmice, ako ne i duže. Sve to stvorilo je dodatne probleme Đenaru Gatuzu, koji i ovako mora da radi u ograničenim uslovima, pod strogo kontrolisanim merama prevencije...

Izabrane vesti

Italijanski mediji kažu da su igrači Napolija od povratka na teren radili dosta na fizičkoj spremi, uz trčanje u granicama aerobnog treninga, a bilo je i rada sa loptom.

U Italiji i dalje važi vanredno stanje određenog stepena zbog pandemije COVID-19, a iako bi teoretski polovinom juna, odnosno posle 14. Serija A mogla da se vrati, u fudbalskim krugovima ne vlada optimizam zbog štete koju je zemlja pretrpela u vrhuncu borbe sa virusom. 



tagovi

Fabijan Ruiz Penja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara