Komentari na vest

Mundijalska forma Slobodana Uroševića

E

Era ojdanic

pre preko 1 godinu

Nek ga vode da im skuplja lopte
r

realnoooo

pre preko 1 godinu

Uvek sam na reprezentaciju gledao kao na svetinju i da u njoj treba da igraju samo najbolji bez obzira da li su iz zvezde ili partizana, stoga sram vas bilo za ovakve naslove! Nemam nista protiv momka, ali sram vas bilo jos jednom.
g

gc

pre preko 1 godinu

Ajmo malo sletimo na podu . smesno...
D

Djukela

pre preko 1 godinu

Sreca pa na toj poziciji imamo Kostica koji ce igrati sve utakmice po 90 minuta sigurno, inace bi ispao neki haos kad se objavi spisak kao i uvek kod nas.
D

Djoka iz bloka

pre preko 1 godinu

Da nije smesno bilo bi tuzno...
Z

Zpran Pfc Ilic Lomnica

pre preko 1 godinu

Ljudi, ne mojte da se lazemo, dobar je Slobic ali tanko je to za reprezentaciju. Veliki talent je u pitanju ma da sumljam da bih mogao dase bori s igracima lige petica.
L

Lomnice

pre preko 1 godinu

Matoriš a i dalje si nepismen
P

PFS

pre preko 1 godinu

Bolji je od svih konkurenata za mesto u reprezentaciji kao Milenkovic i Pavlovic kad su bili u Partizanu!!!Na Bazdara takodje ozbiljno treba da se racuna u BLISKOJ buducnosti!!!
M

Madjija

pre preko 1 godinu

Kad nije bilo Katajia na spisku neće ni ovog.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Samo jos da se nadovezem na komentar da je Urosevic i kapiten Partizana.
M

Monterooo

pre preko 1 godinu

Pa on decko ne moze da igra u poljskoj ceskoj... A ne sutra da stane ispred Vinisijusa,Neimara,MBola to su masine...
G

Gost host

pre preko 1 godinu

Imate li obraza?
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Odigra dve-tri dobre utakmice i krece kampanja "Vodimo Slobodana u Katar". Gde ces ti pored Kostica, Mladenovica i Ristica?
p

popesku

pre preko 1 godinu

Mladenovica, Ristica... dobro nisi naveo i Rodica hahaha. Ovaj prvi iz raspale Legije a ovaj drugi skupio 90min za celu sezonu
h

hahahah

pre preko 1 godinu

Urošević je toliko dobar da ponude stizu kao na traci, ne zna se ko nudi više. Da me neko pogrešno ne razume ni Rodić nema veze sa životom a sa fudbalom da ne pričam. 6 godina igras standardno i niko te ne trazi. Šou program

Chiske

pre preko 1 godinu

Kakva sugava blizanacka propaganda! kako meni sve smrdi da je bas iz ovih razloga trenutno haos u savezu jer svi imaju neke svoje "vedete" u mundijalskoj "formi". Jedina 2 igraca iz nase lige koji bi mogli da budu rezerve u repki (ne izmene vec rezervisti) Su Ivanic i Cumic... Jedina 2 igraca koja znaju fudbala sve ostalo je raspad sistema.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Srpska liga je jaca od Poljske a Partizan je dosta jaci og Legije plus veca su ocekivanja i pritisak u Partizanu nego u Legiji.Takodje je Urosevic i medju boljim igracima u ligi i Partizanu eto zasto on pre Filipa Mladenovica na primer.
G

Gost4

pre preko 1 godinu

Citam komentare sta da radi pored Ristica, Mladenovica, Kostica? Kosticu ne moze da pridje, ali Mladenovicu i Risticu i te kakko, prvo Urosrevic igra konstatno, kapiten je dok Ristic igra 5minuta i to kad dobije sansu, ovog Mladenovica i ne pratim jer tu ligu ne znam ni sam dal prati Selektor tako da mislim da je Urosevic bolji jer da radi nesto posebno tamo Mladenovic ispratilo bi se mediski. Urosevic je kapiten Partizana ujedno i kapiten reprezentacije koja igra kad se sastave igraci iz nase lige tako da mozda se i nadje na spisak. Vidjecemo po partijama je zasluzio i bolje povesti igraca koji igra redovono nego nekog ko nema minute kao Ristic.
G

Gost55

pre preko 1 godinu

Svaka cast momku.Pruza solidne partije u Partizanu.Ali nazalost nista vise od toga.Momak uskoro puni 29 godina,iz nase lige nigde nije mrdnuo.Dakle,kvalitet je upitan.Nema medjunarodnog iskustva.Da je 7-8 godina mladji pa da ide da oseti veliko takmicenje,ovako od toga nema sanse.Doduse da je neko drugi selektor,verovatno bi morao da ga povede i da mu u grupi da po 10ak minuta na sve tri utakmice.

Bojank91

pre preko 1 godinu

Ma zovu ga vec 10 godina ali nece da igra...
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Čovek dao nekoliko evrogolova kao onaj juče, u Gentu, na derbiju, itd. Šutira levom kao Kolarov, borben, učestvuje u svakom napadu, pristojan na lopti i sasvim solidan defanzivno. Ne može da pridje Kostiću, ali ne vidim po čemu su bolji Terzić ili Mladenović.
S

Srbija 1990

pre preko 1 godinu

Ima mesta ali turistički:) Mislim da je bolji od Kostica...hahah
G

Gostić

pre preko 1 godinu

Kako tolikom slautima,promace takav biser...Ni jedan inostrani transfer.A skoro 30 godina.I u nasoj ligi treba da se dokaze,kakav MundijalmDa ima 22vgodine pa i da razumem,potencijal,zalog za buducnost...
Е

Ентони Мајлс

pre preko 1 godinu

Ја то говорим месецима...човек најбољи српски бек од Коларова
G

Gost2222

pre preko 1 godinu

Jeste ali na football menageru
2

2305

pre preko 1 godinu

desnom ne zna u autobus da udje
F

Fadjoli

pre preko 1 godinu

Kojom nogom je asistirao Rikardu u LK podseti me? Ili ti to pricas za Rodica, ako je za njega onda razumem, oprosti.
p

pkhh

pre preko 1 godinu

Ukucaj na yt gent Partizan pa vidi da li ne zna desnom pametnjakovicu
.

....

pre preko 1 godinu

Ahahaha!
i

istina suva

pre preko 1 godinu

Defanzivno Urosevic klasa za Mladenovica iz raspale Legije koja godinama ispada u kvalifikacijama od amatera. Isto i za Ristica koji nemam pojma ni da li igra negde. Uz to ako je neko zasluzio poziv cisto bar da bude rezerva iz nase lige to je on, 2 god igra konstantno, uvek 200% daje sebe na svim utakmicama, zamenu nema prakticno igra bez odmora a uz to zna da da gol i to lep i te kako - derbi, Gent, onda ovi odlucujuci pred kraj protiv Cukarickog i tsc koji jedino nesto vrede u ligi od ostalih klubova.
P

Piksi-iz-kornera

pre preko 1 godinu

A da ti prestaneš da pratiš fudbal? Jesi li čuo nekad za Benfiku? E, tamo igra Ristić. Ima 27 godina i igrao je u Krasnodaru, Sparti Prag, Monpeljeu i sad u Benfici. Bolji je godinu dana stariji Urošević koji ima bogatu fudbalsku karijeru, Rad, BASK, Napredak, Leven belgijski drugoligaš i naravno Partizan.
R

Real

pre preko 1 godinu

Na toj poziciji idu dva igrača i to su Lazović i Kostic. Od njih sigurno bolji nije. Nema mesta ni za Mladenovića i Ristića a kamo li za njega. Sta treba da ga vidi samo zbog slobodnih udaraca
i

istina suva

pre preko 1 godinu

Evo proverio sam bas posto sam zadnjih mesec dana bar 5 puta video benfikine utakmice na tv al Ristica na terenu video nisam. Odigrao je ukupno od pocetka sezone u svim takmicenjima 147 min, svaka mu cast... vecu je minutazu imao Saponjic u Atletiku haha
P

Piksi-iz-kornera

pre preko 1 godinu

A jesi li gledao juče? Ušao i dao golčinu... Iskreno mi reci, da li stvarno misliš da je Urošević bolji bek od Ristića ili je to samo klubaška zaslepljenost?
M

Mjv

pre preko 1 godinu

On da je to sto pisete, za ovih 10godina bi izaso iz supelige, a ne bi igrao za drugi/treci tim u srbiji
3

39393939

pre preko 1 godinu

Sta da radi pored Kostica, Mladenovica, Terzica, Ristica, cak i Radonjic odigra tu poziciju
h

hahahahaha

pre preko 1 godinu

Osim Kostica ovi ostali navedeni sve velemajstor do velemejstora pogotovo u defanzivi
F

FKCZ1991

pre preko 1 godinu

I ako se svi razbole ili povrede opet ne moze ici na mundijal pre Bogosavca 😂
s

samonapredObilic

pre preko 1 godinu

Jedina prednost u odnosu na druge igrace na toj poziciji je borbenost, duel igra I skok a sve drugo svaki drugi Levi bek ima bolje, a poenta je da toga sto on ima, mi imamo dovoljno a da nam druge stvari fale a Jos Nije ni uigran...definition je zasluzio da bude pozvan na neki Siri spisak kao I Jos par igraca iz domace lige cisto da I'm Malo skoci cena I samopouzdanje...
A

Apoel

pre preko 1 godinu

Ne budite smesni... Ovaj je rang Gobelje... Kakva reprezentacija pored Kostica, Mladenovica, Ristica pa i Zivkovica... I Rodic je za klasu bolji od ovog!
C

CZBGGGG

pre preko 1 godinu

Rodić teško
m

milan galic

pre preko 1 godinu

Da ima Partizan bolju odbranu Urosevic bi bio maestralan.kondicija borbenost na najvećem nivou.Brabo.To je borac a ne Pantic
G

Gost0007

pre preko 1 godinu

Nema veze sa životom da ovaj bude i na širem spisku.
S

Smoli

pre preko 1 godinu

Igrace na mundijalu isto koliko i ja s obzirom na to kakav je u defanzivi
D

Dzo Black

pre preko 1 godinu

Odlican je Urke, samo mu je mana sto se plasi da krene u solo akcije kao ofanzivni bek, da ima te karakteristike odavno bi otisao iz Partizana..
G

Gost Ša

pre preko 1 godinu

Pa ti onda odavno nisi gledao ni Partizan ni Uroševića. Ajd što se nadavao golova u poslednje vreme, to ne mora da radi ali namestio ih je dosta. Njegova je veća greška to što ga te ofanzivne akcije izmore toliko da gubi dah pa i greši u defanzivi.
N

NN lice

pre preko 1 godinu

Pa kako onda mundijalska forma kad gubi dah? Jel to treba na SP da ide da igra protiv Brazila neko ko gubi dah u superligi Srbije? U evropi se vidjelo da u Zvezdi i Partizanu nema srpskog ozbiljnog igraca za evropski fudbal a i strancima kad spojis sve dobre karakterisktike dobices 2 ozbiljna igraca..
b

bgcz

pre preko 1 godinu

U jako dobroj formi je, naravno nedovoljno za svetsko prvenstvo jer ne igramo formaciju koja bi njemu odgovarala, a i da igramo, Mladenović pa i Ristić bi bili ispred njega, u nekim formacijama i Kostić. Samo da podsetim da je to igrač koji nije želeo da ispoštuje dodelu pehara osvajaču NACIONALNOG kupa i vukao saigrače u tunel, svađao se i urlao da niko ne ostane na dodeli. A čisto za SNS predsednika KK-a i sportskog društva Partizan, da se podseti da je dobio pare od države a bojkotovao NACIONALNO prvenstvo. Jel vratio pare sezoncima i sponzorima jer su igrali jedno takmičenje manje?
A

Andjusov fan

pre preko 1 godinu

Daj ne budimo smesni decko 28 godina igra ovu nasu ligu... zivi bili pa videli kako ce se prodati i gde ce otici i za koliko, Gledah pre neki dan protiv Nice ispadao je u igro da je to bilo smesno gledati... mozda moze sa proba ta repku Crne gore, i onako pva njegova Vanda Nara voli da se slika po moru
L

Lazar m

pre preko 1 godinu

Realno decko je klasa,mora bar da bude na klupi,vec dve godine igra u top formi,steta bi bila to ne iskoristiti.
G

GostIgi88

pre preko 1 godinu

Ako povede Erakovića onda zaslužuje i Urošević da ide. Ne zbog Partizana vec zbog Urosevica. Istice mu ugovor u junu i Partizan nista nece imati od toga. On je zasluzio da ode u neki bogatiji klub da se finansijski obezbedi zasluzio je momak. Dok za razliku Zvezda i navijaci Zvezde nas bombarduju da ide Erakovic samo da mu podignu cenu da ga Zvezda skuplje proda i samo zbog toga. Razumem navijace Zvezde, zele zaradu svom klubu a i rivalitet njihovo dokazivanje da je Erakovic bolji od Pavlovica i da vise vredi na trzistu sto je neuporedivo, po kvalitetu su nebo i zemlja ali eto imaju pravo to da misle nego ih cinjenice demantuju. Da je Erakovic bio bolji od Pavlovica Piksi bi ga stavljao pre njega da igra ali nije. Mozda je Piksi grobar ko zna. Nego eto oni zele da Zvezda zaradi i misle mucenici da ce to ici u kasu Zvezde. E oticice u kasu Zvezde taj novac samo sto je kasa zna se kod koga.
s

svakakve gluposti...

pre preko 1 godinu

Taj pavlovic je kod milosevica briljirao, primali ste od 2 do 3 gola po mecu...
J

JT

pre preko 1 godinu

Ukoliko si i jednu jedinu utakmicu Zvezde gledao, i ako si iole iskren, video bi da okosnicu reprezentacije treba da cine na stoperima Erakovic, Milenkovic i Pavlovic. Erakovic je izrastao u ozbiljno dobrog centralnog beka koji ce otici na leto ne vezano da li igra ili ne na svetskom. Sramota je da si ovoliko ostrascen i zaslepljen klubastvom.
V

Vojica

pre preko 1 godinu

@JT ukoliko si iole realan, rećićeš da ako Eraković zaslužuje da ide na SP, još više zaslužuje Urošević! Dečko igra konstantno, Eraković je u padu , a da ne pričamo o Rodiću, iako je on bio u reprezentaciji.
J

JT

pre preko 1 godinu

U kom padu je Erakovic? Decko igra fantasticno, odlican je cak i na desnom beku, a kad igra centralnog neprelazan. Znao sam da cete se baviti klubastvom i da nema smisla pricati o ovome, ali neka mera ipak postoji. Za Urosevica ne mogu da ocenim, ako Piksi misli da treba, zvace ga. Ionako nam je izbor bekova uzasan.
M

Mare55577

pre preko 1 godinu

Golovin je izvozao Erakovica u sesnaestercu pre autogola Rodica, Erakovic je jos zelen za reprezentaciju, Urosevic takodje nema kvalitet za drzavni tim.
G

Gost83

pre preko 1 godinu

😄😂👍🏻 nije prvi april!
r

recite nam...

pre preko 1 godinu

Kad ce da se javi Raka Djurovic???
G

Gostivarski

pre preko 1 godinu

Pored Kostica, Mladenovica i Terzica ne verujem da ima promil sanse. Cak bih i pre Ristica zvao iako ne dobija puno minuta jer je bolji za ono sto mi igramo. Iskr ne bih zvao nikoga iz Superlige, jedino Erakovica ako fali neki stoper mada po meni stoperi su Bleki, Kalaba, Mitrovic, Veljkovic, Babic i Gudelj.
U

Ub ub ub

pre preko 1 godinu

Ja kao Grobar kazem,da Decko ne samo da nema Kvalitet sa Repku nego ga realno po nekim drugim Okolnostima nebi imao ni za Partizan.Ima on te Momente kada bljesna na Srecu kao ovaj Goli ili onaj u Belgiji ali sve odtslo je vrlo skromno,da nekazem poluamaterski nivo.
x

xezlgzwx

pre preko 1 godinu

Covek je jako dobar napred ali je katastrofalan nazad. Posebno kad se pogledaju derbiji ili neke evropske utakmice ali s ozbiljnim protivnicima, malo treba kvalitetnom krilu da ga izbaci. S druge strane, napred je stvarno zver, centarsut odlican, jos bolji sut, precizan pas u sredinu, ubacuje se iz drugog plana, ima cak i osecaj za gol... ali kao sto kazu za Kataija i kondiciju, da je Urosevic dobar nazad ne bi nikad ni igrao u Partizanu nego u jacoj ligi...
G

GostNezvani

pre preko 1 godinu

Nemojte, naljutiće se Zvezda.
N

No.1

pre preko 1 godinu

Jedino ko u ovoj ligi vredi je Mitrović, ako ostane i sledeću sezonu i on propada. Partizan ima izrazite bekove za nerviranje svojih navijača: Miljković, Obradović, Aksentijević, Miletić, Živković, Urošević i tako u nedogled. Svaki igrač koji provede više od sezone u ovoj ligi a da nije na zalasku karijere ne vredi razmatranja za našu reprezentaciju.
G

Gost nedragi

pre preko 1 godinu

Bolje je dq idu Erak,Milun,Roda,Katai i El Fardu Ben! Kad vec Borjan, Degenek i Ivanic nisu nasi reprezentativci. Zasluzili su da imaju barem petoricu igraca na S.P. Jucerasnjom blistavom partijom protiv Dragacevaca!
C

Crni Grom

pre preko 1 godinu

Kao grobar, kazem da realno nema mesta za njega u avionu za katar, ali bi mogao da se nadje na spisku kad su kvalifikacije za euro u pitanju, mada i to je sumnjicavo.
n

nesto bas

pre preko 1 godinu

Da li ste ozbiljni?
e

evropa je merilo

pre preko 1 godinu

Utakmice u domacem prvenstvu ne mogu da se uzimaju u obzir kada se prica o odlasku pojedinih igraca na svetsko prvenstvo. Katai igra u prvenstvu odlicno ali ja kao zvezdas ga nikada ne bi pozvao u reprezentaciju isto vazi i za Urosevica. Kada se igra u evropi nema ih nigde. Pozdrav.
B

Bane123

pre preko 1 godinu

Katai ima kvalitet ali nema konstantnost. Urosevic nema kvalitet. U svakom slucaju smesno je uopste porediti Kataia sa ovom cepankom.
s

sramota...

pre preko 1 godinu

Posle javora ovde na mozart sport smo mogli sa citamo izjave Rake Djurovica oko penala , sad je muk??? kakvi su to dvostruki arsini??? da je protiv zvezde onako tsc ostecen mesec dana bi o tome citali ovde...analize I sta sve ne...

Leonardo42

pre preko 1 godinu

bato imate 7 bodova prednosti,opusti se😀
G

Gost_Ghost

pre preko 1 godinu

Može u reprezentaciji glumaca mada tu su već Milan Kalinić i Viktor Savić na njegovoj poziciji.
m

monca

pre preko 1 godinu

Da budemo realni,decko nije taj kalibar. Imao je sansu i nije se pokazao. Za Partizan je ok,borben i to je sve. Tehnicki vrlo slab.
G

GostRadan

pre preko 1 godinu

Ako bi kojim slucajem bio pozvan Urosevic, a ne Erakovic, Mitrovic ili Milunovic, mislim da bi izbio gradjanski rat. Tako da, zarad mira u kuci, nek bude on zrtva mira. Sem toga, ima jos koji dan do objavljivanja tog famoznog spiska. Ko garantuje da ce ga Stojkovic objaviti?
S

SimoSabrosa

pre preko 1 godinu

Tu je Mladenovic iz legije u sjajnoj formi,Kostic isto u dobroj formi,jedino ako bude formacija sa cetvoricom u odbrani,da bude u ekipi. Ove sezone jedan od najboljih u Partizanu
V

Van Helsing

pre preko 1 godinu

Nije on za reprezentaciju. Tanak pozadi a što se tiče napada (centaršut) je užasan. Pre će oboriti avion nego da pogodi kazneni prostor. I sa kondicijom nije nešto. Uostalom da je reprezentativni kalibar zar ne bi igrao u jačem klubu i jačoj ligi.
P

Partymaker

pre preko 1 godinu

Ima čemu da se nada, rekao bih, Ristić ne igra u svom klubu tako da....
C

Caki28

pre preko 1 godinu

Momak je dokazao da se zeljom,voljom,zrtvom i napornim radom moze stici daleko.Pre par godina je bio otpisan,a sad kapiten Partizana i najbolji igrac ili jedan od boljih.Bravo Cakilice moja,samo gazi.
B

Backo55

pre preko 1 godinu

Nema sanse, bili bi protesti na severnoj tribini. Ipak zvezdin sever odlucuje.
M

Moze i Bazdar

pre preko 1 godinu

Za dve nedelje na svetsko
L

Legendica

pre preko 1 godinu

Momak igra u dobroj formi, ali je greh da bude na spisku. Klasican SL bek, kao Lekovic koji je nekada zario i palio.

boban milosevic

pre preko 1 godinu

Iskreno moze kao nagrada za igru...cisto da ga piksi uvede taman