(©Reuters)
(©Reuters)

Murinjo "bocka" Klopa i Gvardiolu: Niste plakali kada smo igrali četiri utakmice nedeljno

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.12.20. | 12:42

Portugalac opleo po stratezima Liverpula i Mančester Sitija

Sa Žozeom Murinjom nikada nije dosadno bilo da je kraj aut linije ili da se oglašava u medijima. Temperamentni Portugalac nije mogao da odoli i ponovo je pecnuo ljute rivale – Jirgena Klopa i Pepa Gvardiolu. Ovoga puta zbog žalbi stratega Liverpula i Mančester Sitija na gust raspored.

Gvardiola i Klop su se proteklih sedmica često oglašavali u medijima, govorili su o gustom rasporedu i prevelikom broju utakmica koje su dovele do brojnih povreda igrača po njihovom mišljenju. Na meti kritika našle su se i TV kuće. Nikoga nisu zaobišli.

Izabrane vesti

Istakao je Murinjo da se njegove kolege nisu žalile i nisu ukazivale na prenatrpan raspored na startu sezone kada je Totenhem igrao i po četiri utakmice u nedelju dana.

„U jednom trenutku smo igrali četiri utakmice u jednoj nedelji, tada nisam čuo nikakvo plakanje ili odbranu zbog nas. Sada su moje kolege vrlo glasne oko ovog problema“, rekao je šef struke Totenhema.

Totenhem se nalazi na deobi prvog mesta sa Liverpulom i igra sve bolje. Posložio je Žoze Murinjo kockice, Pevci su uhvatili zalet i sve se glasnije govori da bi Totenhem mogao da pomrsi konce glavnim favoritima za titulu. U okviru 11. kola Premijer lige, Totenhem dočekuje Arsenal, a derbi severnog Londona na programu je u nedelju od 17.30.

U smiraj prethodne sezone, Totenhem je u gradskom derbiju slavio sa 2:1, a trijumf Pevcima obezbedili su golovima Son i Tobi Aldervejreld.

„Sada smo u jako dobroj poziciji, pa ulazimo s drugačijim mentalitetom u ovu utakmicu. Želimo bodove. Pobeda protiv Arsenala je najbolja stvar koju možemo da podarimo navijačima“, zaključio je Portugalac.





tagovi

TotenhemŽoze MurinjoJirgen KlopPep Gvardiola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara