Đoković ostavio Monte Karlo u kalendaru

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.03.20. | 12:24

Ali je zato izbrisao Majami

Teniska sezona u kojoj se očekivalo da Rafael Nadal i/ili Novak Đoković barem stignu brojku od 20 grend slem titula, mogla bi neslavno da se završi.

Kao što svi znamo, pandemija virusa korona je zakačila i tenis, to jest njegov kalendar, te su već otkazani mastersi u Indijan Velsu i Majamiju koji je ovog meseca trebalo da se igraju. Jedan od ljudi koji je pogurao ovakvo rešenje je i prvi čovek saveta ATP igrača, upravo prvi reket sveta, koji je jutros apelovao na kolege da napuste SAD i vrate se u Evropu. Ili gde već žive. Možda i prekasno, pošto je ubrzo nakon toga predsednik SAD Donald Tramp zabranio avionske letove između Amerike i Starog kontinenta.

Izabrane vesti

Naš as je na putu do kuće usput i promenio raspored izbrisavši Majami, koji, zanimljvo još nije zvanično objavio otkazivanje. No, s obzirom da neće imati ko da igra, i to je samo formalnost. Novak je pak u kalendaru ostavio prostora da igra masters u Monte Karlu koji bi trebalo da počne 12. aprila. Ali to je sve na dugačnom štapu... Inače, organizatori mastersa u mondeskoj kneževini su već naglasili da se razmišlja o igranju bez publike.

(Foto: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara