Komentari na vest

Murinjo ima 40 miliona razloga da ne strepi od otkaza

V

Volim fucu

pre oko 3 godine

A sta je on kriv. Englezi imaju taj podcenjivacki stav, zato su naj...li.
N

Nanogica

pre oko 3 godine

Otkaz koliko sutra, a 40 miliona da Levy lično plati.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

Posle ovog poraza, Murinjo je značajno umanjio šanse da preuzme Portimoneze.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

1. Ubedljivo najveći i najidiotskiji transfer (prodaja pa kupovina) fudbalera u poslednjih 20 godina je : Barselona - Nejmara za 220 miliona evra, i odmah posle toga kupovina Kutinja za 140 miliona + Dembelea za 120 miliona. 2. Ubedljivo najgluplji angažman trenera je: - angažman Murinja u M. UTD za platu od 16 miliona evra godišnje - a onda još gluplji od do tad najglupljeg, angažman Murinja u Totenhemu i na 4 godine za platu 17,5 miliona godišnje i da se kao i u M. UTD svake godine bori za četvrto mesto u PL.
G

Gostttt89

pre oko 3 godine

Nisi ti nikakav trener previse su te dizali u Nebo...
T

Travis Bickle

pre oko 3 godine

Koliko on luta od otkaza u Čelsiju, pokušao nešto da napravi sa Junajtedom, ni blizu titule, sad sa Totenhemom je očajan i samo poništava svoje ogromno ime. Bolje da sedi i komentariše u nekom studiju, mada verujem da ga nije ni briga, ima ugovor kao da svake godine osvaja PL i Lš.
S

Svee

pre oko 3 godine

Gde je sad Poketino
Š

Šta ti misliš?

pre oko 3 godine

Planira osvajanje Lige Šampiona sa PSG
A

Alex55

pre oko 3 godine

Jeste poseban, ali poseban slučaj. Čovek čije ekipe igraju grozan fudbal, bez ikakvih rezultata, ali on 24/7 laje o tome kako je pre x godina osvojio LŠ, PL, kako je najbolji trener na svetu, kako ima najbolje metode na svetu, kako su ga penali i sudije sprečili da pobedi u nekoj utakmici, vređa i ponižava druge klubove i trenere. Uz to prima ogromnu platu, obezbedi se ogromnim ugovorom tako da se klubovi plaše da ga otpuste i moraju do kraja da trpe njega, njegov ogroman ego i njegov fudbal , koji su svi do sada pročitali. Jedino nije lud, živi u nekom svom svetu, u kome su njegove metode efikasne kao kada je trenirao Porto i Čelsi, a ludi su oni koji ga zaposle misleći kako će sa njim napraviti neki veliki uspeh. Žrtvovao je PL zbog LE, kao onomad u Junajtedu, verovao kako će je osvojiti, ali mu se večeras kockanje nije isplatilo. Došao je u Zagreb da se brani i čuva prednost iz prve utakmice, čak i kad je Dinamo poveo nastavio je da se brani i da čuva 0-1, tek kad su ovi poveli sa 2-0 shvatio je da je đavo odneo šalu i tek onda počeo da napada, ali je tad već bilo kasno. Drago mi je da su ispali i iskreno se nadam da neće uspeti ni u ligi da izbore LE. A "Posebnom" je sada valjda jasno da je trebalo da prihvati poziv Benfike, a ne da veruje kako mu je ispod časti, jer za bolje nije.
p

pančevac

pre oko 3 godine

sve tačno, pravo pitanje je kako taj Livi/Levi, daje te pare za njega...prosto bizarno...kažem da Limenog dovedu, iste bi imao rezultate.
c

cccc

pre oko 3 godine

Haha neka plaćaju kad su glupi. Zapamtite taj Murinjo može samo da sanja neku titulu do kraja karijere. Taj fudbal koji on forsira je davno prevaziđen.
p

pančevac

pre oko 3 godine

Kao prvo, neverovatno da postoji neko ko plaća ovog čoveka 17.5 miliona evra. Ta činjenica govori o onome ko plaća. Dobio je ispadanje od skoro 7x manje vrednijeg tima, na stadionu koji samo što se ne raspadne. Ali, taj tim ima i srce i znanje. Drugo, ko uopšte dovodi ovog čoveka, on je duboki pluskvamperfekat u fudbalu. Na Maksimiru brani 0:2...neverovatno. Takav njegov antifudbal, to veliko ništa, ta dekadencija bez pečata trenera, ne prolazi odavno, fudbal je prilično evoluirao od 2004 i Porta njegovog, pa i od 2010 i njegovog Intera. Kako to ne shvata neko ko ga dovede i plati 17.5 miliona evra? Osmo mesto i ispadanje u osmini LE od Dinamo, bi ostvario i Recko Antić, za manje para verujem. Treće, prosto neverovatno da on ne igra nikakav smisleni i idejni fudbal, a ima realno par izuzetnih igrača (Kejn-kapiten Engleske, Son-kapiten Koreje, Loris-kapiten prvaka sveta, Orije-kapiten Obale Slonovače, Bejl-kapiten Velsa etc...uz Hojbjerga, pa i tog šarlatana Lamelu, Sisoka itd), sa kojima može nesumnjivo biti kreativniji. Bergvajn vredi po Transfermarktu 25 mil evra, a Oršiš oko 7. Pametnome dosta kao pokazatelj koliko su potpuno poremećene cifre u evropskom fudbalu, i to što retko ko (i trener i igrač), opravda (na terenu) tu platu. Zaista neverovatno.
9

951357

pre oko 3 godine

I krenulo je teranje :D Inače, koliko sam ja razumeo i Murinja, pa i Totenhem, ovo bi trebalo da je dugoročna saradnja. Gde on treba da transformiše tim iz gubitničkog u pobednički. Neke njegove ideje se prepoznaju, ali ako žele da se ova saradnja završi trofejima, nema smisla terati ga, već ulagati pametno u tim, jer je ovo što je trenutno tu jedan neizbalansiran tim plaćenika. Naročito što izbor za zamenu baš i nije preveliki.
C

Cer

pre oko 3 godine

Dosta dobro im ide ta transformacija.
p

pančevac

pre oko 3 godine

Lepo je počeo da ga transformiše. Pozdravio ga Mislav Oršić Transformator.

07.08.16

pre oko 3 godine

Naravno da krece teranje,kad trener ima ovoliku platu,ovakav tim,a pravi ovakve rezultate,kad trener ima i losiju igru i losije rezultate od prethodnika.Kakvi pomaci se vide,ja ih ne vidim?Ni ogromna vecina drugih ljudi.Navijaci Totenhema,govorim o navijacima iz Engleske,su duboko nezadovoljni Murinjom,rezultatima.Sam Murinjo je rekao po dolasku,da nikada nije trenirao talentovaniji tim,i on ima igrace koji znaju fudbal,ali im on ne da da igraju.Jedina transformacija koju ces videti dok je Murinjo u Londonu je transformacija iz tima koji je redovno igrao LS,i cak tamo dogurao do finala,do tima koji redovno igra LE,a cak ni tamo ne moze do finala.