Murinjo je lagao! Pogba: Imali smo probleme

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.06.18. | 16:54

Francuski vezista o drugoj sezoni na Old Trafordu

Ne moram da vam otktrivam detalje razgovora sa igračima. Velika je laž da moj i Pogbin odnos nije dobar. Velika je laž i da ne komuniciramo, da se ne slažemo oko pozicije koju bi trebalo da igra i dinamike igre ekipe.

Tako je 16. februara pričao Žoza Murinjo. Sa ove vremenske distance izgleda da nije pričao istinu. Makar tako uverava lično francuski vezista, koji je otkrio da je tokom druge sezone u Mančesteru dolazio u konflikt sa portugalskim stručnjakom. Kao što su, uostalom, mediji i „provalili“.
Minula sezona bila je bolja od prve otkako sam stigao iz Juventusa. Bio sam i pomalo neiskusan. Imao sam i problema sa Muruinjom, ali na kraju se ništa nije desilo. To što ste nekad rezerva pomaže vam da sazrite“, ispričao je Pogba francuskim novinarima u Rusiji, dan uoči susreta završnog kola Grupe C u kome će njegova reprezentacija igrati protiv Danske.

Izabrane vesti

Šta tačno nije funkcionislao u odnosu najplaćenijeg fudbalera Junajteda i Specijalnog, zasad, nije otkriveno.
„Ne moraju trener i igrač da budu najbolji drugari. Niti moramo da idemo na ručak ili večeru zajedno. Imali smo određenih problema, bili su psihološke prirode. Stavio me je na klupu, ali sam odgovorio kad sam se vratio na terne, tako što sam igrao najbolje što sam mogao. Te sitnice koje smo imali zadržao bih između Murinja i sebe“.

Minule sezone dao je šest, ali je namestio duplo više golova.
Nikad nisam imao sezonu koju sam presedeo na klupi ili bio sklonjen iz tima. Opet, to je odluka šefa struke, to je njegov posao, a moj je da odluke s klupe prihvatim. Jedino mogu da pružim odgovor na terenu“.

Logično, posle svega se nametnulo pitanje da li ostaje na Old Trafordu.
Ako pričao o tome dokle mi važi ugovor - da. Mada, nikad u životu ne možete biti sigurni“, ostavio je mogućnost Pol Pogba, koji je papirima „vezan“ za Mančester junajted do juna 2021.

FOTO: Action images


tagovi

Pol PogbaŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara