Komentari na vest

Murinjo: Nismo izgledali kao da igramo bitnu utakmicu, igrači nisu pokazali osnove fudbala

07.08.16

pre oko 3 godine

A da okrenemo malo stvari.Kada je Murinjo cesto napadao Vengera,pricao je da su timovi uvek ogledalo trenera,kakav je trener takav je tim.Totenhem je nesnadjen,los,uplasen,jer je i trener takav,trener koga je pobedila njegova sujeta.Komentator na Areni je lepo rekao,Totenhem ,ovaj,sa Murinjom,nema identitet,igru,sistem,sve se svodi na defanzivu i tranziciju.Totenhem umesto da igra onako kako moze,oni se prilagodjavaju rivalu.Kaze Murinjo da je upozorio igrace da ne igraju ovako?Ti si hteo da napadnes,ali eto,igraci su sami odlucili da se brane?Ako te igraci ne slusaju,nisi vise autoritet.Po Murinjovoj prici,nikad on nije kriv,nikada nije rekao,pogresio sam,sa taktikom,izmenama,nikad.I sad su opet igraci krivi.Krivi su sto su povredjeni,krivi su sto imaju koronu,sad su krivi jer ne slusaju Murinja.Po toj prici,i logici,nisu ga slusali danas,nisu ga slusali u porazu od Arsenala,Vest Hema,Sitija,Evertona u Kupu,nisu ga slusali protiv poraza od Brajtona,Celzija,Liverpula,Lestera,nisu ga slusali kad su kiksirali sa Volvsima,Palasom,Fulamom.U ligi Evrope ga nisu slusali sa Laskom,Antverpenom,sada i sa Dinamom....Nesto ga puno ne slusaju igraci,ali eto da ga slusaju Murinjo bi opet osvajao sve trofeje.Nije nego.Pa ga igraci nisu slusali ni u Junajtedu,ni u otkazu u Celziju,ni u otkazu u Madridu itd.I manite se te price da su igraci primadone,i da su razmazeni.Jesu,to stoji,ali kako drugi treneri sa istim tim razmazenim igracima i primadonama,igraju em bolji fudbal,em imaju rezultate.Samo Murinja buse,samo njega ne slusaju,samo su kod njega razmazeni.Ponavljam,sam Murinjo je pricao da je tim ogledalo trenera.A i sam Murinjo nije bar gestikulacijom pokazivao da mu je stalo,vec je bio izgubljen kao prase u svemiru.
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Ma on odavno ide silaznom putanjom , ne moze vise ni da ih motivise , on kao odlican motivator. Ne napreduje niti u jednom mogucem smislu , jednostavno je nezainteresovan. Oni su se osigurali , mislim na trenere , da u slucaju otkaza budu isplaceni u celosti mozda ima nesto i u tome , sta ga briga dobice novac svakako sta god da se desi.
I

Ivan FCRS

pre oko 3 godine

Grobarskom logikom, partizan je bolji od totenhema jer nije veceras ispao od dinama. Zvezda krs, jer od svih prima golove, a oni ni od koga, Levandovski nas napuni, a njima ne moze ni jedan gol da da.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

Murija je večeras izbacio rezervni trener Dinama. To je neoboriva činjenica, i tu se svavlja tačka na svaku priču o sadašnjoj vrednosti Murinja kao trenera.
9

951357

pre oko 3 godine

Bukvalno je rekao sto i ja nakon utakmice. Vise je on zeleo pobedu nego igraci i da je zapravo bio problem u pristupu igraca, a utakmicu je dobio tim koji je vise zeleo pobedu.
J

Jova1245

pre oko 3 godine

Nikad nisam gotivio Murinja niti mi se svidjao fudbal koji igraju njegove ekipe. Ali ovde je covek u pravu. Danasnji igraci su razmazeni i devojcive da ne upotrebim neki drugi izraz. Isti problem je imao i Obradovic u zadnjoj sezoni u Feneru. Ne smes vise ni da im se izderes, kamoli kao SAF da pogodis kopackom u glavu Bekama jer se pravi pametan. Previse dobro su placeni da bi izvodili i sebi davali za pravo bilo sta!
S

Slepi Gost

pre oko 3 godine

Ne baljezgaj, ovde je Murinjo kriv najvise, imas ekipu za atomski fudbal a igras neki bunker ko fenjeras..
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

Obratite pažnju na ovu demagogiju: ........ REKAO SAM IGRAČIMA KOJI SU RIZICI LOŠEG PRISTUPA ?????? Eeeeeej, rizici lošeg pristupa !!???!?!? Pa ovo s... nje ne bi progutao ni Duško Dugouško i to sve sa senfom.
r

ronaldinho

pre oko 3 godine

igraci ga buse isto ko poketina al sam je kriv.on jednom kejnu trazi da se vraca na svojih 30 m i ucestvuje u odbrani.igracima je cena opala za pola,klub nece videti evopu znaci vec ih je kostao 40 mil x 5.da ga oteraju veceras i dovedu blana,idu lagano u ls sl sezone.
K

Kelner

pre oko 3 godine

Sve, sve, ali đe nađe Blana :)?
S

Slepi Gost

pre oko 3 godine

Blane ti li si?