Na Jang Bojse iz svih oružja: Pavkov će biti spreman za poluvreme

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.08.19. | 14:18

Očekuje se i bitna uloga Tomanea

Vraćaju se suspendovani Nemanja Milunović i Dušan Jovančić, što će Vladanu Milojeviću ostaviti mogućnost da za revanš protiv Jang Bojsa više kombinuje. Međutim, sudeći prema poslednjim informacijama sa Marakane trener crveno-belih moći će da udari na švajcarskog šampiona iz svih oružja. Ne računajući Bena koji je finiširao transfer u arpaski svet, a uz sve to kuburio je sa povredom primicača u narednom periodu. Biće reprezentativac Komorskih Ostrva tu za revanš, ali njegovo učešće je pod velikim znakom pitanja.

Dobra vest iz Crvene zvezde glasi: Milan Pavkov bi trebalo da bude adut više  za najvažniju utakmicu sezone. Snažni napadač i ljubimac Delije povredio se tokom prvog poluvremena duela sa Kopenhagenom. Ruptura lože zahtevala je mirovanje, mada su u Zvezdi činili sve da ga osposobe za revanš na Parkenu.

Izabrane vesti

Pavkov je bio podvrgnut terapijom krvnom plazmom, pokušao je, ali nije uspeo da se oporavi... Nije ga bilo ni u Bernu, ali situacija se malo popravila. I dalje Pavkov ne trenira punim intenzitetom, ali postoji mišljenje da će dežurni evropski junak biti spreman da u utorak odigra barem poluvremenu. Odnosno uđe sa klupe ako bude bilo potrebe, u zavisnosti od taktike Vladana Milojevića.

To znači da će trener crveno-belih u samom špicu napada imati trilemu.  Tačno je da Ričmond Boaći i dalje ima pol poziciju, ali... Ozbiljno je počeo da ga „ugrožava“ Portugalac Tomane. Za deset minuta na terenu u Bernu bivši igrač Tondele je pokazao da može da bude od koristi. Posebno u mečevima kao što je ovaj protiv Jang Bojsa, kada će svaka lopta biti dragocena. A Tomane deluje da je baš takav tip napadača, sposoban da snagom tela sačuva loptu i odmori odbranu.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara