Komentari na vest

Na kraju kao na početku: Ilija Stolica ostaje trener Partizana, zasad

b

batabane

pre gotovo 2 godine

Jeste se Stolica glupurao u Nisu,a mozda je bio i malo bezobrazan ,kada je na d.beku umesto Filipovica,ubacio l.beka Sehovica,a ne Zivkovica,ali se mora priznati i da nije imao srece,odnosno Partizan.Nesreca je u tome da su nesigurnost i greske ispoljili,upravo sigurni i dobri igraci.U Nisu,Filipovic i golman Stevanovic,a u N. Pazaru Sanicanin.Ali za mene je najveci problem igra veznog reda,koji i diktira stvari na terenu.Partizanov vezni red je nesiguran,nepovezan,i zato nema igre,ni sigurnosti u svim linijama.Sve mi se cini da Fejsa nista kvalitetnog nece doneti u organizaciji igre.Insistirati na samo defanzivnim kvalitetima veznog igraca,je pogubno.Preostala dva vezna nemaju taj kvalitet da nadomeste,organizacione slabosti Fejse.Zatim ni jedan od preostala dva vezna nema karakteristike ofanzivnog veznog,vec igraju po zadatku,tek da bi imali ofanzivnog veznog.To je raspad sistema.Mozda u perspektivi Belic moze da bude kvalitetan zadnji vezni,ali u ovom trenutku,to nije,a Fejsa ??? Dakle ako Fejsa ne proigra ,veliki problem ce biti i zadnji vezni.Eventualno da se proba sa Andradeom.Centralnog veznog mogu da zatvore Andrade i Natho u rotaciji,ali mora da se dovede pravi ofanzivni vezni tipa Ljajica,pored koga bi se Bazdar ,pa i Petkovic razvijali.Skroz pogresno je i guranje Petkovica na krilo,jer je decko vezni igrac.Tako da je Partizan jako lose postavljen i selektiran ,i ovaj potop je posledica toga.Zeli li neko stabilizaciju Partizana,mora pod hitno da se dovedu Ofanzivni vezni,i jos jedan kvalitetan spic.Ukoliko su zdravi i spremni,najbolje je dovesti Ljajica i Jovetica.Znam da su skupi,ali to bi bila investicija u rezultate,sto neminovno povecava kvalitet ostalih igraca,i njihove cene.Tako da investicija nikada nije skupa.Ako se to ne uradi,agonija i raspad sistema ce se nastaviti.Mada Vazura mozda to i namerno radi.Vazura vuce sve konce,pa i o igrackom kadru.Svi ostali su njegove marionete,statisti.
5

56789

pre gotovo 2 godine

HOROR U PARTIZANU STA SE OVO DESAVA SA NAMA JEL MOGUCE DA SMO TOLIKO DNO DA NECE NIKO DA PREUZME PARTIZAN
G

Gost_Realista

pre gotovo 2 godine

Stolica, zvezdin covek.👍
g

gost333

pre gotovo 2 godine

A smradovi iz uprave posle 6 godina bez titule ne pomisljaju na ostavku?
T

Tirole

pre gotovo 2 godine

Kazu nisu se ni sastali (da uz meze) razmotre ovu nezavidnu situaciju u kojoj se klub nalazi!? Bili na rostilju ili dremali kod kuce pa nisu imali kad? Briga njih za Partizan izgleda... ili su citali komentare pa rekli da bolje ne dovode Nadja za koga je Stolica Murinjo licno jer je ipak vodio par prvoligaskih klubova (Nadj ozbiljnog fudbala kao trener jos ne vide). A da pri tom ne ulazimo u njegov ucinak i cinjenicu da je jedino u Vozdovcu bar nesto uradio, a u ostalim klubovima, ukljucujuci i reprezentaciju je bivao najuren. Ili mozda su ipak shvatili da im blokada visi nad glavom, s'obzirom sa ako ga otpuste para nemaju da plate ugovorom zagarantovano, sto u prevodu znaci tuzba. Ili na kraju igraju lukavo jer znaju da ce (po svoj prilici) ispasti iz Evrope u sezoni kupanja pa sebi prave alibi da ga najure "cistog obraza". Sve u svemu, stolice su im zagaranovane jedino ce se Iliji izmaci ista. Ovom prilikom bih napomenuo i skrenuo paznju navijacima i simpatizerima koji besomucno ovde pominju dovodjenje Marka Nikolica sa jos jednom procitaju njegov poslednji intervju dat za Mozzart Sport. Naime tamo je apostrofirao da ceni rad uprave i da se cesto cuje sa g-dinom Vucelicem. Privatno svakako jer Nikolic nije deo tima FK Partizan. A onda bi mnogi ipak voleli da ga vide na klupi opet da "preotme namestenu titulu" kao nekad. Da ga niko ne lupa po usima da to prica, on ipak suruje sa tom istom upravom koja je eto dovela do ovog kanala. Kao da ne vidi da je ta ista uprava zapravo kancer fudbalskog kluba (isto kao g-din Ostoja u KK), koja eto 5 godina posti bez titule a 3 bez ikakvog trofeja. Koja je dovela Iliju Pepu Stolicu jer niko nije hteo, koja je izgubila 6-u titulu u julu, koja ce ostatak Evropskog takmicenja pratiti sa Ade uz TV prenos. Umesto da je gospodski rekao da nema komentar na sadasnju situaciju u voljenom mu klubu, on se upravi dodvorava. Taj isti koji je "sam protiv svih" uzeo titulu uprkos "sistemu". A bice da je on zapravo samo jedan mali sraf tog istog "ozloglasenog sistema" koji placa Holandere, licence za Evropu, poklanja stadione. Bice pre da je Ilija veci Partizanovac od svih njih zajedno jer ocigledno se nesto ne lize sa njima iako je pristao da sa djavoljma tikve sadi. Svi napolje!
G

Gost007

pre gotovo 2 godine

Iskreno mislim da nije to do trenera nego do igrackog kadra..kazem kao zvezdas..jako lose selektiran tim.
S

Saša Ćurčić

pre gotovo 2 godine

NO ĐANI - NO PARTY! Spas i zadnji čas...
I

Iskreno do kraja

pre gotovo 2 godine

Zarko Lazetic za trenera Partizana. Vec ima iskustva u Superligi Srbije. I da je Partizan dobio sve utakmice u Julu, ne bi bili Sampioni. Sada je vreme za Lazetica da napravi jedan mlad i brz Partizan.
m

miljanu

pre gotovo 2 godine

kulic za pomocnog
P

Prcko33

pre gotovo 2 godine

Partizan je sada pokazao lice , iskreno da kazem zao mi Stolice.Potonula evo crno bela ladja , uzarena klupa sada ceka Nadja.Stanoje vas lani lozio k'o drva , da titula dodje falila je mrva. Da je jaci cigan svima bilo jasno , za bolji rezultat i sada vam kasno . Ne radi se dobro u grobarskom gnijezdu , to i grobar znade te ne krivi Zvezdu !
D

DDF

pre gotovo 2 godine

Kada sam nagovestavao da Partizan nece biti drugi na kraju sezone,dobio sam salvu negativnih komentara,protiv jakog Partizana su svi politika koja je postavila poltronsku upravu koja godinama unistava klub iznutra,finansijski,strukturno,strucno,igrackim kadrom...od titule smo svi znali da nema nista jos zimus za proslu sezonu i za ovu sezonu koja vodi direktno u LŠ i donosi ogroman novac,drugo mesto donosi kv.za LŠ i prilicnu svotu novca za nase pojmove,Partizanu bice uskraceno da i taj novac zaradi i cilj je urusavanje kluba do totalnog unistenja
D

Dejan 022

pre gotovo 2 godine

To moze da kaze i Vojvodina radnicki novi Pazar, ne da mi drzava da budem sampion nja nja nja i oni su drzavni a ne da im drzava tolike pare. Pa nije srpski sport samo partizan i zvezda.
G

Gariiii

pre gotovo 2 godine

Partizan ako da otkaz Stolici tek onda je u problemu.Tek onda mu nema spasa i moze da cak u pitanje cela sezona dali ce izvuci za sledecu sezonu da igra evropu.Tako da zadrzati Stolicu i dovesti dva do tri krstena igraca i pusti ih da rade.Mogu izboriti evropu tj moraju da izbore evropu ove sezone,i da gledaju da budu drugi i da uigraju tim za sledecu sezonu.Mora uprava da da pare za pojacanja jer ima se para,ako hoces nesto da uradite,a ako ne mogu nek onda spakuju kofere i da puste neke druge ljude da vode klub koji ce dati svoj maksimum...

Stoska92

pre gotovo 2 godine

Pricali ste kad je doso Stankovic pasce zvezda, sada vidimo samo da je zvezda sve jaca i jaca, a vi da ste sve slabiji i slabiji. Na pravdi boga ste najurili Milosevica koji bi vas izveo na pravi, sad je i redno da ispastate za svoje greske.
A

Aca11

pre gotovo 2 godine

Savo je bio dobar fudbaler, ali se kao trener i nije pokazao... Zapravo, od trenera koji su vodili Partizan u skorije vreme se najbolje pokazao Stanojević, ali to i nije bilo toliko teško, jer je on jedini koji je imao kakvo-takvo trenersko iskustvo pre Partizana. Dovođenje Stolice je bila čudna odluka uprave, jer je isti doživeo fijasko sa mladom selekcijom Srbije, ali kakav god bio Stolica, on je pripremao tim za sezonu i bilo bi katastrofalno da ga uprava smeni posle samo par utakmica, a onda dovede novog trenera koji tek treba ekipu da upozna i da se sa njom uhoda... Da stvari budu gore, kao potencijalne zamene se pominju Nađ i Duljaj, od kojih obojica imaju skromno trenersko iskustvo, pri čemu je Nađ dosad trenirao samo niželigaše, a Duljaj nikada nije bio samostalan trener...
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

@Aca11 - najbolje se pokazao Stanojevic koji je imao zatvorenu skoro svaku utakmicu u sudijsku pomoc na svakoj. Da nije bilo tako, bio bi on gori i od Sava i od Stolice, bunkeras klasicni. Najbolji trener do sada vam je bio Savo, realno. Znao je sta hoce, i igrali ste moderan fudbal sa njim. To sto je Zvezda bolja za 15+ bodova razlike od Partizana, to je samo surova realnost. A to sto je imao cesce kikseve jeste zato sto je trener pocetnik, ali to mora da se istrpi.
G

Gostcccc

pre gotovo 2 godine

Nema Belivuka da to malo postroji..
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Carma is a fucking bitch, fucking bitch, fucking bitch))))))))))
D

Ds 1989

pre gotovo 2 godine

Opet si 7. i to nam ne smeta!
b

batabane

pre gotovo 2 godine

Zasto da ga menjaju kad sve ide po planu.Jos da ispadne iz Evrope,i zadatak za ovu godinu je izvrsen.Gde da dovedu Duljaja,mozda zezne stvar pa udje u Ligu Evrope.
Z

ZeksJehova

pre gotovo 2 godine

I ? Kako je prosla jos jedna seansa kod Jehove? Slican se slicnom raduje.
M

Motel Radmilovac

pre gotovo 2 godine

Nesrećo, jesi ti svestan šta pričaš? Ti Srbin, Pravoslavac? Jel znaš ko je Jehova, Jahve po Bibliji?
N

Njet

pre gotovo 2 godine

Sta ces. Pokušali su da te vaspitaju ali ne ide. Preveliki ego bez pokrića.
N

Najveci grbar ikad

pre gotovo 2 godine

STOLICA TREBA DA OSTANE! AKO IPAK ODLUCI DA ODE,NADJ JE NAJBOLJA OPCIJA DA GA NASLEDI NA KLUPI!
B

Baba Vanga

pre gotovo 2 godine

Nemoze odjednom imali su sest godina i nista,kad vidim ko nam je u upravnom odboru dobro jos postojimo!
G

Gost-PP

pre gotovo 2 godine

Ma ona dva klovna iz uprave treba da odu već jednom, 5 godina sede bez trofeja i nikom ništa, pa dajte meni da budem na njihovom mestu pa da vidimo, gore rezultate neću imati, ovo je sramota šta rade. UPRAVA NAPOLJEEEEEE!!!!
М

Марјан

pre gotovo 2 godine

Из врха овог изговора од државе се уништава оно што је остало од ФКП,а ви призивате полуписмене алкохоличаре и кокаинце ,да не кажем легенде клуба,да "спашавају" Партизан!?!?! Е свашта с будалама....
M

MilošSt

pre gotovo 2 godine

Ne moze odjednon, nov trener, izmnenjen tim...Za,sve trebs vremena. Partizan je jeste tri puta kiksao ali je samo u Nišu bio losiji tim. Protiv TSC su bili bolji a u Pazaru imali peh. Prosle sezone bili ravnopravni Zvezda do kraja i u kupu. Ove sezone sacuvali sve bitne igrace, doveli Markovica i Dijabatea. Partizan je veliki klub i jak tim. Bice tu jos svega a hoce malo i do srece. Sve te price teorije zavere, uprava,trojanci, Vucic...sve je to proizvod maste ž.p.koji Bog te pito za koga radi. Zvezda trenutno ima malo jaci tim ali Partizan ce se vratiti jer su i oni jaki a igrace se i tri derbija. Nista nije gotovo u julu ili avgustu. Pozdrav od Zvezdasa.
Ј

Јован 84

pre gotovo 2 godine

Прави ретардирани бот!

Sliks17

pre gotovo 2 godine

Malo jaci tim? Realno nijedan igrac FKP trenutno ne bi mogao da bude u prvoj postavi Zvezde pored postojecih igraca
G

Gost87

pre gotovo 2 godine

Druže, slažem se da nije ništa gotovo i da tek ima da se igra. Ove priče kako smo uzeli titulu u sezoni kupanja je da malo zezamo grobare nego što je realnost. Ali Zvezda nema malo jači tim od Partizana, nego mnogo jači. Ne postoji pozicija u timu gde Partizan ima boljeg igrača od Zvezde. Neki iz njihovog prvog tima bi kod nas sedeli na klupi, izmene bi igrale u Grafičaru. Sve sem pobede Zvezde u derbijima ove sezone je ravno katastrofi.
h

humska.rs

pre gotovo 2 godine

Ne razumem one koji ocekuju otkaz Stolici u ovom trenutku. Ne znam da li je neko ocekivao da Stolica osvoji ligu, pa posto je ocigledno nece biti osvojena on zasluzuje smenu ili misle da ce neko drugi vec posle nekoliko dana bolje voditi ekipu u bitnom dvomecu. I jedno i drugo je temeljeno na naklapanjima, koje ne uzimaju u obzir prakticne posledice. Stolica nece biti trener koji ce biti pamcen kao jedan od boljih, ali to ne znaci da treba da dobije otkaz i dodje njemu slican. Dakle, valja se orijentisati prema tome sta je moguce. Od mogucih opcija, nazalost Stolica je medju boljim iako je prilicno problematicno sa njim, ne vidim ko bi pristao da bude trener a da bude daleko bolje od ovoga. Ako ispadne od Aek Larnake bez daljnjeg treba dobiti otkaz, ukoliko prodje treba da ostane. O rezultatima u ligi vec sam onoliko pisao, sve je jasno. Zanemaruje se to da sami uslovi apsurda u kojem se Partizan nalazi su prilicno otezavajuci za izbor trenera,. Tacno jedva ceka Ivic naprimer, da bude drugi i da eventualno igra Ligu Evrope ni dobro ni lose i sledece godine isto to ili malo gore ili da ode posle prve negde, onda bi bilo pitanje sto bi dolazio. Partizan nije prilika za bilo kog trenera da dobije mnogo toga, sto implicira da smo svedeni ili na pocetnike ili na nekoga ko je skoro zavrsio karijeru pre nego sto je poceo kao sto je Stolica.
G

Gostgost

pre gotovo 2 godine

Allo, Drugi u prvenstvu ove godine isto igra kvalifikacije za Ligu Šampiona, a prvak u zavisnosti od nekih faktora može da ide direktno ili da igra playoff(4kolo)?
V

VecniCirkus

pre gotovo 2 godine

I posle Stolice ostaje Stolica:))))Bolje i tako, nego da vam dođe Hoklica. Stolica je već oćelavio pa mu bar neće otpasti kosa kad Kiprani krenu da pune samoproglašeni veliki klub:)))
P

PG

pre gotovo 2 godine

Samoproglaseni ? Pa prvi mec u istoriji Lige Sampiona ( Kup sampiona valjda tada ) je odigrao Partizan sa Sportingom, pa igrao finale sa Realom jos 66. Kako samoproglasen majka mu stara
G

Gostza

pre gotovo 2 godine

Znaci 2:0 za kiprane
h

humska.rs

pre gotovo 2 godine

Tacno da je dosao ko god, bilo bi bolje. Pobogu, zar iko misli da se u 2022. za nekoliko dana moze uraditi ista. Meni je najgluplje, kada se krenu evropska takmicenja i onda bude zreb na kojem dobijemo respektabilnog protivnika. I krene se jednoglasno, dovodite beka ili napadaca, gde imamo vec nedostatak, ne mozemo ovako... Neko zamislja da za nekoliko dana se neko dobar dovede i da on koji je dosao nedelju dana pre te bitne utakmice odigra dobro i mi uspemo da prodjemo a bez njega ne bi smo. Kao da su ti ljudi ljubitelji hortikulture pa su zalutali u razgovor o fudbalu pa ne razumeju. Vi ne cinite elementarni napor da razumete.
0

0211

pre gotovo 2 godine

Postoji poseban krug pakla za sve one koji tvrde "bez jakog Partizana nema jake Zvezde"
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Hahahaha bravo brate!!! Ali treba da postoje, a mi nismo nikada bili, niti smemo biti kao oni kada su nam prizivali smrt i nestanak.....
G

Gost87

pre gotovo 2 godine

I za one koji navijaju recimo za Zvezdu, a u Evropi za Partizan kad igra jer se srpski klub. I obrnuto. Nikada i ni pod kakvim uslovima ne navijam za Partizan. Ni u košarci ni u fudbalu niti bilo gde. Verujem i grobari isto tako.
G

Gost87

pre gotovo 2 godine

I za one koji navijaju recimo za Zvezdu, a u Evropi za Partizan kad igra jer se srpski klub. I obrnuto. Nikada i ni pod kakvim uslovima ne navijam za Partizan. Ni u košarci ni u fudbalu niti bilo gde. Verujem i grobari isto tako.
M

Mile 2312

pre gotovo 2 godine

Prvo tim je skoro isti kao i za vreme Stanojevića(Jos jedan dokaz da je ipak Stanojević izvukao maksimum). Mozda je Partizan sad i za nijansu jaci ako pogledamo da u postavi nema Miljkovića,nema Jojica..Price da je otislo 13 igrača,doslo 6..su izgovori i nemaju veze sa zivotom..Od tih 13igraca koji su otišli,jedino je Jojic imao minutazu,Marković odavno nije bio na svom nivou(cesto ga nije bilo u igri,rezerva,povreda) i Miljković(za koga vecina grobara zahvaljuje Bogu sto vise nije u klubu..jasno je da je glavni krivac uprava,trebali su da Stanojevića mole da ostane ,jer boljeg sigurno nece dovesti..
M

Molim?

pre gotovo 2 godine

Kao isti? Gde su Jevtovic, Markovic, Miljkovic, Jojic, Miletic, Milovanovic, sada Zdjelar, pa cak i Obradovic i Pavlovic i Ostojic. Mogu i Smiljanica i Brezancica da ti uracunam, ipak ekipa mora da izadje na splav tu i tamo, i eto ti 12 igraca razlike. Prva petorica nabrojanih su bili prva postava, plus Zdjelar, dakle 6 igraca manje, bitnih za Partizan iz prosle sezone. Mislim jbt, kao Zvezdas ovo znam. Zaista sramota. Jel vama dolazi do glave koliko imate slab tim i koliko je taj tim slabiji od proslosezonskog? I vi biste sa Zvezdom da se trkate? Trener kriv? Drzava? Ili mozda uprava? Rekao bih da je ovo poslednje. Bitno da ste se popalili kada ste dobili Javor…da komedija bude ukusnija - Javor ispred vas na tabeli hahaha
D

Dario1104

pre gotovo 2 godine

Zdjelar i Jevtović, i pre njega Šćekić su vam držali defanzivni deo sredine. Koliko puta na derbiju sam se nervirao kad je non stop faulirao Marina, Kangu, Ivanića i ostale veznjake. Bez Zdjelara ste 20- 30% slabiji! I za njega ćete teško naći zamenu. Ja ga uopšte nisam voleo baz zato sto vam je držao sve konce pozadi, i osećao partizan. Jojić manje više, ali njegova statistika nije uopšte bila loša. Falice vam ti golovi i asistencije, i to bas u malim utakmicama. Ko će da ga zameni. Jevtović je povezivao ofanzivu i defanzivu. Donekle to može Fejsa, kad je zdrav da odradi. Ovi stranci ne osecaju klub, on vam neće igrati kao zdjelar kad kasne plate. Nije tu Stolica toliko kriv kako se prikazuje. I da oterate njega, šta mislite ko će da dodje u brod koji tone? A kapetani ništa ne pokušavaju da ga spasu! Paunović? Nikolić ? Ivić? Jokanović ? Nije realno da oni sa dobrom reputacijom dodju i rade sa ovom upravom. I koji igrači će da dodju kad ste već i titulu izgubili. Zasta da se bore?
p

polakote

pre gotovo 2 godine

ovo je i ocekivani epilog svih novinarskih nedoumica jer niti aktualna upra nesmije dati otkaz stolici a niti moze pragovarati sa drugim trenerom jer je potpuno neizvesno hoceli ova uprava nastaviti da radi do kraja nedelje. a pojacanja nece biti jer je nepoznanica koji ce trener nastaviti da radi i ko u upravi ima legitimitet da pregovara sa mozda buducim igracima partizana. sada je za klub najvaznije da se do utorka iskristalise hoce ova uprava voditi klub do kraja polusezone ili neka nova uprava i kada se to bude znalo brzo ce se resiti pitanje trenera i novih igraca u klubu a sto se prvenstva tice to je gotovo vec se treba skoncentrisati za formiranje novih mladih igraca i spremati se za sledecu sezonu i kvalifikacije za ligu sampiona.
G

Gost Zivorad

pre gotovo 2 godine

Nema ko da zameni Stolicu. Niko normalan nece da bude trener FKP. Samo neki pocetnici
H

Herakle

pre gotovo 2 godine

Naravno da ostajey da izbaci Partizan iz Evrope i onda smena reda radi. Titula izgubljema, Evropa zavrsena, transfera ni za lek, dugovi se gomilaju ...na kraju sezone mozda i gasenje i treca liga. A vi Grobari samo gledajte.
V

Vazurija

pre gotovo 2 godine

Budite sigurni da ce Partizan ove godine igrati play out ! Sad sam vec siguran u to 100% !
S

Sta radite breeee

pre gotovo 2 godine

Iskreno i posteno. Fk Partizan pratim skoro punih 37.godina od pete svoje godine. Prelezao sam mnogo toga sa ovim mojim Partizanom bilo je tu svega i svacega bilo je tu lepih trenutaka bilo je tu nezaboravnoj stvari,ali od kada je Milos Vazura dosao u Fk Partizan obecao sam svima iz mog okruzenja da necu krociti na stadion. I priznajem nisam i necu. Moj Partizan nikada nije delovao jadnije nikada ovako da ne postoji ideja da se da gol ako uzmemo zadnje dve utakmice misljenja sam da se igralo deset dana Partizan ne bi dao gol i ja vas pitam sta je problem. Problem je u tome sto je Stolica doveden po partiskoj pripadnosti ako ne znate ko mu je bio otac (pitajte nekog starijeg pored vas on sigurno zna,na isti nacin je i prvi put kao igrac dosao u Partizan), i sta je zadatak da se ni na koji nacin ne ugrozi Zvezda i svi su kao jedan saglasni da je tako. I sta cemo sada pa necemo nista, jer cemo svi staviti glavu u pesak. Covek izjavi posle treceg uzastopnog neuspeha da bi bilo kukavicki sada otici,kako ga niko ne upita covece kako mislis da poboljsas igru uostalom kako mislis ikada da pobedis na koji nacin. Kada ocigledno nemas taktiku nemas igru,nemaju ti igraci nikakvu zamisao,trce pravolinijiski po terenu kao da si im zadao kordinate od kojih ne smeju da odustanu. Zadatak ispunjen i nije problem Partizan nece biti sampion to se zna posle cetiri kola jer ovoliki zaostatak se ne moze nadoknaditi i samo jos da ispadnemo iz evrope u ova dva kola tacnije cetiri utakmice koje moramo odigrati i sve je u redu. Poruka za sve bez jakog Partizana vremenom ce i Zvezda poceti da slabi morate to svi da shvatite jer ako je cilj da bilo ko bude sampion dvadeset godina uzastopno morate znati da ce kvalitet otici dole,a da cemo se onda pitati zasto nas nema na nekim velikim takmicenjim. Ruku na srce Zvezda je prosle godine zasluzila titulu moj Partizan je nije niti jednom pobedio i tu je kraj bilo kakve diskusije. Gde su oni veliki igraci koji su nekada voleli ovaj klub nas Partizan pa da se uhvate u kostac sa problemom,a Stolica neka povede svog partijskog kolegu Vucelica skupa pa preko centrale direkt u Vozdovac mada ih ni tamo nece i naravno sa sobom neka povedu i Vazuru mozda i tamo napravi neki mega transfer. Skupa zajedno i uz put mogu da povedu i vecinu fudbalera jer velika vecina njih nije ni zasluzila da bude u Partizanu,a mi cemo ako treba sa juniorima zavrsiti ovu sezonu pa nista strasno. Savo,Mladene,Gordane,Dragane,Mateja,Niso i ostali iskreni i pravi partizanovci,kojima je stalo do Partizana i koji volite Partizan, shvatite da Partizan vapi i moli za pomoc,shvatite ovo kao poziv voljenog kluba koji vam je dao dosta toga mozda je vreme za revans.... Oprostite sto sam ovoliko pisao ako iko bude citao ali ovo je samo zelja jednog partizanovca da se igra za titulu da se igra za kup da se takmicimo ne tamnicimo. Veliki sportski pozdrav svima
d

dadada

pre gotovo 2 godine

ti sto “neces krociti” ti ovo dole zapravo i zelis.
S

Sf

pre gotovo 2 godine

Auuuuuuu momče kojk referat. Tebi ozbiljno nije dobro. Zvezdu nikada ve mozete da ugrozite , odakle vam pomisao da ste blizu Zvezde u bilo čemu.
G

Gostbbus

pre gotovo 2 godine

Prijatelju, sve si to fino napisao , za razliku od ove dječice što komentarišu neke gluposti , jedino što se ne slažem sa tobom je da sad postoji neka dugogodišnja zavjera protiv Partizana da se on uništi samo radi Zvezde. Te teorije zavjere su postale vrlo “in”svi su u nekom planu protiv nekoga, masoni, farmacije, i sad neko i protiv partizana…ali to je i normalno samo kod nacija u krizi ili koja nije “čista”u glavi-a kako bi i bili nakon ratova, sankcija,bombardovanja… E sad nikome u Pratizanu a pogotovu na vlasti u Srbiji nije u interesu da uništi nešto što daje “leba i igara”.. zamisli da je državi Srbiji u interesu da uništi jedan od dva kluba koji su jedini u mogućnosti da se ,malte ne, ravnopravno nose i da igraju Ligu Šampiona, ako ne baš ravnopravno ali bar da pokušaju , u godini kada oba kluba mogu izvuci po 15,5M€ Samo za plasman (+bonusi pobede,neeswno,prolazak grupe, karte, šalevi,TV prava i sl) kada bi se oba plasirala.. sto je znaci minimalno ulaz u državu 31M€(Samo plasmana), koje će te novce ti klubovi “potrošiti” da Plate npr. porez ili možda na kupovinu igrača ili na reparaciju terena ili nešto, za Plate igračima , domaru ,čistačici,portiru… kome god da Plate novci ostaju državi ,makar PDV.. i sad je nekome cilj u državi da u državu uđe samo pola od tog živog novca jer eto mora pobediti samo zvezda? Da ne govorimo o porastu ugleda same države , porastu interesa za Sponzorstva, ulaganje i sl. Nonsens..
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Moreeee....... A valjao ti Hoklica 2017-e kad je osvojio titulu za vas klub trenirajuci Vozdovac??????????
B

Boki1993

pre gotovo 2 godine

Tresla se gora, rodio se mis! Sad kad kad ne udju u evropu bice kasno da smene trenera, mada trener tu nije nista kriv. Uprava je katastrofa, dok upravu ne smene navijaci ovi nece otici. Uhvatili sisu pa ne pustaju ovi iz uprave.
B

Budak

pre gotovo 2 godine

Ovi iz uprave nemaju obraza,to svi znamo. Ali imaju li obraza legende kluba da spasu klub!? Sram vas bilo. Vasa tisina mnogooo se cuje.
S

Sani Boj

pre gotovo 2 godine

Vazura, Vucelic i odlazeci Iliev najveci krivci, s tim sto su ova orva dvojica najveće zlo u istoriji Partizana, ubaceni da unište Partizan, ljudi bez ikakvog fudbalskog pedigrea, uz to bez obraza, morala i casti. Sta bi to u zivotu Vazura i Vucelic mogli da rade, sta oni znaju, bas nista. Katastrofalno dovođenje igrača svih godina, raspale, isluzene igrace koje niko nece oni dovode i placaju papreno. Oterali najbolje igrace, a pojedina mesta u timu bezobrazno prazna.. ostaviti tim sa jednim centarforom, bez pleja, klasicne desetke, bez bar jos jednog zadnjrg veznog je ili diletantizam ili svesna namera. Stolica je samo posledica svega jer niko sa ovim funjarama nece da radi. Jasno je da se protiv Zvezde, drzavnogq bankomta, sa 10 puta vecim budzetom ne moze, ali gubiti bodove od Radnickig, TSCa, Novig Pazara je sramotno. Koje su to olupine od ljudi kad ni Vazura ni Vucelic nikad za 6 godina nisu spomenuli svoju odgovornost i povlacenje. Samo je jedan nacin da se bagra otera.
D

Duhoviti

pre gotovo 2 godine

Niste vise vickasti i duhoviti, kao za vreme Toleta? Sada ste nervozni?
B

Butragenjo

pre gotovo 2 godine

Ovo je zalosnije nego kad je nama morao trener da bude Aleksandar Kristic....
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Stolicu dajemo, fotelju ne dajemo!
E

Evo Vučelića

pre gotovo 2 godine

Na pinku kod Sarape traže izgleda trenera Partizana i Kako da izvuku fk i SD Partizan iz ambisa. Mislim sigurno je to razlog gostovanja, to je njemu prioritet svih prioriteta… Sledece nedelje protiv Napretka svi kojima je Partizan u srcu na stadion, da spasavamo naš klub. SMRT fašizmu, ŽIVEO PARTIZAN!
H

Hvala

pre gotovo 2 godine

upravi partizana,da nam ostanu sto duze,zajedno sa klupicom,ovaj Stolicom. Navijaci Crvene Zvezde.
I

I liga K.

pre gotovo 2 godine

I liga konferenciji je sada san! Al je tužno i smrdi do neba!!
Ž

Žocko semafor

pre gotovo 2 godine

Tvrda stolica. Neka te do derbija da te nakantamo i otresemo ko suvu šljivu, tad ćeš da se pros...š.
T

Terminator 2

pre gotovo 2 godine

Vise bih voleo da dobije otkaz, a da dodje Nadj da njega useremo na sred pasnjaka 5:0

Borts

pre gotovo 2 godine

Kako ono bese 5 komada bila vasa nada a onda kroz plecku Stojkovica sudija video spasonosni gol Boacija preko gol linije.
S

SaniBoj

pre gotovo 2 godine

Bilo dribljanje Kataija celog sastava Partizana iz Tirane.
P

Podneli bi..

pre gotovo 2 godine

..oni ostavke, ali ne mogu sami, Klub je vlasništvo udruženja građana Srbije!
M

Micura

pre gotovo 2 godine

Svi su tu jos dva meca....i onda razlaz....bar jedan od ta dva meca dolazi prelaz u kladji i kvota 30....
N

No

pre gotovo 2 godine

Ja sam Grobar do koske ali mnogooo smo bedni i jadni. Jad i beda od uprave,igraca i navijaca. Pa gde su legende kluba da dignu glas!!!!!
n

njihov glas vredi puno

pre gotovo 2 godine

Legende kluba su Saša Ilić, Ivica Kralj, Ivica Ilijev, Albert Nađ, Mladen Krstajić, onaj ajmo Milivoje...
G

Gost555

pre gotovo 2 godine

Ko su vam te famozne legende? Moca Vukotić?
G

Gost23

pre gotovo 2 godine

Svi neka idu, neće se iza smene trenera sakriti Vučelić i Vazura!
D

Deki maky

pre gotovo 2 godine

Pa bolja je i ova tvrda Stolica,nego pocetnici nađ i duljaj, dva vecita pomocnika bez autoriteta.!!!
J

Ja bih

pre gotovo 2 godine

Doveo Zeljka Pantica za sportskog direktora...
D

Dzo Black

pre gotovo 2 godine

Cim napises istiniti komentar, nikad ga ne objavljuju.
V

Vuletić

pre gotovo 2 godine

Biljana Obradović je funkcionalno nepismena a Željko Pantić smrdi kao puma
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Idi gledaj FMP.
V

Vuc

pre gotovo 2 godine

Arauho@ Gledaj Zagorsku 32 diviziju crveno-plavih boja.
N

NAPOLJE

pre gotovo 2 godine

Uprava napolje.
m

miloš vazura

pre gotovo 2 godine

Željka Pantića izbacili iz jehovinih svedoka jer smrdi kao puma
G

Gostxxx

pre gotovo 2 godine

Patka grobari.
C

CRAZY NORTH

pre gotovo 2 godine

braaaapooooo znaš kao stolica za sedenje a nije stolica nego čovek. lagana egzekucija čmartizana🔪
B

Bravo

pre gotovo 2 godine

BRAVO za redakciju koji je puatio decka da napise CMARTIZAN ,cestitke cigani
G

Gost7890

pre gotovo 2 godine

VAZURA REKAO VULETIĆU DA ŽELJKO PANTIĆ SMRDI KAO PUMA A ŽELJKO PANTIĆ PITA U EMISIJI GDE JE VAZURA VIDEO PUMU KAKAV ŠOU KO VODI PARTIZAN DOBRO DA UOPŠTE POSTOJIMO
b

bik

pre gotovo 2 godine

jel pratite na tviteru profu šta sve objavljuje ono je hit
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

On se prodao za 100.000,00 € i da ga imaju u vidu za ministra pravde u nekoj buducoj vladi,to je dogovorio sa Djukom molerom
N

Nego sta

pre gotovo 2 godine

Zna se, kad je muka - onda Djuka
G

Gost7

pre gotovo 2 godine

Večeras specijal dođite na stadion najjača stend ap komedija obožavam da gledam žeksa kako uništava pudlice
G

Gost90

pre gotovo 2 godine

oćemo specijal partozanov vijestnik đe žeks puma izvrgava ruglu ostojinu pudlicu i profu
A

Aboubakar Oumarou

pre gotovo 2 godine

Kad ispadnemo i iz Evrope onda neće ići samo Stolica nego i Vučela, Vizura...
j

javi seeeeeeee

pre gotovo 2 godine

ŽEXXXXX
Z

Zn

pre gotovo 2 godine

Tako je bree, idemoo😂😂
1

156

pre gotovo 2 godine

Sutra ujutru ce se znati da li ostaje ili odlazi trebao je danas biti sastanak ali je otkazan za sutra ujutru
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

I treba da nas ugase.
Д

Дадо Нк

pre gotovo 2 godine

Па ко је рекао да је Столица проблем??? Треба Вучелићу и Вазури купити по слушни апарат пошто нису изгледа добро чули скандирање на ЈНА.Мрш из Партизана бандо једна!!!!
G

Gosts

pre gotovo 2 godine

Ostaje,da završi posao u Evropi. Da odmah ispadnu,to mu je partijski zadatak. Čim to odradi,odlazi

rty

pre gotovo 2 godine

Koji je partijski zadatak Zoca ?
Ć

Ćopa

pre gotovo 2 godine

A lepo sam pisao da treba promovisati Lolu Smiljanića u igrača-trenera.
S

Sto

pre gotovo 2 godine

budala zamisli to drzave ne moze da plati.
U

Uporan

pre gotovo 2 godine

Ne da Ilija stolicu.
T

Tegi

pre gotovo 2 godine

Žeks puma
G

Gbikas

pre gotovo 2 godine

azbuka se uči od prvog slova jel se sećate te propagande na početku dolazi Stolica filozof čitav stan mu u knjigama itd
V

Vladan Tegeltija

pre gotovo 2 godine

sve vas sludio Željko puma Pantić
G

Gost67

pre gotovo 2 godine

jel i vama fali pobeseli stanoje, kljakavi miljko i jojić koji nosi neke naočare i čita knjigu kobajagi načitan
G

Gost098

pre gotovo 2 godine

Ti si prvi trener sranoje
k

koplija

pre gotovo 2 godine

Sveta vodica iz flašice pomogla da Stolica ostane ustoličen
G

Gostijko

pre gotovo 2 godine

TI SI PRVO TRENER FLASICE
a

abrakadabra

pre gotovo 2 godine

Da pokvare jos sto sta, pa kud koji mili moji.. Dovodi bonusa pored 'najbolje omladinske skole', pa ova uprava je unistila sve za sta se dohvatila. 'Zvižd uprava' i dalje jaše.
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Сменили би га ови да неко хоће да га замени...
A

Alo bre

pre gotovo 2 godine

Ajde bre cigani skinite se sa nasih komentara,stvarno ste jadni

rty

pre gotovo 2 godine

Sto brate pa sto ste veca bula to nama vise odgovara.
N

Nejbi

pre gotovo 2 godine

Dobar si ti Iko dobar si posao napravio. Milka ti se smesi adjelovalo je kao da si uletio ko tele u telecak.
S

Skorpion 77

pre gotovo 2 godine

Kad nas Kiprani izbace iz Evrope posle tog FSS treba da nas izbaci u 4 ligu Stecajna uprava...i sve od nule... Rekonstrukcija....
i

iskrenooo

pre gotovo 2 godine

ja mislim da oni cekaju da vide sta ce biti u evropi
G

Gostpp

pre gotovo 2 godine

U kakvom je stanju Partizan najbolje govori činjenica da se razmislja o Albertu Našu kao kandidatu za trenera! On njega je i Saša Ćurčić bolji i ozbilniji kandidat.
L

Lololl

pre gotovo 2 godine

Dobar covek
m

mačva šabac 1919

pre gotovo 2 godine

U petak ujutro ostavka trenera i kompletne uprave...
I

Igokea since 2007

pre gotovo 2 godine

Фотеље не дају столицу.
G

Gost86

pre gotovo 2 godine

Eeee moje budale, učinite, sebi i klubu i Srpskom fudbalu i napustite klub!!! Posle dve nerešene, Stolica je odlučio da se više bodovi ne prosipaju. Od sad igra 3 za 3.
I

Inspektor

pre gotovo 2 godine

Neka uprava prvo smeni sebe pa onda Stolicu...hahahahahhahhaha..
R

Rubikova kocka

pre gotovo 2 godine

Bravo uprava, veliki klubovi nikd ne menjaju trenere poslije 4 kola 🤣🤣🤣🤣
J

Jaaaaa

pre gotovo 2 godine

Tooooo 😂🤣
J

Jehova

pre gotovo 2 godine

Dulo bio u Sarajevu i blatio Srbe i Srbiju zato sto je Jugosloven ateista a ne Srbin pravoslavac.
I

Inspektor

pre gotovo 2 godine

Ako si ti definicija Srbina, onda nisam ni ja.
G

Gost RS

pre gotovo 2 godine

Dule je strucnjak za kosarku...istinski jugosloven koji je radio kod onih rusitelja jugoslavije. Tu je ispao naivan do.......
A

Alo bre

pre gotovo 2 godine

Dobra je ovo fora,kao smena trenera a uprava ostaje na svom mestu i po starom da unistava klub
s

ssssss

pre gotovo 2 godine

Naduvali ih Nadj i Duljaj i oni sta ce...
k

kvasac

pre gotovo 2 godine

Pa nije da neće da ga smene nego niko neće mesto njega
N

Nekoiznutra.

pre gotovo 2 godine

Raskid saradnje kostace 1 milion!
Z

Zvezdašpravi

pre gotovo 2 godine

Dobro je.preživesmo ovaj pokušaj destabilizacije zvezde
B

Bananas

pre gotovo 2 godine

Ilija ostani!
G

Gekas

pre gotovo 2 godine

Ostani sto duze ljubi te brat, da oteramo ludog Zeksa u ludnicu.. xD A onaj drugi Zeks, iz Cacka, sto voli belo po nosu , njega cemo opet da uteramo u crveno.
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Vazno da je vas mister cist kao decija guza!
P

Pakao

pre gotovo 2 godine

Ma nema uprava vremena da se sastane. Ima Vazura preca posla
D

Dokle

pre gotovo 2 godine

Dokle ce navijači PARTIZANA cutati na sistematsko i plansko uništavanje kluba ?????????????????????
S

Sacuvaj me boze

pre gotovo 2 godine

Sistematsko unistavanje? Zato sto ste promasili sa trenerom??? pa komedija sa vama....
J

Jehova

pre gotovo 2 godine

Zeljkoglu Like this
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Dok oni koji melju ljude u cevape jos sede u celijama i cekaju sudjenje.
G

Gost RS

pre gotovo 2 godine

Nema slozne grupacije grobara od 2012 ili 2013. Planski rasparcana i podijeljena. Nema uprave, nema navijaca, nema igraca. Od slavnog kluba ostali samo dresovi i Biljana Obradovic.
d

djole89

pre gotovo 2 godine

sve slazem, ali slavni klub?? nemoj da preterujemo
M

MVPČAČAK

pre gotovo 2 godine

Koje smo mi pleme,u kanalu,bruka.
G

Gost za sad

pre gotovo 2 godine

Zasad kukuruza.
G

Gostic

pre gotovo 2 godine

😂😂😂
M

Matica srpska

pre gotovo 2 godine

Grešiš, a hteo si da ispadneš duhovit. Pravopis srpskog jezika dozvoljava dve varijante, a to su ,,zasad" ili ,,za sada". Svidelo se to tebi i meni ili ne. A zasad paprika moraćeš da potražiš na pijaci.
G

Gost za sad

pre gotovo 2 godine

Znam ja jako dobro šta je sve pravilno po Matici srpskoj, pa i ovakvi slučajevi, kao i retardirano akcentovanje na RTS-u. A to mi ne oduzima pravo da ukazujem na idiotizme, pa makar bili i po matici.