Rajan Kent (Printscreen)
Rajan Kent (Printscreen)

Na kraju ni Klark, ni Kent, ni Supermen - Lacio izvisio pred fajront prelaznog roka!

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.02.24. | 21:14

Rajan Kent otkazao transfer u poslednjem trenutku iako su on i nejgov menadžer stavili potpis na sporazum Lacija i Fenerbahčea

Ne pare oči navijači Lacija lepršavim fudbalom svojih pulena, rezultatima, samo delimično mogu da budu zadovoljni, ali kada dođe vreme da se dovode pojačanja, nastupi turobno doba godine za Bjankoćeleste. Nije se nebeskoplavi deo Rima pošteno radovao nekom kapitalcu od 2010. godine kada je gazda Klaudio Lotito odrešio kesu za Maura Zaratea.

U skladu sa epitetom škrtice na fudbalskom tržištu, Lotito je priredio Lacijalima još jednu višesedmičnu sušu i nije dao navijačima ni najmanje razloga za euforiju do poslednjih dana prelaznog roka. Krenuo je po špica Sanderlenda Džeka Klarka i naišao na spuštenu rampu, zatim je delovalo da će potpisati Rajana Kenta iz Fenerbahčea. Posao je bio praktično gotov, a onda neočekivani preokret - "Posao je otkazan", prvi je javio turski transfer specijalista Jagiz Sabunčoglu.

Izabrane vesti

I tako Lacio ostade bez Klarka, bez Kenta, samim tim i bez nekog potencijalnog supermena koji izlazi iz telefonske govornice ove zime i koristeći svoje natprirodne moći pomaže Laciju da se izbori za Evropu. Takvog čoveka, jednog ili više njih, Lacio će pokušati da pronađe u svojim redovima, jer ove zime nije potpisao nijednog fudbalera. Čak ni od Lotita nismo mogli to da očekujemo.

Međutim, nije Lotito stao na put već dogovorenom transferu pred realizacijom, već fudbaler i njegov mendažer. Momak koji je maltretirao Crvenu zvezdu tokom dvomeča sa Rendžersom iz 2022. godine, je u poslednjem trenutku odustao od transfera iako je prethodno potpisao sporazum između Lacija i Fenera. U igri je bila pozajmica do kraja sezone s pravom otkupa od 5.000.000 evra.

Nije uspeo Kent da se nametne u Istanbulu pored Dušana Tadića i na 15 nastupa, uglavnom kao rezervista sakupio je gol i dve asistencije. Prethodno su ga zvali Šefild Junajted i zagrebački Dinamo, ali im je Kent zatvorio vrata. Jasno je da u Feneru za njega adekvatne minutaže nema, a ima još manje od tri sata fore da pronađe angažman u Ligama petice - pijaca je do ponoći otvorena u Engleskoj, Francuskoj i Španiji.



tagovi

LacioRajan KentZimski prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara