©Starsport
©Starsport

Nađ: Partizan mora i može mnogo bolje

Vreme čitanja: 2min | sub. 25.05.24. | 21:28

Šef stručnog štaba Partizana sumirao utiske posle poslednje utakmice u sezoni

Partizan je u poslednjoj utakmici u sezoni ostavio utisak koji je odavao i tokom većeg dela sezone. Oscilirali su crno-beli, bili u podređenom položaju i potom se vratili u susret iz kojeg su odneli bod (2:2), aposle remija sa Radničkim iz Kragujevca Albert Nađ je napravio kratak rezime.

Izabrane vesti

"Pre utakmice sam rekao da nam dolazi izuzetno kvalietna ekipa sa nekoliko kvalitetnih pojedinaca, a to se dokazalo na terenu. Imali su rezultat, igru, šanse da završe utakmicu na vreme, ali smo uspeli da izjednačimo. I ovog puta, kao i u mnogo utakmica tokom čitave sezone, spasao nas je Aleksandar Jovanović koji nam je doneo mnogo bodova. Da njega nismo imali, ne bismo pričali u ovakvoj situaciji", rekao je šef stručnog štaba Partizana i potom ocenio sezonu:

"Ako smo prošle godine bili četvrti, a sad drugi - bolja je sezona, ali je bila veoma turbulentna. Partizan je morao i može mnogo bolje. Nismo bili na nivou koji žele navijači i videćemo šta će se dešavati za narednu sezonu."

Govoreći o poslednjem rivalu u takmičarskoj godini Nađ je imao samo reči hvale.

"Pre svega čestitam Radničkom koji je igrao veoma dobro i u jednom periodu je bio ekipa u najboljoj formi u ligi. Vidi se ideja koju žele da ostvare. Imaju nekoliko izuzetno interesantnih igrača koji zaslužuju daigraju u boljim i jačim klubovima, uz poštovanje Radničkog kao kluba. Nije mi samo jasno zašto Vojvodina I Radnički nisu počeli utakmice u isto vreme, pa da bude sve regularno. Ovako je Vojvodina znala rezultat. Ipak, o tome neko drugi odlučuje".


tagovi

FK PartizanAlbert Nađ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara