Na redu sedma liga u karijeri - Anhelinjo ponuđen Italijanima

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.01.24. | 05:42

Španac ima problem da pronađe novi angažman

Za Anhelinja je avantura u Istanbulu i Galatasaraju završena, to smo već konstatovali, ostaje samo pitanje da li će narednih šest meseci provesti na tribinama, ili će ipak uspeti da pronađe klub koji bi mogao da mu ukaže šansu. Jer njegov RB Lajpcig nema nameru da ga prihvati nazad.

Prema poslednjim informacijama iz Italije, španski internacionalac ponuđen je Sasuolu i Torinu. I dok Neroverdi nisu 'zagrizli' mamac, izgleda da će na Komunaleu razmisliti o angažovanju kontroverznog levog beka.

Izabrane vesti

Koji problem Anhelinjo ima, te nigde ne može da se zadrži duže od godinu dana, još nije dokučeno. Ali da nešto postoji - postoj. U to nema sumnje. Uostalom, Galatasaraj je letos ispregovarao sasvim prihvatljivu otkupnu cenu za nekoga ko je ne tako davno vredeo 35.000.000 evra (svega 6.000.000 ukoliko odigra 20 utakmica), pa ipak, odlučio je da ga skloni iz tima nakon 19. meča. A to znači samo jedno: odustao je od otkupa.

Podsetimo, Anhelinjo je počeo u mlađim selekcijama Deportivo La Korunje, okušao se potom u Engleskoj, Sjedinjenim Američkim Državama, Holandiji... Kad je Lajpcig za njega dao 18.000.000 činilo se da je napravio strašan potez. Brojke su bile više nego dobre (12 golova i 29 asistencija na 100 utakmica), međutim onda je pravo niotkuda usledila pozajmica Hofenhajmu i krenuo je slobodni pad.

Španac je ove sezone na 19 susreta postigao jedan i namestio jedan gol.

Izgleda da je vreme za sedmu zemlju u kojoj će se okušati...


tagovi

Zimski prelazni rok 2024Anhelinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara