Mario Baloteli (©AFP)
Mario Baloteli (©AFP)

Na šta je spao Mario Baloteli: Nudi mu se samo trećeligaš

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.07.20. | 12:22

Novi indonezijski vlasnici Koma spremni da isprate finansijske zahvete napadača Breše

Trofeji su u vitrini kao dokaz zavidne karijere, talentat nikada nije bio upitan, ali mu “luda“ glava nikada nije dozvolila da dosegne najveće visine i pokaže koliko zaista može. Karijera Marija Balotelija odavno je u slobodnom padu i preti da ubrzo dotakne dno. Jer, posle najnovijih ispada u Breši, zainteresovanih u Italiji nema. Barem ne u eliti. Javio se samo Komo – trećeligaš.

Baloteli se ove sezone vratio u Brešu gde je odrastao. Čak i postigao pet golova u prvom delu sezone, ali su se zbog ispada 29-godišnjeg napadača odnosi između kluba i igrača potpuno promenili do te mere da je bivši reprezentativac Italije odstranjen sa treninga prvog tima, te mu upravi neće praviti problem u izboru nove sredine. Iako svi na Apeninima dobro znaju šta Baloteli nosi sa sobom, za Komo to očigledno neće predstavljati problem, kao ni visoki finansijski zahtevi koje su novi indonezijski vlasnici spremni da ispune bivšem napadaču Mančester Sitija. Do sastanka je, kako navodi Đanluka di Marcio, već i došlo, ponuda je iznesena, ali problem predstavlja rang takmičenja u kome Komo učestvuje, zbog čega trenutno sve stoji u mestu.

Izabrane vesti

Izvan granica Italije, uprkos svemu, zainteresovanih i dalje ima. Pominjalo se ranije da bi bivši reprezentativac Italije mogao da završi u Brazilu ili Turskoj, ali konkretnih kontakata, kao ovog sa Komom, nije bilo. 


tagovi

Mario BaloteliBrešaKomo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara