Komentari na vest

Na tacni imao 150.000.000 iz Arabije, dogovor sa PSŽ-om, ali Bernardo Silva ostao na Etihadu

B

Burazengija

pre 8 meseci

Celavi ima ponovo da izburgija po ligi i evropi, realno ne postoji jaci tim od Sitijevog. Bilo koji igrac Sitija bi bio u prvoj postavi bilo kog premijerligasa. Osvojis sve i konstantno se nadogradjujes, smanjujes sanse za povredama jer se tim konstantno rotira. Mozda trose vise ali ih rezultati prate. Nekad je Liverpul mogao da im parira, sad mozda Arsenal ali opet ce da se igraju sa timovima iz lige.
Z

Zenica

pre 8 meseci

Ostankom nevjerovatnog Portugalca (uz dolazak Gvardiola,Kovačića i drugih) "City" će ove sezone sa pravom jurišati na svim frontovima... Definitivno,najbolji tim na svijetu,vjerovatno najbolji trener na svijetu i to je to... Idemo,"City" !!
0

035

pre 8 meseci

A KOJI KLUB JE TRENUTNO BOLJI OD VAZECEG PRVAKA EVROPE?
J

Jezicina

pre 8 meseci

Realno covek igra u klubu koji je trenutno najbolji u evropi i pritom razbija kako igra. Nema razloga da ne uziva jos dok traje.
A

Aleksejko

pre 8 meseci

Prvo Nunes jeste manje ofanzivan ali pokriva odlično taj deo terena tj. 3 pozicije, drugo Doku dolazi da bi igrao na desnoj strani ne da bi sedeo na klupi, treće Silva ide u sredinu više da pakuje i četvrto nije tačno da Siti nije uspeo da dovede Paketu, sve je bilo dogovoreno dok se nije saznalo da je dečko pod istragom zbog klađenja i da mu verovatno sleduje suspenzija od nekoliko meseci. Zar stvarno mislite da će Siti biti manje efikasan? Mene stvarno vise nerviraju, ali sam ubeđen da je ovo opet izmisljotina Gvardiole i siguran sam da će da kidaju i ove sezone.
G

Gaizka

pre 8 meseci

Siti je kasno završio sezonu, kasnije je i počeo novu, dopustili su igračima da malo duže odlučuju o daljoj karijeri, zato su i čekali predugo da dovedu pojačanja, što je na kraju rezultiralo time da nemaju vremena da dovedu neko zvučno ime na sredini (Olmo/Wirtz/Barella). To će morati da sačeka do zime ili još realnije do narednog leta. Ali na kraju je i vredelo jer su uspeli da zadrže i Walkera i Bernarda, dva iskusna startera koja znaju kako se osvajaju trofeji i kako se igra na vrhunskom nivou. Sa druge strane, dovoljno su dodali sveže krvi, što pojačanjima (Gvardio, Doku, izvesno Nunes) što pojačavanjem uloge za Fodena i Alvareza. Ovu smenu generacije će zaokružiti sledećeg leta kad stigne najverovatnije Florian Wirtz koji je projekat da zameni poslednjeg mohikanca, KDB-a.
K

Kop

pre 8 meseci

Bernardo Silva trenutno najbolji vezni igrac
V

Vl@dimir

pre 8 meseci

кевину де брујнеу ће требати пар минута да размисли о томе
0

035

pre 8 meseci

BERNARDO IGRACINA U NAJBOLJEM KLUBU SA NAJBOLJIM TRENEROM. SVAKA CAST ZA POTEZ
0

035

pre 8 meseci

Slažem se da je igračina a da je u najboljem klubu ne bih se slozio
0

035

pre 8 meseci

Rekoh ja MATEUS NUNES UMESTO MAREZ A VI NISTE VEROVALI. BRAVO ZA GVARDIOLU
s

siti je sada

pre 8 meseci

Dosta podmladjen,bice tu gladi i dokazivanja sto im samo treba.Od nove godine im se vraca de brujne a tada su bez konkurencije...
J

Jova1245

pre 8 meseci

Gledo Vulvse i Nunes bas odskace od ostalih. Jak, brz, mlad, solidna tehnika, bas bi legao sitiju!
G

Gost300

pre 8 meseci

Meni je u Vulvsima odlican o Pedro Neto,izuzetno brz i nezgodan,a i Cunja je protiv UTD bio odlican...
B

BiH

pre 8 meseci

Vjerovatno zato sto su osvojili sve u Sitiju i zbog toga hoce neki novi izazov u karijerama..
0

020202

pre 8 meseci

Zasto su onda i Rafinja i Kunde i Levandovski prosle godine odbili Celsi iako im je nudio mnogo jace uslove?Zasto je Gundogan odbio Sitijev produzetak ugovora gde bi imao vise para nego u Barseloni?Zasto je onda Bernardu Silva zelja da predje u Barselonu zadnje 3 godine iako je Siti mnogo jaci?Cudan neki nacin da kazes za nekoga da je ispusena mustikla :)
B

Burazengija

pre 8 meseci

Barselona je toplija od engleske. La Liga je meksa, manje putovanja, vise odmora za igrace. Razmisli malo pre nego sto odmah pomislis na finansijske razloge.
0

020202

pre 8 meseci

Kako moze drzava koja je skoro 4 puta veca imati vise putovanja?Jos u Spaniji igra Las Palmas koji je od Spanije udaljen 1500 kilometara
g

gama

pre 8 meseci

Jedan od najpotcenjenijih igraca u poslednjih nekoliko godina. Covek je majstor, drago mi je sto je ostao
D

Djura Matic

pre 8 meseci

Zar nije potpisao za Barsu ! Gde su Katalonci ovde da cujem strucnjake ?!😜🤣😎 Covek potpisa nov ugovor . E moji Barselončići spaliste u rang Torina i Boltona . Nema vas vise ni na mapi , samo moze da dodju sad kod vas neke ispusene muštikle . Jaci je Notingem Forest nego cela vasa Spanija .
G

GostGost

pre 8 meseci

Potom jos veća sramota od koga je Real izgubio titulu 😂 pa sekunda falila da Real bude 3
R

Realno...

pre 8 meseci

Koji ste vi bolesnici...svi komplet... Lik secraspravlja sam sa sobom!
H

Hahaha...

pre 8 meseci

Pa...? Opet ću pre gledati Primeru, nego Premijer ligu...I kraj!