Aranđel Stojković (30), foto: Startsport
Aranđel Stojković (30), foto: Startsport

Na turneju idu: Čović, Stojković, Vukadinović, Jevremović, Tufegdžić...

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.01.21. | 14:58

Kompletira se spisak reprezentacije Srbije

Ostalo je još nedelju dana do polaska reprezentacije Srbije na američku turneju i spisak putnika se polako kompletira.

Vojvodina je objavila da će trojica njenih igrača braniti boje ove B selekcije Srbije.

Izabrane vesti

"Vojvodinu će predstavljati Aranđel Stojković, Miljan Vukadinović i Nemanja Čović. To je pokazatelj dobrog rada kluba, nama je čast da što više igrača bude deo reprezentacije Srbije. Oni će poći sa nama u Tursku, a posle utakmice protiv Zorje vratiće se u Srbiju i 21. januara putovaće za SAD. To će napraviti male probleme za naš tim, ali je reprezentacija iznad svega i svi mi radimo u interesu toga da državni tim bude što kvalitetniji i uvek ćemo biti otvoreni za saradnju", poručio je Milan Kosanović, direktor Vojvodine.

Iz Javora su otkrili da je poziv u reprezentaciju dobio Marko Jevremović. Levi bek kluba iz Ivanjice je imao sjajnu jesenju polusezonu, jedan je od najboljih asistenata lige i skrenuo je na sebe pažnju klubovima u zemlji i inostranstvu.

Spartak je obavestio FSS da će njegove boje braniti Lazar Tufegdžić, koji je bio najbolji igrač i najbolji strelac ekipe u prvom delu sezone, kao i štoper Mihajlo Ivančević.

Poznato je da od ranije da će Partizan predstavljati Filip Stevanović, Saša Zdjelar i Slobodan Urošević, a ekipu će u Americi dočekati, kako saznaje Žurnal, Luka Stojanović iz Čikago Fajersa, nekadašnji napadač Čukaričkog i Ranko Veselinović iz Toronta, bivši defanzivac Vojvodine.



tagovi

Nemanja ČovićAranđel StojkovićMiljan VukadinovićFilip StevanovićSaša ZdjelarSlobodan UroševićLuka StojanovićBranko VeselinovićMarko Jevremović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara