Eduardo Kamavinga (©Reuters)
Eduardo Kamavinga (©Reuters)

Nada i upozorenje Orlićima: Senzacionalan remi Francuza na Farskim Ostrvima (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.09.21. | 22:38

Golman gostiju i Lidsa poklonio rivalu pogodak za iznenađujućih 1:1

Iako su izabranici Zvonka Živkovića porazom od Ukrajine 0:1 startovali u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo reprezentacija do 21 godine, imaju čemu da se nadaju posle današnjeg senzacionalnog remija Francuske na Farskim Ostrvima.

Domaća selekcija je u Toršavnu stigla do jednog od najvećih rezultata u istoriji tamošnjeg fudbala, pošto je uspela da ostane neporažena u duelu sa ekipom u čijem sastavu su bili igrači vredni desetine miliona evra, poput Realovog Eduarda Kamavinge, Monakovog Sofijana Diopa, Nicinog Amina Guirija, Lidsovog Ilana Melea...

Izabrane vesti

Iako su Francuzi poveli već u osmom minutu, kada je pomenuti Guiri lako došao do pozicije za šut i matirao protivničkog golmana, domaćini su uspeli da stignu do velikog boda. Ukupno četvrtog iz tri utakmice, pa sada dele prvo mesto sa Trikolorima koji imaju meč manje.

Poklon francuskog čuvara mreže Melea, standardnog među stativama Lids junajteda, iskoristio je Stefan Lokin u 55. minutu.

Sigurno da sada Orliće manje boli poraz od Ukrajine, ali podsećamo, na Evropsko prvenstvo će se direktno plasirati samo devet pobednika grupne faze i pet najboljih drugoplasiranih selekcija.

Naši fudbaleri igraju u utorak u Ohridu protiv Severne Makedonije, koja je u svom prvom meču poražena od Francuske 0:3.



tagovi

Farska OstrvaFrancuskaorlićiEduardo KamavingaAmin Guiri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara