Nagelsman kompletirao poslednju liniju: Lajpcig doveo levog beka iz Mančester Sitija

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.01.20. | 18:36

Anhelinjo na pozajmici do kraja sezone, opcija za otkup 30.000.000 evra

Španski levi bek Hose Anhel Tasende, poznatiji kao Anhelinjo, prešao je na pozajmicu u Lajpcig iz Mačester Sitija. U ugovoru o pozajmici ostavljena je opcija otkupa igrača u visini od 30.000.000, ali španski fudbaler prvo mora da potvrdi kvalitet u lideru nemačkog prvenstva.

Anhelinjo je u Siti stigao ili bolje reći vratio se zahvaljujući povratnoj klauzuli kkoju su građani ostavili u njegovm transferu PSV Ajndhoven u junu 2018. godine. Siti je igrača prvobitno prodao za obeštećenje od 5.500.000 evra, a vratio ga godinu dana kasnije za 12.000.000.

Izabrane vesti

Španac je pre dolaska u PSV prvo blistao u Bredi, a onda je odigrao odličnu sezonu i u PSV-u. Nakon toga je reagovao Mančester Siti, ali je Španac ove sezone odigrao tek 12 utakmica u svim takmičenjima, pa je pozajmica bila najbolja opcija za njega u ovom trenutku.

Julijan Nagelsman je ovim potezom uspeo da pokrije upražnjeno mesto nakon odlaska Marsela Saračija na pozajmicu u Galatasaraj. Prvi izbor na ovom mestu u dosadašnjem toku sezone uglavnom je bio Marsel Halštenberg, ali se čini da bi Anhelinjo mogao da se izbori za svoje mesto pod suncem.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara