Baždar (© FK Partizan)
Baždar (© FK Partizan)

Nagrada za jesenje partije: Kvartet crno-belih bisera ide u Antaliju

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.01.21. | 14:46

Trener Stanojević promoviše bisere na početku priprema

Sa desnim bekom Markom Živkovićem je postignut dogovor, čeka se „amin“ Voždovca, identifikovan je i napadač iz inostranstva, s tim da se njegovo ime drži u tajnosti, ali na prozivci za prolećni deo takmičarske 2020/2021 biće u Partizanovoj svlačionici, nezavisno od aktivnosti tokom zimskog prelaznog roka, bar četiri nova lica u odnosu na kraj prethodne godine.

Pripreme sa crno-belima počeće Vanja Vlahović, Marko Milovanović, Mihajlo Petković i Samed Baždar. Prošli su filtere stručnog štaba i procenjeno je da u ovom trenutku zaslužuju da se oprobaju u seniorskom pogonu. Kvartet bisera iz „Zemunela“ putovaće u Tursku, pošto će viceprvak Srbije, po oprobanom receptu, formu za nastavak sezone brusiti u antalijskoj regiji (15-29. januar).

Izabrane vesti

Pomenuti dečaci su privukli najveću pažnju sportskog sektora tokom jeseni, učinkom u mlađim kategorijama i na treninzima zaslužili prekomandu, a u zavisnosti kako se pokažu možda neko od njih ostane sa prvim timom. Što ne bi bilo iznenađenje ako se posmatraju primeri Nikole Milenkovića, Dušana Vlahovića, Strahinje Pavlovića, Svetozara Markovića, Filipa Stevanovića, kasnije za ogroman novac prodatih u evropske klubove.

Milovanović je „klasa 2003“ i centralni je napadač u omladinskoj selekciji Nenada Brnovića, dok su preostala trojica talenata godinu dana mlađi. Petković i Vlahović se najbolje snalaze u ofanzivi, Vanja i iza napadača, dok je Baždar blistao na terenima Kadetske lige Srbije, sa 27 golova u 22 kola prvi je strelac takmičenja.


tagovi

Vanja VlahovićMihajlo PetkovićMarko MilovanovićSamed BaždarFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara