©Starsport
©Starsport

Nagrada za jesenji procvat: Knežević na pripremama prvog tima Zvezde

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.12.22. | 09:41

Odlične igre veziste u dresu Grafičara povod za poziv Miloša Milojevića

Po već poznatom planu zimskog tempiranja forme, deo igrača Crvene zvezde će već 20. decembra krenuti sa posebno pripremljenim programom rada, dok je početak priprema u punom sastavu predviđen za prve dane januara.

Predstojeće pripreme biće prilika Milošu Milojeviću da obavi reorganizaciju, s obzirom na to da je tim preuzeo tokom sezone, a deset bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca nagoveštavaju da bi tokom proleća značajniju ulogu mogli da dobiju mladi igrači, što na neki način potvrđuje i odluka da rad sa njima počne dve nedelje pre nego sa nosiocima tima.

Izabrane vesti

U pomenutoj grupi mladih igrača, ali i među putnicima za Tursku, prema saznanjima Mozzart Sporta će se naći i crveno-beli biseri koji su tokom jeseni predstavljali nosioce u Grafičaru, odnosno trio predstavnika generacije 2003, braća Jovan i Nikola Mituljikić, kao i Nikola Knežević.

Talentovani blizanci bili su već deo priprema seniorskog tima tokom mandata Dejana Stankovića, te poziv koji su dobili ne predstavlja iznenenađenje posebno ukoliko se uzmu u obzir i jesenja izdanja. Zajedno sa klasićima iz Zvezdine škole za pet dana na terenima iza severne tribine stadiona Rajko Mitić će se naći i Nikola Knežević igrač koji je igrama u Mozzart Bet Prvoj ligi uspeo da prijatno iznenadi doomažu fudbalsku javnost.

Centralni vezista ofanzivnih karakteristika u Grafičar je stigao uz epitet najboljeg strelca Zvezdinih omladinaca, a prvi izazovi u seniorskom fudbalu nagoveštavali su težak period adaptacije, međutim jesen iza nas donela je procvat Kneževića ukrašenu sa po sedam golova i asistencija.

Činjenica da je bio među zapaženijim u ljubičastom dresu Knežević je zaslužio nagradu u vidu priprema sa prvim timom gde će njega i Mituljikiće dočekati saborac iz dana provedenih iza juga Marakane Nikola Stanković.

Podsetimo, iz tima Marka Neđića od početka sezone u prvi tim je već prekomandovan Jovan Mijatović, talentovani napadač rođen 2005. godine koji je u međuvremenu stigao da upiše minute na tri superligaške utakmice.



tagovi

GrafičarFK Crvena zvezdaNikola Knežević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara