Mihailo Ivanović (©FK Vojvodina)
Mihailo Ivanović (©FK Vojvodina)

Nagrada za sjajnu golgetersku formu: Mihailo Ivanović u Vojvodini do 2027. godine

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.04.24. | 18:26

Talentovani centarfor potpisao novi ugovor sa Starom damom

Eksplodirao je ovog proleća mladi centarfor Stare dame Mihailo Ivanović (19) i na tri meča pet puta je tresao protivničke mreže. Sa sedam pogodaka prvi je strelac Vojvodine, u koju je stigao sa 13 godina, a za sjajne partije klub ga je nagradio novim ugovorom, kojim se talentovani napadač obavezao na vernost do leta 2027. godine.

Sa buđenjem novosadskog superligaša, razdrmao se i perspektivni špic Novosađana i napravio sjajan golgeterski niz. U ovoj polusezoni Ivanović je po dva puta tresao mrežu Radnika u Surdulici (4:0), kada je bio igrač kola, te Železničara u Pančevu (3:1). Uz to, bio je i strelac vodećeg gola u remiju sa Čukaričkim u Novom Sadu (1:1).

Izabrane vesti

"Srećan sam što sam potpisao novi ugovor, jer sam oduvek govorio da želim da ostavim dubok trag u svom matičnom klubu. Takođe, ovo je znak da klub računa na mene i sada želim da se odužim dobrim partijama, golovima i asistencijama", rekao je Mihailo Ivanović za klupski sajt prilikom potpisivanja novog ugovora.

Popularni Miha je Vošino dete, a letos se u Novi Sad vratio sa pozajmice iz Sampdorije. Ispostavilo se da je time rukovodstvo kluba napravilo odličan potez. Ako Ivanović nastavi u ovom ritmu, nema dileme da Vojvodinu i njega očekuje unosan, milionski transfer.



tagovi

FK VojvodinaMihailo Ivanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara