Marko Radulović, vaterpolista Srbije (©MN Press)
Marko Radulović, vaterpolista Srbije (©MN Press)

NAJAVA DANA (četvrtak, 23. jun): Delfini u bazenu, odbojkaši u Ligi nacija, plus fudbal naravno

Vreme čitanja: 3min | čet. 23.06.22. | 08:12

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

BREIDABLIK – KR REJKJAVIK, 21.15

Izabrane vesti

(Fudbal, Island 1)

Prednost Breidablika, lidera islandske tabele je uslovna. Gosti iz Rejkjavika nisu poraženi na prethodnij pet mečeva, a do 11. kola zabeleženo je da su samo u dva navrata izgubili meč. Inače, timovi imaju podjednake odbrane, a valja znati i da je Breidablik ubojit u napadu. Njegova gol razlika u ovom momentu iznosi 31:12.

NAFTAN – MINSK, 17.30

(Fudbal, Kup Belorusije)

Minsk je favorit, a Naftan po svim aspektima prolazna stanica. Posle više godina ovi timovi su u martu mesecu odigrali prijateljski susret koji je Naftan izgubio sa 2:0. Verujemo da ni sada rival ne može da stvori značajne probleme trenutno petom timu u šampionatu. Naravno, treba imati u vidu da Naftan igra u nižem rangu tamošnjeg fudbala.

FLUMINENSE – KRUZEIRO, 23.55

(Fudbal, Kup Brazila)

Fluminense se takmiči u Seriji A, dok je Kruzeiro u korpusu timova Serije B. Jačina lige diktira i odnos snage, ali samo do određene granice. Naime, Kruzeiro je trenutno najbolji tim u svom rangu takmičenja, dok Fluminense u eliti zauzima šesto mesto na tabeli.

SAO PAULO – PALMEIAS, 01.00

(Fudbal, Kup Brazila)

Prva osmofinalna utakmica ovog para može i verovatno će biti neizvesna. Treba ipak imati u vidu da je Sao Paulo poražen na dve uzastopne utakmice para, što Palermias može da iskoristi, kao i u nedavnom meču 13. kola šampionata, koju je dobio sa 1:2. To su činjenice, mada se treba setiti da je pobednik tog meča oba gola postigao u sudijskoj nadoknadi. Bilo je to u 91. i 96. minutu meča.

CSA – GREMIO, 02.30

(Fudbal, Brazil 2)

Domaći su na ivici fenjera... Imaju oni dakle problem, ali i čak tri remija sa poslednje četiri utakmice. Gremio je takođe tri puta išao u X na poslednjih pet utakmica, trenutno je četvrti, pa su mu bodovi neophodni za popravljanje statusa. Gosti će dakle dati sve od sebe da dobiju ovaj meč.

ATL. TUKUMAN – INDIPEDIENTE, 01.05

(Fudbal, Kup Argentine)

Igra se na neutralnom terenu, a Atl. Tukman u poslednje vreme slovi za ekipu koja skoro pa redovno beleži remi ishode. Indipediente šara s rezultatima, ali u ovaj susret ulazi nakon dobre partije i pobede nad Estudijantesom. Svakako, oba tima će se ovde starati da ostvare pobede, pa neizvesnost nije isključena.

DEP. TEMUKO – KOLO KOLO, 00.00

(Kup Čilea)

Prvi meč šesnaestine finala okončan je bez golova, mada je Kolo Kolo i u tom momentu slovio za favorita. I ovoga puta nalazi se u istoj ulozi, a Temuko će pokušati da iznenadi na papiru boljeg rivala.

SRBIJA – AUSTRALIJA, 18.00

(Vaterpolo, Svetsko prvenstvo)

Dejan Savić bio je vidno nezadovoljan, iako je Srbija otvorila Svetsko prvenstvo pobedom nad Amerikom. Pobeda se piše, Delfini su u predvorju četvrtfinala, dobili su derbi grupne faze, ali štošta treba da se popravi da bi napali medalju. Australija je na istoj stepenici savladala Kazahstan sa 10:4, svakako je slabija od Srbije, ali tak kvalitet treba potvrditi i anulirati sve greške viđene na meču sa SAD.

KAZAHSTAN – SAD, 19.30

(Vaterpolo, Svetsko prvenstvo)

Amerikanci su bili odlični protiv Delfina, pa uprkos poraza od 17:13, definitivno tvrdimo da je reč o vrlo dobrom timu. Kazahstan je neuporedivo slabiji, a to što ga je Australija tukla sa 4:10, dovoljno govori sve o njihovoj moći, ili nemoći na ovom susretu.

SRBIJA – BRAZIL, 15.30

(Odbojka, Liga nacija)

Kada su Nemci dobili Srbiju sa 3:2 u setovima, upaljen je alarm za našu selekciju, a zatim su naši momci poraženi od Amerike sa 1:3 u setovima. Brazil je na tabeli izjednačen, tako da će oba tima od ove utakmice očekivati sve. Zato vi ne očekujte lagan trijumf ka kog od rivala, jer Brazil tradicionalno ne leži selekciji Srbije koja je poslednji meč para u junu prošle godine izgubila sa 3:1.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara