Kilijan Mbape i Feran Tores (©Reuters)
Kilijan Mbape i Feran Tores (©Reuters)

NAJAVA DANA (nedelja, 10. oktobar): Finalni mečevi Lige nacija, afričke kvalifikacije, Jadran…

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.10.21. | 07:26

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

ITALIJA - BELGIJA, 15.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga nacija)

Meč za treće mesto u ovogodišnjem izdanju Lige nacija. Dva razočarana tima - Italija zbog prekinutog niza od 37 mečeva bez poraza, a Belgija što je ispustila u polufinalu vođstvo od 2:0 nad Francuskom.

ŠPANIJA - FRANCUSKA, 20.45

(Fudbal, Liga nacija)

Meč za titulu u ovosezonskom izdanju Lige nacija. Ovo im je prvo kompetitivno odmeravanje nakon 2013. koje je završeno pobedom Španaca minimalnim rezultatom i crvenim kartonom Pogbe, jedinim u dosadašnjoj reprezentativnoj karijeri.

KENIJA - MALI, 15.00

(Fudbal, SP kv. Afrika)

Pre samo tri dana Mali je na svom terenu "odučio" goste iz Kenije sa 5:0 u meču Kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru. Posle tri odigrana kola Mali je prvi u Grupi E sa sedam bodova, dok njihov današni rival i dalje nema trIjumf, ali je dva puta odigrao nerešeno.

ZAMBIJA - EKV. GVINEJA, 18.00

(Fudbal, SP kv. Afrika)

Ekvatorijalna Gvineja je vezala dva trijumfa, a poslednji je zabeležen u ulozi domaćina pre tri dana baš nad ovim rivalom i sa 2:0. Prethodno je Zambija izgubila od Tunisa istim rezultatom.

MAURITANIJA - TUNIS, 21.00

(Fudbal, SP kv. Afrika)

Tunis je ovde apsolutni favorit jer posle tri kola Kvalifikacija za SP u okviru Grupe B ima punih devet bodova i gol-razliku 8:0. Mauritanija još nije osvojila niti jedan bod, a od Tunisa je izgubila na gostovanju u četvrtak sa 0:3.

INTERNACIONAL- ŠAPEKOENSE, 16.00

(Fudbal, Brazil 1)

Internasional je kao domaćin u svim takmičenjima sačuvao mrežu od ovog gosta na poslednjih pet odmeravanja. Šapekoense je zabeležio samo jedan trijumf na poslednjih 25 mečeva u Brazilu 1.

SANTOS - GREMIO, 21.00

(Fudbal, Brazil 1)

Santos kao domaćin u ovom takmičenju nije dao gol na pet od poslednjih sedam utakmica. Gremio je primio najmanje po dva gola u poslednja tri kola.

ŽARKOVO - TIMOK, 15.00

(Fudbal, Srbija 2)

Gosti su u seriji od četiri meča u ovom takmičenju bez pobede, a pritom su postigli samo jedan pogodak za svih 360+ minuta igre. Žarkovo je u prošlom kolu pobedom od 5:0 nad Zlatiborom prekinulo niz od tri poraza u PLS.

MINESOTA - KOLORADO, 22.00

(Fudbal, MLS)

Mineosta je kao domaćin ovom rivalu vodila na poluvremenu i slavila na kraju poslednja tri susreta u svim takmičenjima. Minesota je kao domaćin u MLS-u sačuvala mrežu na pet od poslednjih sedam susreta.

IGOKEA - C. ZVEZDA, 19.00

(Košarka, ABA liga)

Posle prva dva kola Beograđani imaju pun učinak, a Aleksandrovčani polovičan. Zvezda, iako i dalje ima problema sa kadrovima, osokoljena je pobedom u provšlom kolu nad Budućnošću, a i potonjim prvim uspehom u ovoj sezoni u Evroligi i to na gostovanju Makabiju.


tagovi

najava danabet analizaklađenjeInternet klađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara