Foto: Reuters
Foto: Reuters

NAJAVA DANA (nedelja, 17. januar): Liverpul - Mančester, Inter - Juve, Bešiktaš - Galatasaraj...

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.01.21. | 07:00

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Pevci su doživeli samo jesan poraz na poslednjih 11 gostovanja u Premijer ligi. Šefild junajted je kao domaćin Totenhemu na poslednja tri odmeravanja u svim takmičenjima postigao najmanje po dva gola.

LIVERPUL - MAN. JUNAJTED, 15.30

(Fudbal, Engleska 1)

Mančesterci su u neverovatnom nizu od 11 pobeda na poslednjih 12 gostovanja u Premijer ligi. Ali, Liverpul je takođe u takvom nizu, ali baš protiv Junajteda od kojeg je poražen samo jednom na poslednjih 11 odmeravanja u svim takmičenjima.

MANČESTER SITI - KRISTAL PALAS, 18.15

(Fudbal, Engleska 1)

Tuča na prekjučerašnjem treningu Palasa između Milivojevića i Batšuaija može da loše utiče na odnose u timu iz Londona. Siti je kao domaćin ovom protivniku postigao najmanje po dva gola na poslednjih sedam susreta u svim takmičenjima.

NAPOLI - FJORENTINA, 12.30

(Fudbal, Italija 1)

Samo na tri od poslednjih 17 utakmica u Seriji A na kojima je Napoli bio domaćin nije došlo 3+ golova. Na poslednja tri gostovanja Fjorentine u ovom takmičenju takođe je palo tri i više pogodaka.

ATALANTA - ĐENOVA, 16,00

(Fudbal, Italija 1)

Atalanta je postigla najmanje po tri pogotka na poslednja četiri domaćinstava u Seriji A. A na osam od poslednjih devet odmeravanja sa ovim protivnikom dala je najmanje po dva pogotka u svim takmičenjima.

INTER - JUVENTUS, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Inter je igrao nerešeno i slavio na kraju poslednja tri domaćinstava u Seriji A. Juventus je postigao najmanje po tri pogotka na poslednja tri gostovanja u ovom takmičenju.

BAJERN - FRAJBURG, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Gigant iz Minhena je slavio na 23 od poslednjih 28 odmeravanja sa ovim protivnikom u svim takičenjima. Bajern je vodio na poluvremenu i slavio na kraju osam od poslednjih devet domaćinstava Frajburgu u svim takmičenjima.

AJNTRAHT - ŠALKE, 16.00

(Fudbal, Nemačka 1)

Šalke igra sezonu iz košmara i pri dnu je tabele. Na gostovanjima u Bundesligi nije slavio na poslednjih 18 utakmica, a na poslednjih devet je primio najmanje po dva pogotka.

AJAKS - FAJENORD, 14.45

(Fudbal, Holandija 1)

Fajenord je doživeo samo jedan poraz na poslednjih 30 utakmica u nacionalnom šampionatu Holandije. Ajaks je postigao najmanje po dva gola na poslednjih sedam odmeravanja u svim takmičenjima sa najvećim protivnikom.

BEŠIKTAŠ - GALATASARAJ, 15.00

(Fudbal, Turska 1)

Bešiktaš je uspeo da sačuva mrežu na poslednjia četiri domaćinstva u Superligu. Na poslednjih pet odmeravanja dva velika rivala u svim takmičenjima palo je najviše dva pogotka.


tagovi

najava danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara