Fudbaleri Crvene zvezde (©Star Sport)
Fudbaleri Crvene zvezde (©Star Sport)

NAJAVA DANA (nedelja, 3. decembar): Derbiji širom kontinenta, a u Mozzart Bet Superligi Zvezda i Topolčani traže dah i uspeh

Vreme čitanja: 3min | ned. 03.12.23. | 08:30

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

LIVERPUL - FULAM, 15.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Redsi su uspeli da sačuvaju mrežu na devet od poslednjih 11 gostovanja ovog rivala u svim takmičenjima. Takođe, nisu izgubili od Fulama na devet od poslednjih 10 ogleda, takođe u svim takmičenjima.

MAN. SITI - TOTENHEM 17.30

(Fudbal, Engleska 1)

Ne briljiraju Građani u sudarima sa članovima velike šestorke engleskog fudbala ove sezone, Jer Siti je ove sezone srušio samo Junajted, a remizirao je sa Čelsijem i Liverpulom, odnosno izgubio od Arsenala.

NAPOLI - INTER, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Inter je bez poraza u poslednjih sedam kola, ali ide na noge Napolitancima koje su pobedili samo dva puta iz čak 22 gostovanja na jugu Apenina, u svim takmičenjima.

BARSELONA - ATL. MADRID, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Oba prošlosezonska susreta dva tima završena su minimalnim pobedama Blaugarane (1:0), a Atletiko čeka na slavlje nad aktuelnim šampionom od oktobra 2021. godine. Po 31 bod osvojili su i Ćavijevi i Simeoneovi puleni, s tim da je prestonički velikan odigrao utakmicu manje.

LEVERKUZEN - DORTMUND, 17.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Tradicija kaže da okršaji ovih timova donose pregršt pogodaka. Ne računajući proteklu sezonu, kada je oba puta došlo 0-2, devet puta zaredom njihovi mečevi išli su u 3+, od čega osam i u 4+.

FAJENORD - PSV, 12.30

(Fudbal, Španija 1)

Filipsovci su u neverovatnoj golgeterskoj formi, a podatak kaže da su u poslednjih 12 kola postigli najmanje po tri gola. Naravno, vezali su i pobede u Erediviziji, njih 14.

ČUKARIČKI – RADNIČKI K, 13.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga)

Bolje je sada raspoloženje u taboru Brđana, no njihov problem je i što su umorniji, jer su u četvrtak veče igrali meč Lige konferencije. A teško se nose ove jeseni sa igrama na tri fronta. Tradicija je debelo na strani domaćina, koji ima tri uzastopne pobede nad Radničkim, odnosno, sedam pobeda i jedan remi ukupno od sezone 2014/15.

TSC - RADNIČKI NIŠ, 17.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga)

Posle fantastične pobede nad Partizanom u Humskoj (4:0), TSC je u četvrtak igrao sa Vest Hemom u Ligi Evrope i to je sigurno dobro istrošilo ekipu. Zato neće biti lako Topolčanima da izađu na kraj sa Radničkim, koliko god gosti bili u lošoj formi i Slavoljub Đorđević debitovao porazom prošle nedelje.

NAPREDAK - C. ZVEZDA, 15.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga)

Imao je Napredak odličan rezultat na poluvremenu u Pančevu, ali je Železničar preokrenuo u nastavku meča (2:1) te ostavio Čarapane bez treće uzastopne pobede i proboja do zone plej-ofa. Nakon tog meča, Kruševljani su ostali u donjem delu tabele Mozzart Bet Superlige, a raspored do kraja jeseni je više neko komplikovan. Posle duela sa Crvenom zvezdom pod Bagdalom Napredak će ići u Vršac na megdan u 1/8 finala Kupa, te gostovati Vojvodini, Mladosti i TSC-u u prvenstvu.

C. ZVEZDA - CIBONA, 19.00

(Košarka, ABA 1)

Dobro raspoloženi, nakon pobede u Evroligi nad Efesom, crveno-beli dočekuju tim, zapravo klub koji muku muči, pre svega finansijski. Naravno, to se odražava bna sastav tima, te uslovno-posledični na rezultate. Ali, Cibosi su uvek opasni, ne treba ih uzeti zdravo za gotovo.


tagovi

najava danaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara