Sa prethodnog duela Čelsija i Mančester Sitija
Sa prethodnog duela Čelsija i Mančester Sitija

NAJAVA DANA (nedelja, 3. januar): Derbi na Stamford bridžu, igraju Bajern, Dortmund, Atletiko, Juve, Inter...

Vreme čitanja: 3min | ned. 03.01.21. | 08:48

Pogledajte koji nas najzanimljiviji sportski događaji očekuju danas

ČELSI - MANČESTER SITI, 17.30

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Čelsi je u krizi, dok je Mančester Siti podigao formu. I da nije onog nesrećnog remija sa Lesterom (2:2) Gvardiolin tim bio bi ispred Plavaca. Prošle sezone oba tima dobila su kod kuće (po 2:1), a na šest utakmica u nizu, pre te dve, Čelsi nije uspeo da postigne gol protiv Sitija. Zanimljivo, ove sezone Lampradov tim dao je čak deset golova više od Građana...

NJUKASL - LESTER, 15.15

(Fudbal, Engleska 1)

Njukasl nije dobio na četiri poslednje utakmice, ali bod protiv Liverpula u prošloj rundi daje nadu Svrakama da kreću da izlaze iz krize. Dolazak Lestera biće pravi test. Li Lisice ne blistaju u poslednje vreme – jedna pobeda na četiri prethodna susreta – međutim uloga favorita im ne gine. Pogotovo ukoliko se setimo prošlosezonskih duela. Bilo je 3:0 i 5:0 za Lester.

DORTMUND - VOLFZBURG, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Velika stvar je za Dortmund što se u tim vraća Erling Haland. Bez njega, Milioneri su dobili samo jedan od pet prethodnih susreta. Volfzburg ima jednu od najboljih odbrana u ligi, tako da goleadu ne bi trebalo očekivati. Ipak, treba obratiti pažnju na sledeći podatak: Vukovi nisu dali gol Borusiji na sedam poslednjih međusobnih mečeva. Moguće da je došlo vreme za tako nešto...

BAJERN MINHEN - MAJNC, 18.00

(Fudbal, Nemačka 1)

Majnc je ozbiljan kandidat za ispadanje iz Bundeslige. Na tri poslednja susreta ni gol nije dao, promenio je i trenera ali ne ide pa ne ide. Bajern je, s druge strane, u prethodna dva kola dobio dva derbija i pun samopouzdanja čeka Majnc. A na prethodna dva gostovanja u Minhenu ovaj tim se baš loše proveo. Bilo je 6:0 i 6:1. Šest poslednjih okršaja sa Majncom Bajern je dobio...

ALAVES - ATLETIKO MADRID, 16.15

(Fudbal, Španija 1)

Atletiko ima dva boda više od prvog pratioca Reala i dve utakmice manje. Gostovanje Alavesu idealna je prilika Madriđani nastave pobednički niz i samim tim zadrže ili povećaju prednost u odnosu na gradskog rivala. Na pet od sedam poslednjih međusobnih susreta Alaves nije uspeo da postigne gol Atletiku. Prošle sezone, međutim, Rohiblankosi su se mučili s ovim rivalom – 1:1 i 2:1.

JUVENTUS - UDINEZE, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Juve je doživeo pravi debakl od Fjorentine pred zimsku pauzu, pa sada mora po svaku cenu da juri pobedu. Dolazi Udineze koji je u prethodna tri kola uzeo samo dva boda, a kao gost u Torinu nije se osladio već pet i po godina. Doduše, Zebre su nepobeđene na prethodna četiri gostovanja u Seriji A, a pobeđeni su Lacio i Torino, između ostalih.

INTER - KROTONE, 12.30

(Fudbal, Italija 1)

Inter je do pauze bio u seriji od sedam pobeda u Seriji A i s odličnim raspoloženjem dočekuje Krotone koji igra promenjivo, ali je kao gost uzeo samo dva boda ove sezone. U poslednjem okršaju ovih rivala na stadionu Đuzepe Meaca pre skoro tri godine bilo je 1:1, a Parma je poslednji rival u Seriji A koji je uzeo bodove u Milanu. Bilo je to pre više od dva meseca.

BENEVENTO - MILAN, 18.00

(Fudbal, Italija 1)

Milan je opterećen povredama, ali i pored toga ređa dobre rezultate i drži vrh tabele. Sada ide na noge Beneventu koji je pobedama nad Đenovom i Udinezeom pobegao od opasne zone i počeo čak da gleda ka zoni evrokupova. Milan skoro godinu dana nije poražen u gostima, a od tada upisao je samo šest remija! Jedini prethodni susret ovih timova na stadionu Ćiro Vigorito završen je sa 2:2.

ROMA - SAMPDORIJA, 15.00

(Fudbal, Italija 1)

Roma se drži uprkos svim problemima s povredama i u prethodna četiri kola dobila je tri puta, uz jedan poraz. Sampdorija je posle dva trijumfa na pauzu otišla s porazom od Sasuola kod kuće. Vučica je savladala Sampdoriju u pet od šest poslednjih susreta na Olimpiku, a najčešće je dolazio veliki broj golova, odnosno minimum po tri svaki put.

SPLIT - PARTIZAN, 17.00

(Košarka, ABA liga)

Partizanu je svaka utakmica u ABA ligi sada dodatna obaveza da mora da dobije, ako želi da zaigra plej-of. Split ima samo pobedu manje od crno-belih i rasterećeno dočekuje ovaj susret. Partizan na ABA gostovanjima dobio je samo jednu od poslednje četiri utakmice, a dve su završene u produžetku. Porazima. Pobeđena je samo Cibona.


 


tagovi

bet analizasportsko klađenjenajava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara