Nikola Mirotić i Serhio Ljulj (Foto: Shutterstock)
Nikola Mirotić i Serhio Ljulj (Foto: Shutterstock)

NAJAVA DANA (petak, 10. decembar): Derbi dela Lanterna, srpski okršaj na Jadranu i Klasiko u Evroligi

Vreme čitanja: 3min | pet. 10.12.21. | 07:30

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Votford ima samo tri boda više od fenjeraša. To je ozbiljan problem, kao i tri vezana poraza s kojima u mislima ide na noge šarenom, ali na tabeli 13. Bretfordu. Biće ovo tvrd meč, a mi napominjemo da su gosti u poslednje vreme veoma skloni goleadama. GG3+ je došao na tri, od poslednjih pet utakmica Brentforfa.

NANT – LANS, 21.00

(Fudbal, Francuska 1)

Lans je vezao tri remija nakon poraza od Bresta. Očigledno da ih je tih 4:0 poprilično uzrujalo, što može da se odrazi i na gostovanje Nantu koji ima samo jednu pobedu sa poslednjih pet utakmica. Lans je poslednji međusobni susret u Kupu Francuske, odigran u februaru mesecu, dobio sa 2:4. Poslednja tri susreta para potvrdila su GG tipovanja.

ĐENOVA – SAMPDORIJA, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Đenova se davi, a na prethodnih pet utakmica uzela je svega dva boda. Sampdorija je u istom periodu zaradila šest, svakako ne blista, ali bi mogla da profitira na ovom gostovanju. Poslednji meč para u martu mesecu okončan je sa 1:1, a na četiri međusobna susreta ovih timova dolazila je GG igra, koju u ovom trenutku retko kad propušta Sampdorija.

KELN – AUGZBURG, 20.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Ima pravo Keln da se deklariše kao favorit. Naime, Augzburg je popravio igru u poslednje vreme, ali ima dosta povređenih igrača. Poslednji meč para dobio je Keln sa 2:3, a mi napominjemo da je X dolazio na tri od pet međusobnih okršaja, te da je Augzburg, pre pomenute pobede Kelna slavio u januaru mesecu.

MAJORKA – SELTA, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Tvrda utakmica dva nedvosmisleno osrednja, a po formi nestabilna tima je u najavi. Majorka je poražena samo jednom na poslednjih pet utakmica, ali je i tri puta remizirala. Isti slučaj je i kod Selte, pa smo sigurni da je na pomolu jedna neizvesna utakmica, odnosno meč gde niko ne želi da popusti. Interesantno, ali Majorka je dobila poslednji meč para sa 5:1.

FEREIRA – ŽIL VISENTE, 21.15

(Fudbal, Portugalija 1)

Fereira je nakon uzastopna dva remija doživela poraze od Sportinga, Maritima i Gimaraiša. Možda je to šansa za Žil Visente, koji je u gostima do sada poražen samo jednom, a tri puta odlazio u remi. Setimo se, u Liga kupu Portugalije ovaj par se sreo u julu, kada je Fereira bila bolja, ali tek nakon izvođenja penala.

ŽALGIRIS – CSKA, 19.00

(Košarka, Evroliga)

Klasik između Žalgirisa i CSKA morao bi da pripadne moskovskom velikanu po svim parametrima, bez obzira na nagoveštaje da se litvanski rival vraća u život. CSKA je dakle na papiru jači, a vi ipak dobro prostudirajte nizove timova. Moglo bi biti korisno zbog tipovanja i ponuđenih margina.

MONAKO – MILANO, 20.00

(Košarka, Evroliga)

Monako ili Olimpija prekinuće niz od četiri poraza. Manekeni su dugo bili usamljeni na vrhu, ali sada deluje kao da je to bilo odavno s obzirom na to da su u međuvremenu četiri puta uzastopno poraženi, dvaput ubedljivo i polako padaju na tabeli. Kneževi su imali svojih dobrih i loših izdanja, ali su blizu ranga očekivanih rezultata, mada su tri od četiri poraza u ovom nizu doživeli na strani.

BARSELONA – REAL MADRID, 21.00

(Košarka, Evroliga)

Barselona u duel sa najvećim rivalom ulazi oslabljena neigranjem trojice važnih prvotimaca - Korija Higinsa, Aleksa Abrinesa i Nika Kalatesa. Ni Real nije u najboljoj situaciji sa povredama, ali problematika nije toliko izražena kao u svlačionici katalonskog kluba. Trej Tompkins i Entoni Rendolf neće biti tu još neko vreme, Karlos Alosen je već propustio sedam evropskih utakmica i ne zna se kada bi mogao na parket, dok se Džefri Tejlor vratio protiv Makabija posle tri utakmice pauze.

BORAC – FMP, 20.00

(Košarka, ABA liga)

U minulom, 10. kolu ABA lige košarkaši Borca ostvarili su zlata vrednu pobedu u Splitu, gde su, zahvaljujući kvalitetnoj igri tokom čitavog meča, savladali domaći tim (66:80). Pomenutim trijumfom Čačani su značajno popravili svoj status na tabeli regionalne lige. Verujemo da će ova utakmica za Čačane biti još zahtevnija, budući da su Panteri egal na tabeli sa Partizanom i Crvenom zvezdom.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara