©Reuters
©Reuters

NAJAVA DANA (petak, 10. septembar): Nole vraća ceh Zverevu, zatim ide sve ostalo!

Vreme čitanja: 3min | pet. 10.09.21. | 07:51

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

Izabrane vesti

(Tenis, US Open, polufinale)

Mateo Beretini je delovao sigurno u prvom setu, ali je onda usledio uraganski odgovor prvog reketa sveta - 5:7, 6:2, 6:2, 6:3. U isto vreme, Zverev je dobio Harisa sa 3:0, pre US Opena osvojio je Sinsinati, ali i olimpijsko zlato! Dugo je neporažen, tako da će Novaku biti teško da ga slomi, budući da ga je rival na OI savladao sa 1:2 u setovima. Ipak, verujemo u odlučan revanš Novaka Đokovića.

NAPREDAK – RADNIK, 16.155

(Fudbal, Srbija 1)

Kruševljani do sada imaju savršen učinak pred domaćom publikom i Surduličane će dočekati sa namerom da upišu petu pobedu, dok su gosti utisak posle dve vezane pobede pokvarili porazom na svom terenu od Spartaka (1:2), pa se na teškom gostovanju nadaju povratku na željeni kolosek. Inače, na poslednja dva meča para dolazila je GG3+ igra.

SPARTAK SUBOTICA – TSC, 19.00

(Fudbal, Srbija 1)

Spartak u prethodna četiri kola ima tri pobede i remi, a pravi test za domet Golubova predstavljaće utakmica protiv izabranika Mladena Krstajića koji u sedam utakmica imaju pet pobeda i po remi i poraz. Interesantno, li najviše što je Spartak postigao, bio je remi na mečevima para koji je poznat i kao isplativ za tipovanje na golove. Poslednja dva puta na njihovim mečevima dolazila je GG4+ igra.

MIDTJILAND – NORDSJILAND, 18.00

(Fudbal, Danska 1)

Midtjiland je drugi na tabeli, a Nordsjiland četvrti. Razlika je svega dva boda, a oba tima imaju po poraz iz proteklog kola. Midtjiland je savladan od Brondbija, a rival od Olborga. Poslednji meč para pripao je Midtjilandu, a generalmno, tipovanje na ove timove redovno je isplativo uz igru na nešto više golova. Poslednji put došlo je 3+, a pre toga redovno je štiklirano 4+ tipovanje.

JAVOR – MAČVA, 19.00

(Fudbal, Srbija 2)

Fudbaleri Javora poraženi su od Žarkova u petom kolu Prve lige Srbije. Bio je to drugi uzastopni poraz, nakon što je bodove iz Ivanjice odnela Inđija. Mačva se proslavila protiv Rada, pošto je Građevinare slomila sa 4:0, iskupivši se tako za poraz od 4:1 od ekipe Loznice. Biće ovo zanimljiv meč para koji je u superligaškim danima donosio mahom tip jedan, ma ko se nalazio u ulozi domaćina.

BENEVENTO – LEĆE, 20.30

(Fudbal, Italija 2)

Benevento je u drugom kolu poražen od Parme sa 1:0. S druge strane Leće je remiziralo sa Komom, a sada će imati muke sa domaćinom koji se Seriji B priključilo nakon ispadanja iz italijanske elite. Inače par se poslednji put video u sezoni 2018. na 2019. godinu, kada su proknjižena dva remija. Oba puta došla je GG igra.

KLUB BRIŽ – OSTENDE, 20.45

(Fudbal, Belgija 1)

Klub Briž pred sedmo kolo samo bod deli od vodećeg Rojal Uniona, a isto toliko iznosi i njegova prednost u odnosu na Genk. Ostende je u seriji od dva poraza i definitivno će nastupiti defanzivno. Položaj favorita definitivno je na domaćem sastavu.

LORJEN – LIL, 21.00

(Fudbal, Francuska 1)

Očekivali smo više od osvajača Superkupa Francuske. Pitamo se, da li je Lil morao ovako da padne, s obzirom da je na pomenutom finalnom meču, savladao PSŽ sa minimalcem. Sada je ova ekipa egal na tabeli sa Lorjenom, ali se svakako smatra kvalitetnijim sastavom. Krajnje je vreme da se Lil trgne iz letargije i zaigra ozbiljan, napadački fudbal.

BIRMINGEM – DERBI, 21.00

(Fudbal, Engleska 2)

Derbi ima četiri povređena fudbalera, a Birmingem domaći teren, koji treba da neutrališe nedostatke koje je tim pokazao u proteklom periodu. Naime, u Liga kupu Engleske protiv Mitrovićevog Fulama, definitivno je dokazano da je domaćin u svakom smislu osrednji drugoligaški sastav. Uprkos tome, u ovom slučaju dodeljujemo domaćinu poziciju blago favorizovanog tima.

ŠAMROK ROVERS – VOTERFORD, 21.00

(Fudbal, Rep. Irska 1)

Domaćin posle poraza od Fin Harpsa brani vodeću poziciju od nasrtljivog Sent Patriksa. Voterfordu u slučaju poraza preti pad na fenjerašku devetu poziciju, a to će se i desiti s velikom izvesnošću ukoliko se tim ne trgne iz nesigurnosti koja je rezultovala remijem sa Dundalkom u proteklom kolu. Inače, Šamrok je poslednji meč para dobio sa 1:4.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara